-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
selam arkadaşlar ben de bir vajinismus hastasıyım 1 yıllık evliyim ve bu beladan hala kurtulamadım kendi başıma halletmeye çalıştım ama olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeye fırsat bulamıyorum çünkü sabahj 9 akşam 8 çalışıyorum lütfen bana biri yol göstersin çıldırıcam yoksa...
evet sabırlıyımdır...sen hiç yazıları okumadın heralde yıllarca yapmayan var..onlar kaya olmuşlar ölemi yani...herkes bi şekilde yenmeye çalışıyor işte o kadar veya bu kadar zaman sürdükçe..buradaki telkinler süper insana cesaret veriyo tabi..ama başardıktan sonrada ayy çok kolay falan neyiniz eksikk sizin demezler mi öylede madem kendileride yapamazken onların neyi eksik di..???tatlım bende normal yağlı krem kullanıyorum parmak egzersizlerinde daha jel kullanmadım eşimle deneme aşamasında kullanıcam ama spreylerii....zor bi sorun tabi ama allah başka hastalık vermesin kanser olmayı tercih etmezdim mesela vajiye razıyım her zaman daha kötüsü olabilir hayatta bunları düşünerek psikolojinizi bozmayın vajililer......a.s.süprizzzzzsüprizzzzz yıl diyosunuz ya bana da hiç bitmeyecek gibi geliyodu ama şimdi düşünemiyorum yıllık olmak nasıl kötü bi duygudur..psikolojin alt-üst oluyor ..o kadar dalgın we unutgan olmustum kii neyi nereye koymusum bilmiyodum..en basiti kahvaltı sofrasından bıkac seyi tutup buzluga atmısım..koca kap yogurdu yine buzluga koymusum sonrada yogurt diye aranıyodum..bişey soruyor geç anlıyorum dalgınlık bi can sıkıntısı böyle (yeni ewliyiz diye de olabilir) iki yabancı gibi oluyosunuz..(ben ewlenemden önce cok görüşmedim,görücü usulu diyelim)..1,5 yıl denizcek ne sabır warmış sende :bbo: düşünemiyorummmmm :gitme::sinifsinif: krem olarak wazelin (bolca) zeyinyagı kullanmanızı tawsiye ederim..jelelre para wermeyin çok..kolay gelsin selamlar..:teselli::teselli:
herkesinde eşi bir olmaz tabii...illa soğucak diye bişe olurmu...erkek seviiyosa kadınını yanında olması lazım ölene kadarda olsa....allah razı olsun eşimden ilk günki gibi aşık bana..sevgide hiç bişe deyişmedi ne bende nede eşimde...aksine eşimle daha çok bağlandık...eşi sorunlu olanlar vardır tabi allah yardım etsin onlara bu konu yüzünden ayrılanları duydum ne kadar saçma...nerde aşkk nerde sevgii...evlilik sadece yatakta DEĞİLDİR...:umursamaz:allahtan benim hic böyle derdim olmadi.ilk evlendigimde tabiki bir ay zorlandimm.kasilmalar oldu.daha sonralari genisledi.simdi hic bir sey yok.birazda kokmiyacan.acida olsa katlanacan ..kremde en iyi care. bu dert insani esinden bile soguturr