- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
haklısın arkadaşım..iş sadece bebe yağıyla kayganlaştırıcı vs.bitmiyo..tabi onlarda destek ürünler yardımcı olabilir...ama ruhsal sağlınız her zaman dimdik dursun kızler egzersizler dr ler vs. yılmayalım başaralım...öle bakmayın vajililer; ayy çok zaman, yapın gitsin kolay, çocuk çıkıyo falan..DURUMUN CİDDİYETİ ÇOK FARKLI tabi anlayana,,,,bu arada ben anestolla denedim fatoşum ama bende pek etki göstermemişti,,,ama deneyin genede arkadaşlar denemekten bişe çıkmaz,,parmak egzersizinde mola verdim kankiler idrar yollarımı üşütmüşüm başım onla dertte şimdi...şimdi burada bazı yazıları okuyorum da, ilk gece denedim olmadı,sonra bebe yağı vs kullandım,hemen oldu tarzında. bu arkadaşlar kendini vajili filan sanmasın.sizinki sadece ilk gece korkusu,onu da çok çabuk atlatmışsınız.bu başlığı lütfen GERÇEKTEN VAJİNİSMUS PROBLEMİNİ YAŞAYAN,BUNDAN MUZDARİP olanlar kullansın.diğer türlü moralim bozuluyor yani benim.vajinismus öyle bebe yağı,kayganlaştırıcı vs kullanıp birkaç günde hemen atlatılacak bir şey değil.herşeyden önce bu hastalığın psikolojik bir temeli var.
not:görüşüme katılmayan arkadaşlar olabilir,saygı duyarım.