- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
haklısın arkadaşım..iş sadece bebe yağıyla kayganlaştırıcı vs.bitmiyo..tabi onlarda destek ürünler yardımcı olabilir...ama ruhsal sağlınız her zaman dimdik dursun kızler egzersizler dr ler vs. yılmayalım başaralım...öle bakmayın vajililer; ayy çok zaman, yapın gitsin kolay, çocuk çıkıyo falan..DURUMUN CİDDİYETİ ÇOK FARKLI tabi anlayana,,,,bu arada ben anestolla denedim fatoşum ama bende pek etki göstermemişti,,,ama deneyin genede arkadaşlar denemekten bişe çıkmaz,,parmak egzersizinde mola verdim kankiler idrar yollarımı üşütmüşüm başım onla dertte şimdi...şimdi burada bazı yazıları okuyorum da, ilk gece denedim olmadı,sonra bebe yağı vs kullandım,hemen oldu tarzında. bu arkadaşlar kendini vajili filan sanmasın.sizinki sadece ilk gece korkusu,onu da çok çabuk atlatmışsınız.bu başlığı lütfen GERÇEKTEN VAJİNİSMUS PROBLEMİNİ YAŞAYAN,BUNDAN MUZDARİP olanlar kullansın.diğer türlü moralim bozuluyor yani benim.vajinismus öyle bebe yağı,kayganlaştırıcı vs kullanıp birkaç günde hemen atlatılacak bir şey değil.herşeyden önce bu hastalığın psikolojik bir temeli var.
not:görüşüme katılmayan arkadaşlar olabilir,saygı duyarım.
şimdi burada bazı yazıları okuyorum da, ilk gece denedim olmadı,sonra bebe yağı vs kullandım,hemen oldu tarzında. bu arkadaşlar kendini vajili filan sanmasın.sizinki sadece ilk gece korkusu,onu da çok çabuk atlatmışsınız.bu başlığı lütfen GERÇEKTEN VAJİNİSMUS PROBLEMİNİ YAŞAYAN,BUNDAN MUZDARİP olanlar kullansın.diğer türlü moralim bozuluyor yani benim.vajinismus öyle bebe yağı,kayganlaştırıcı vs kullanıp birkaç günde hemen atlatılacak bir şey değil.herşeyden önce bu hastalığın psikolojik bir temeli var.
not:görüşüme katılmayan arkadaşlar olabilir,saygı duyarım.
bana da yardım edin ne olur .biz 1 senedir evliyiz ve hala bu problemi atlatamadım. kendimi kasıyorum ve olmuyor. daha hiç birlikte olamadık tam anlamıyla.sadece sürtünmeye izin verebiliyorum. doktor haricin de bunun bi çaresi yok mu. varsa ne olur ayrıntısıyla anlatın.şimdiden teşekkürler.
ya kızlar bişi soracağım
şimdi ben parmağımı soktum.işaret parmağımı.üstte idrar kesesi vardır ya..ben içeride üst kısımdan bir baskı hissettim.idrar torbası yüzündenmidir ?sizde öyle hissettiniz mi?sanki hafif bir sertlik...bir ara da sanki parmağım boşluğa geldi.sanırım rahim ağzıydı..
senin adına çok sevindim pınar. Allah tamamını erdirir inş.
kızlarr bende parmak egzersızı yapıyorum kendım cok zorlanıyorum ama esım parmagını soktugunda ızın verıyom tabı bıkac sanıyelık icin
bugun denememızde ben parmagımı sokmayı denedım ikinci boguma kadar oldu cok sevınclıyım ama bıdakı denememde yıne kasıldım bıdaha sokamadım.
sunu sorcakdım sıze kızlık zarı vajına gırısının orda yıolar benım esım bı parmagını tüm girdiriyoo yınede zara raslıyamadık sizdede öyle oldumu.
1senelık evlıyız hala bırlıkte olamadık allah yardımcımız olsun . bu arada anestol hıc bı ıse yaramıyo bence sakınlestırıcı haplar felan vs. hepsını denedım olmadı.
emla kremını bı deneyecez ıns. olur
kızlar benim görümcemde var vajinusmus kocaelide önere bilececigiz iyi bir doktor varmı istanbulda olur
kızlarr bende parmak egzersızı yapıyorum kendım cok zorlanıyorum ama esım parmagını soktugunda ızın verıyom tabı bıkac sanıyelık icin
bugun denememızde ben parmagımı sokmayı denedım ikinci boguma kadar oldu cok sevınclıyım ama bıdakı denememde yıne kasıldım bıdaha sokamadım.
sunu sorcakdım sıze kızlık zarı vajına gırısının orda yıolar benım esım bı parmagını tüm girdiriyoo yınede zara raslıyamadık sizdede öyle oldumu.
1senelık evlıyız hala bırlıkte olamadık allah yardımcımız olsun . bu arada anestol hıc bı ıse yaramıyo bence sakınlestırıcı haplar felan vs. hepsını denedım olmadı.