- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.181
Bazı özel nedenlerden ötürü mesajlarımı silmek durumunda kaldım. Yardım eden arkadaşlara teşekküler.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk sevgili alexandrite,
Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Benim bu kadar uzun süredir bu hastalığı yenememe sebebim sanırım ihmalimizden oldu. İlk başlarda çok korktuğum için eşimin tenime değmesine bile müsaade etmiyordum. Kaskatı kesiliyordum. Daha sonraları ilişkiye girmeden orgazm olmaya başladık. Böyle olunca da ben her denememde ağladığımdan korktuğumdan eşimde üstelemedi. Seneler böyle geçti. Çok hatalı olduğumuzu biliyorum. Ama bu şekilde giderse hiçbirşeyin değişmeyeceğinide biliyorum. Biryerlerden başlamalıyım dedim. Bu siteyi keşfettim. Sizlerin desteği ve inşallah benim casaretimle bunu yenmek istiyorum. Şimdi hesap yaptım aslında bu günler benim yumurtlama günlerim. Keşke diyorum olabilse... ama henüz o cesareti bulamıyorum.((
Arkadaşlar ayna ile inceleme yapayım dedim. Aklım almıyor ya...gerçekten nasıl başaracağım bilmiyorum. O küçücük yer....((
Bakalım olacak inşallah.. Tekrar teşekkür ederim paylaşımlarınız için. Foruma her zaman giremiyorum. Aslında çalışan bir bayanım. Kendi branşım olan bir meslek grubu görmediğim için ''çalışmıyorum'' işaretlemek durumunda kaldım.
Bir gelişme olurda sizleri haberdar edeceğim bu aradada paylaşımlarınızı takip etmiş olacağım. Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Kendinize iyi bakın.
baktım nete canım cesıtlerinede baktım çift delikli gibi oturarak bakıyorum aksama uzanıcam bide öyle bakıcam aynada inş öyle degildir zaten canım çok tatlı oyleyse ne yapıcam bilmiyorum
krizalit kristalin arkadaşımızın muma peçete ve streç sarma fikri benim aklıma yattı.mum ilk başta insana itici gelebilir ama bu yöntemle p...s yapısına benzer bir form vermiş oluruz.kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.
Bazen ınsan esı ıle arası bozuk odlugunda ıcınden hıc bıse yapmak gelmıyor ondan yapamamıs olabılırsın , hıc uzulme bence , ama bu dogru ben cok denedım bunu eger küssek yada bırbırımıze gıcık oluyorsak hıcbırseyı deneme ıstemem ben
Ama vajinayı egzersizlere yeterince alıştırmadan bunu denerseniz belki iyi sonuç alamayabilirsiniz. Parmaklarımız sıcak, eğilip bükülebilir ve en önemlisi yumuşak. Muma kalınlığı nerdeyse iki katına çıkana kadar kağıt havlu dolamış olsam da hâlâ soğuk ve sert. Beni başlarda huzursuz ediyor ama aklıma da bu iş için kullanabileceğim bir şey gelmiyor. Sadece parmakla devam etsem de bir ilerleme olacağını pek düşünmüyorum. Ama başka ne kullanabilirim ki? Sevgilim de "sana dildo alalım" diye espri yapıyor, şakacı şey!
şimdide domuz gribinden korkuyorum yarın doktora gidicem çok hastayım.allahım ya dert bir değil ki hangisiyle uğraşim ben.çok yoruldum bu hayattan artık ben.canım inanın hiç ama hiç bişe yapmak istemiyo.yatim uyuyim 2 paket sigara içim insan içine çıkmıyayım istiyorum.başardığım gün geliyor aklıma hemen ertesi gün tekrar dener arayı açmam diyodum.1buçuk ay oldu deneyemedim bile.denesem ,olmasa anlıycam belki egzersiz falan yapıcam.ama 1 buçuk aydır eşimle sevişmedim bile hiçte canım istemiyo.eşimin benle başardığı günü saymazsak cinsel tecrübesi yok beni çok sevdiğini bende ve çevremdekilerde çok iyi biliyo bende onu seviyorum ama küsüncede unutmam çok zor oluyo.herşeyi kafaya takıyorum.bu kadar sorunun içinde napıcam bilmiyorum.yani gelişme falan olamadığı için yazamıyorum arkadaşlar yoksa hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama akıl verebilecek seviyedede olmadığım için sadece okumakla kalıyorum.
