S
saziye19
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
dilek84 cok mutlu oldum bebek beklıyom dedıgıne hayırlısıyla allah kucagına almayı nasıp etsın ıns
SEWDACIM tek parmakta rahatsan iki parmağa öyle geç..
önce tek parmak çalış sonra iki parmağa geçerken iki parmağını küs şeklinde yap ve öyle dene.. hafif hafif ıkınaraak yapıcaksın.. doğru nefes almak çok önemli bu işte..
derin nefes alıcaksın verirken ıkınacaksın ve parmağını hafifçe ittiriceksin.. olmuyo diye üzülme.. bende parmak egzersizi yaparak başardım bu işi ve her seferinde ben bu sefer yapamıycam diyerek başlardım..
ama bak bşardım ve şimdi bebek bekliyorum hayırlısıyla..
egzersizlerini mümkün olduğunca kendini rahat olduğun ortamlarda yap.. müzik aç yada tv yi aç kafanı rahat bırakmaya çalış ve ben başarıcam de kendine hep..
bol jel kullan.. jelin hiç bir zararı yok..birde girişten sorna vajinin yönü aşağı doğrudur yani popo yönünde bunu untma.. denemelerden sorna kendini rahatlatmaya çalış ve her fırsatta eşinle de denemelr yapama çalış.
nefesle beraber uygula mutlaka.. sen uğraştıkça vajide açılma olucaktır sakın hemn olmuyo diye vazgeçme.. dakikalar ilerledikçe daha da rahat olucaktır unutma..
çok açık oldu ama inşllah burda anlatmanın zararı yoktur..
hepinize yardımcı olur inşllah.