Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bu illeti bir buçuk yıl çeken biri olarak söylüyorum ki bu hastalık doktor yardımı gerektiriyor ve doktorunuda çok iyi seçmek gerekli.benim doktorum murat ulusoy du .allah ondan razı olsun.evliliğimi kurtardı murat beyin internet sitesi var oradan takip edebilirsiz forum sayfasıylada diğer hastalarlada iletişim kurabilirsiniz.

arkadaşlar ben emlayı,xylocaine spreyi kullandım o bölge uyuştu.sonra tırnaklarımla sıktım hiç bşy hissetmedim.sizce penis girdiğinde acı hissetme oranım nedir?bide ben dışa sürdüm yani vajinanın içine değil içinede mi sürülmesi gerekiyo nasıl sürcem?

bu hastaligin sebebi de büyüklerin gerdek gecesi insan kötü olur. garip garip hikayeler anlatirlar.bizde genc kizken korka korka dinleriz.korkudan da oluyo. ben ilk dogumda korkumdan iki saat masada kaldi. bagira bagira canim ciktiydi.ikincisi daha kolay oldu.birazda ilk yasanan seyle hep zor oluyo.buna inaniyomm.

sewda'cim bende ayni senin yaptiklarini yapiyorum emlayi vaji nin icine suruyorum 3-4 dk bekliyorum.xylocaine sparis ettim aynen senin yaptiklarini yapicam aci hissetme orani bence az cunku bu sekilde yapanlar sonradan birakiyor ilaclari kac kisiden duydum..buyrunnnnnnnnn

arkadaşım bende parmak egzersizi aşamasındayım ilaçları kullanmadım ama..dışa sürdüm yazmışsın:1shok: canım biri sprey biri krem zaten vajinin içine sıkcan içi uyuşsun diye..

tam 1 sene 9 ay sürdü işkence gibiydi kızlık zarımı ameliyatla aldırdım herkes başka bişeyden ameliyat oldum zannediyor çok zor bide çocuk soruları sürekli olunca dayanamadım ama şimdi allaha şükür ...........

kızlar bende kremle yaptım bilionus inanın hiç acımıo zaten tamamen uyustuuruo ama icine sürün birazda .... eşinizde prezervatife sürsün sokarken :) biraz acık ıoldu ama napim

doktor kızlık zarımı aldı ameliyatla sonra ben egzersizler yapmaya başladım kendimce şimdi oluyor alkol tavsiye ediyolar ama kesinlikle kullanmayın alkolik olursunuz femra ve kayganlaştırıcılar türü spermleri öldürüyor istanbul memorıal hastanesinde tedavisi varmış elektrik akımıyla yapılıyormuş fakat ben çalıştığım için o kadar zamanım yoktu tavsiye ederim ama çeşitli psikiyatri klinikleri var gebzede var bitane fiatı uygunmuş ilk önce vucudumu tanıdım okasları hissettim ve neyaparsam kasılmam diye düşündüm ve uyguladım bi uyuşturucu falan kullandığımda sürekli onunla yapmak istiycektim acıma olmaması için çok zor gerçekten yalan söylemekten artık bunalmıştım herkes çocuk soruyor allah herkese yardım etsinnnn umarım atlatırsınız

arkadaşlar son 2 seferdir ne emla kullanıyorum nede ilişki öncesi egzersiz yapıp orayı biraz genişletiyorum direk yapmaya başladım oluyor :) zamanla herşey yoluna giriyor arkadaşlar. ilk zamanlar krem kullanın ama sonra bırakmaya çalışın bağımlısı olmayın. şuanda yine ilk girerken yavaş yavaş yapıyoruz çok az bi acı oluyo ama sonra herşey normal....

çok sevindim canım allahım sana bebişde nasip etsin inşallh,,,:Saruboceq:

kızlar bende kremle yaptım bilionus inanın hiç acımıo zaten tamamen uyustuuruo ama icine sürün birazda .... eşinizde prezervatife sürsün sokarken :) biraz acık ıoldu ama napim
yok canım ya ne açık olcak sende..iyi yaptın yazmakda uygulamak isteyenlere bi bilgi oldu..mantıklı aslında oda sürerse preze,, kadında uyuşma etkisi daha çok olabilir...a.s

Elektrik stimulason-biofeedback, vajinismusta en etkin ağrısız, yan etkisi olmayan tedavi metodudur. Hastaların yüzde 95'i 10-20 seans biofeedback tedavisi ile iyileşiyor. Diğer tedavi metotları veya ev egzersiz programları ile kombine edildiğinde tedavi süresi daha da azalıyor. Üstelik başarı oranı daha da artabiliyor. Bu metot ile gevşeme daha kısa sürede hastaya öğretilir. Elektrik stimülasyonu ile kaslar güçlendirilebilir. Ayrıca kullanılan diğer fizik tedavi aletleri ile kas spazmları çözülür ve ağrı kesici akımlarla oluşan ağrı giderilebilir. Tedavi seanslarında hasta, pelvik tabanı kasların nasıl kasılıp, nasıl gevşediğini monitörde görebilir veya kasılma sesini işitebilir. Böylece feedback yaparak kasılıp gevşeme kısa sürede öğrenilmektedir. Ayrıca tedavi seansları ilerledikçe gevşemede ne kadar başarılı olduklarını da fark edebilirler.
Peki Ürojinekolojik fizyoterapi nasıl Bir Yöntem?

Fizik tedavinin son zamanlarda gelişmekte olan dallarından biridir. Bu dalda pelvik tabanı kaslarının gevşekliği sonucu oluşan idrar kaçırmalarına (inkontinans), pelvik iltihabı hastalıkları, hamilelik öncesi ve sonrası oluşan kas güçsüzlükleri, vücut deformasyonlarını önleme-düzeltme ve oluşan ağrıları azaltmaya yönelik egzersiz ve fizik tedavi uygulamaları, doğum kusmalarını (Hiperemezis gravidarum) önleme, doğum esnasında ağrıları azaltmaya yönelik fizik tedavi yöntemleridir.
böyleymiş canım umarım yararı olur ...........

arkadaşlar ilk bilinçaltınızı kaldırın .. ordan bebek çıkıyor o kadar genişliyor yani .. ufacık bişiyimi alamıcak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…