şaka maka ben alcam bi dahaki ay, egzersizlerimi onla yapcam eğer ondan sonra da aynı şekilde girişte sızı olursa kaderime mahkum olmayı düşünüyorum :)
söle canım söle bişicik olmaz
slm arkadaşlar bende bu hastalığı bir eczacı arkadaşımın yardımıyla yendim.bu dediklerimi aynen uygularsanız emin olun ki başarıyorsunuz.birçok kişi tarafından denenmiş ve hepsi başarıyla sonuçlanmış bende dahil olmak üzere. 3 ilaç ismi söliyim size - fulsac. muscorıl ve pasiflora şurup muscoril sabah öğle akşam 1 tane içiliyo fulsac gece yatarken 1 tane pasiflorada gece 1 kaşık bunu 15 gün yapıyorsunuz ama 15 gün kesinlikle ilişki denemesi yapılmıyo 16. gün kesinlikle kurtuluyorsunuz. ben denedim şuan 1.5 aylık hamileyim .
bende bu konuyu buradan uzun süredir takip ediyorum bugün üye olak istedim başaranlar başaramayanlar çoğu sayfayı okudum bende aynı konudan muzdaribim bazen kendimden nefret ediyorum ne kadar korkağım diye herkesin kolaylıkla yaptğı bişey neden ben böyleyim 6 yıllık evliyim evlilik denirse yüzeysel yaşıyoruz herşeyi eşim çok anlayışlı hallederiz diyor hep ama böyle diye diye bu kadar yıl geçti artık hiç umudum yok benden sonra evlenen herkesin 1 2 çocukları oldu herkes bizi kısır sanıyor artık bayramlar o kadar zor geçiyoki çocuk sorusundan bunaldım bide bu aralar kayınvalidem sıkştırıyo sizin niye olmuyor başımı alıp buralardan gitmek istiyorum inançlı bi insan olmasam çoktan intihar ederdim dışarıda çocuğuyla dolaşan kadınlara bakamıyorum bile buda başarmış diyorum niye ben yapamıyorum bu satten sonra bişey değişirmi bilmiyorum ama bu siteyi takip edince cesaretlendim biraz lütfen bana yardım edin başaranlardan destek bekliyorum
slm arkadaşlar bende bu hastalığı bir eczacı arkadaşımın yardımıyla yendim.bu dediklerimi aynen uygularsanız emin olun ki başarıyorsunuz.birçok kişi tarafından denenmiş ve hepsi başarıyla sonuçlanmış bende dahil olmak üzere. 3 ilaç ismi söliyim size - fulsac. muscorıl ve pasiflora şurup muscoril sabah öğle akşam 1 tane içiliyo fulsac gece yatarken 1 tane pasiflorada gece 1 kaşık bunu 15 gün yapıyorsunuz ama 15 gün kesinlikle ilişki denemesi yapılmıyo 16. gün kesinlikle kurtuluyorsunuz. ben denedim şuan 1.5 aylık hamileyim .
