Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim herkese allah yardım etsin yenceksiniz inşallah sonra bebek tasası başlıcak......

Çok doğru.Bende de vajinismus vardı.tedavi gördüm şimdi bebek tasası başladı.inşaallah o da olur.
Tabi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.Çok iyi bilirim vajinismus belasının yaşattıklarını.Kendim çözemedim zaten bilinçaltıyla ilgili iş orda bitiyor.2 yıl yaşadım bu kabusu.Ama tedaviyle 1,5 günde kurtuldum.Doğru doktoru doğru tedaviyi seçmeye çalışın.

evet ben de yaşadım aştım ve şimdi bebek istiyoruz.. hatta hamile bile olabilirim çünkü adetim gecikti a.s
inşallah arkadaşlar burdaki herkes aşıcak bu sorunu, umutsuz olmayın sakın..

uzulme sakin demisbas yanliz degilsin insallah yeneriz bu sorunu:umursamaz:

zeytunn'cum valla bugun su meshur receteyi aldim spreyi emla vardi zaten iste vazelin kas gevsetici vs vs daha 1 saat once geldi ilaclar valla denicez bakalim olacakmi ama buyuk ihtimal olucak icime oyle doguyor niye dersen beynimide cok hazirladim artik buna

Son düzenleyen: Moderatör:
gelmedi tatlım,,,benle ilgilenme ben diğer yazılarındada sana,, rep vermiştim anlamadın heralde,,senden önce bu sayfada burdakilere yardımcı olan müjdeli haberi bekleyen çok kişi var,,,,nedemek yani eskiler duruyo,, diğer yazılarındada bu vardı ayy o kadar zaman falan...sen napmaya çalışıyosun vajililere,,kimin kaç yıl beklediğini kimin hala yapamadığını bu şekilde sorgulama yıllarca yapmayanlar var bunu diğer yazılarımdada yazdım sana,, yıllardır yapamayan insanları üzüyosundur yardımccı oluyo değilsin....şakkıdı

slm kızlar bende vajı ıdım evlendıkten sekız ay sonra esımle beraber olabıldım kengel egzersızlerı mum duydugum herseyı denedım psıkologa kadın dogumcuya her yere gıttım sonunda nette arastırırken bır krem buldumcıldıyecıye gıttım doktor bu krem sana zarar verır dedı ve baska bır krem yazdı ve bırde surup rahatlatıcı eve geldım denedım ve oldu ınsallah herkes sorunun cozer ama esım bana cok destek oldu bırgunden bır gune hıc bır sey demedı sımdıde cocuk sahıbı olmak ıcın ugrasıyorum polıstık over var ve sımdı onunla ugrasıyorum dua edın

ZEYTUUUN,,,alıntısız yazıyorum...beni sen dahil hiç kimse rencide edemez tatlım...rencide olucak bi konuda yok...diğer eski vajilerde yazıyolar....benim yıllar olmadı olabilirde kısmet buda kimseyi ilgilendirmez...burda yıllarca 3,,5 yıldır yapamayan insanlar var....onlara veya benim 1,5 yıl olduysa bana ayyy nasıl dayandın çok uzun zaman demeye kimsenin hakkı yok...vajililer zaten ayrı bir psikoloji içinde...yıllarmı oldu ayy diyerek onlar daha çok yıpranır...bunu düşünerek yazmalıydın sorun bu...sen atlattıysan burdaki arkadaşlara nasıl atlattını yaz destek ol onların ilişkiye girmeme yıllarını sorgulama..canım öpüyorum seni.... :a015:

fatoşum evet eşlerin desteği çok büyük önem taşıyo..inşallah bebişinide kucana alırsın...polikist. over bendede var hem vaji hem over...kremden bahsetmişsin bide rahatlatıcı demek istemişsin sanırım,, o damı krem ilaçmı..kremler hakkında bilgi verirmisin canım bizlere..

şimdi burada bazı yazıları okuyorum da, ilk gece denedim olmadı,sonra bebe yağı vs kullandım,hemen oldu tarzında. bu arkadaşlar kendini vajili filan sanmasın.sizinki sadece ilk gece korkusu,onu da çok çabuk atlatmışsınız.bu başlığı lütfen GERÇEKTEN VAJıNıSMUS PROBLEMıNı YAŞAYAN,BUNDAN MUZDARıP olanlar kullansın.diğer türlü moralim bozuluyor yani benim.vajinismus öyle bebe yağı,kayganlaştırıcı vs kullanıp birkaç günde hemen atlatılacak bir şey değil.herşeyden önce bu hastalığın psikolojik bir temeli var.

not:görüşüme katılmayan arkadaşlar olabilir,saygı duyarım.

Son düzenleme:

cok haklısın ben bu hastalık ıle sekız ay ugrastım allah herkesın yardımmcısı olsun ve en kısa zamanda cozulsun bu sorunu olan kısıler

υуυşтυяαη кяємℓєя ιşє уαяıσ мυ ∂єηєѕєм мι α¢αвα:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile5ѕєηιη α∂ıηα çσк ѕєνιη∂ιм ¢ηм ρєкι яι¢α єтѕєм кυℓℓαη∂ııη ιℓα¢ıη ιѕмιηι νєяєвιℓя мιѕη ؟

ya kızlar bişi soracağım
şimdi ben parmağımı soktum.işaret parmağımı.üstte idrar kesesi vardır ya..ben içeride üst kısımdan bir baskı hissettim.idrar torbası yüzündenmidir ?sizde öyle hissettiniz mi?sanki hafif bir sertlik...bir ara da sanki parmağım boşluğa geldi.sanırım rahim ağzıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…