- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
bide ben parmak egzersizi de yaptım ama sadece 2kez.serçe parmağımı ve orta parmağımı sonuna kadar sokabildim.ama 2 parmağı yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben emlayı,xylocaine spreyi kullandım o bölge uyuştu.sonra tırnaklarımla sıktım hiç bşy hissetmedim.sizce penis girdiğinde acı hissetme oranım nedir?bide ben dışa sürdüm yani vajinanın içine değil içinede mi sürülmesi gerekiyo nasıl sürcem?
arkadaşım bende parmak egzersizi aşamasındayım ilaçları kullanmadım ama..dışa sürdüm yazmışsın:1shok: canım biri sprey biri krem zaten vajinin içine sıkcan içi uyuşsun diye..arkadaşlar ben emlayı,xylocaine spreyi kullandım o bölge uyuştu.sonra tırnaklarımla sıktım hiç bşy hissetmedim.sizce penis girdiğinde acı hissetme oranım nedir?bide ben dışa sürdüm yani vajinanın içine değil içinede mi sürülmesi gerekiyo nasıl sürcem?
çok sevindim canım allahım sana bebişde nasip etsin inşallh,,,:Saruboceq:arkadaşlar son 2 seferdir ne emla kullanıyorum nede ilişki öncesi egzersiz yapıp orayı biraz genişletiyorum direk yapmaya başladım oluyor :) zamanla herşey yoluna giriyor arkadaşlar. ilk zamanlar krem kullanın ama sonra bırakmaya çalışın bağımlısı olmayın. şuanda yine ilk girerken yavaş yavaş yapıyoruz çok az bi acı oluyo ama sonra herşey normal....
yok canım ya ne açık olcak sende..iyi yaptın yazmakda uygulamak isteyenlere bi bilgi oldu..mantıklı aslında oda sürerse preze,, kadında uyuşma etkisi daha çok olabilir...a.skızlar bende kremle yaptım bilionus inanın hiç acımıo zaten tamamen uyustuuruo ama icine sürün birazda .... eşinizde prezervatife sürsün sokarken :) biraz acık ıoldu ama napim
rica ederim herkese allah yardım etsin yenceksiniz inşallah sonra bebek tasası başlıcak......