evet anormal derecede kızgınım eşime.ve gece sarılmasına bile izin vermiyorum.barışana kadar yani tam küsde değilim ama soğuğum,tekrar ısınana kadar başarmamın üzerinden aylar geçmiş olacak belki.şimdide domuz gribinden korkuyorum yarın doktora gidicem çok hastayım.allahım ya dert bir değil ki hangisiyle uğraşim ben.çok yoruldum bu hayattan artık ben.canım inanın hiç ama hiç bişe yapmak istemiyo.yatim uyuyim 2 paket sigara içim insan içine çıkmıyayım istiyorum.başardığım gün geliyor aklıma hemen ertesi gün tekrar dener arayı açmam diyodum.1buçuk ay oldu deneyemedim bile.denesem ,olmasa anlıycam belki egzersiz falan yapıcam.ama 1 buçuk aydır eşimle sevişmedim bile hiçte canım istemiyo.eşimin benle başardığı günü saymazsak cinsel tecrübesi yok beni çok sevdiğini bende ve çevremdekilerde çok iyi biliyo bende onu seviyorum ama küsüncede unutmam çok zor oluyo.herşeyi kafaya takıyorum.bu kadar sorunun içinde napıcam bilmiyorum.yani gelişme falan olamadığı için yazamıyorum arkadaşlar yoksa hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama akıl verebilecek seviyedede olmadığım için sadece okumakla kalıyorum.bu arada şekersibel kullanıcısının erkek olduğunu bana attığı özel msj.dan anlamıştım cevapda yazmadım zaten.boşverin gerçekten şimdi aramızda bile hala vardır belki ama yapacak bişe yok allahlarından bulsunlar inşallah,bulacaklarda.hepinizi çok çok öptüm
evet anormal derecede kızgınım eşime.ve gece sarılmasına bile izin vermiyorum.barışana kadar yani tam küsde değilim ama soğuğum,tekrar ısınana kadar başarmamın üzerinden aylar geçmiş olacak belki.şimdide domuz gribinden korkuyorum yarın doktora gidicem çok hastayım.allahım ya dert bir değil ki hangisiyle uğraşim ben.çok yoruldum bu hayattan artık ben.canım inanın hiç ama hiç bişe yapmak istemiyo.yatim uyuyim 2 paket sigara içim insan içine çıkmıyayım istiyorum.başardığım gün geliyor aklıma hemen ertesi gün tekrar dener arayı açmam diyodum.1buçuk ay oldu deneyemedim bile.denesem ,olmasa anlıycam belki egzersiz falan yapıcam.ama 1 buçuk aydır eşimle sevişmedim bile hiçte canım istemiyo.eşimin benle başardığı günü saymazsak cinsel tecrübesi yok beni çok sevdiğini bende ve çevremdekilerde çok iyi biliyo bende onu seviyorum ama küsüncede unutmam çok zor oluyo.herşeyi kafaya takıyorum.bu kadar sorunun içinde napıcam bilmiyorum.yani gelişme falan olamadığı için yazamıyorum arkadaşlar yoksa hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama akıl verebilecek seviyedede olmadığım için sadece okumakla kalıyorum.bu arada şekersibel kullanıcısının erkek olduğunu bana attığı özel msj.dan anlamıştım cevapda yazmadım zaten.boşverin gerçekten şimdi aramızda bile hala vardır belki ama yapacak bişe yok allahlarından bulsunlar inşallah,bulacaklarda.hepinizi çok çok öptüm
tebrık ederım cokkk sevındım artık sakın kokrma basardın sen artık guclu ol ve ck rahat ol drın nefes al takıldııgn noktada bıraz zorda olsa pes etme cunku adetten sonra bırazcık zor oluyor bendee oldu ama pes etme tammaı korkmada basa falan donmuyceksın gozun aydın artık her denemnede dahada ıyı oluck alkisalkisalkisalkisalkisalkisslm canım...sen başardığında buraya nasıl başardığını anlatmıştın..inan senin yazdıklarından çok büyük bi cesaret alıp anlattığın tüm herşeyi denedim...belki tamamen değil ama bende başarmış durumdayım...1 defa oldu ondan sonraki denemelerimizde olmadı..o yüzden sana ayrıca teşekkür ediyorum..a tabi bahar arkadaşımıza, whatsup arkadaşımıza ve daha ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorumm.ve bence sende artık ertelemeye bi son ver..ve eşinle biran önce barışıp bu kabustan taamamen kurtulmalısın canım..baksana senin sayende bende kurtulmak üzereyim..sen o yaptıklarını yazmasaydın inan bana ben belkide hala düşünüyor olacaktımm..lütfenn sende artık evliliğinin keyfini çakarmaya çalış....:teselli: