- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.981
kıZLArrrr ılk gırıste acı hısedıyorum ben sankı ıgen batar gıbı ama ılerledıkce gecıyor bu duurmda olan varmı yada nasıl bu duurmdan kurtulurumm
herkese günaydın.ben bugün egzersizlere başlıycam.sizin yazdıklarınız sayesinde cesaretimi topladım ve tekrar denemeye karar verdim.yalnız nefes egzersizleri nasıl oluyodu?
herkese günaydın.ben bugün egzersizlere başlıycam.sizin yazdıklarınız sayesinde cesaretimi topladım ve tekrar denemeye karar verdim.yalnız nefes egzersizleri nasıl oluyodu?
Bende bugün denme yapmayı planlıyorum.eşim yarın yapalım dio ben bugün istiyorum merak ediyorum olacakmı die.çünkü tam alışacaktımki hasrta oldum.
günaydın canım.nefes egzersizi rahatlayana kadar düzenli burundan nefes alıp ağzından veriyosun.rahatlayıp parmak egzersizine başlayınca acı hissettiğin yerde bekleyip(parmağını geri çekmeyip)yine derin burundan alıyosun ve ağızdan nefesini verirken parmağını hafif ilerletiyosun.nefes pen.s denemesindede çok işe yarıyo.hadi bakalım kolay gelsin.başlamak bitirmenin yarısıdır...
ah bu eşler bnde dün gndüzden bak bugün yapıcz ona göre dye dye ikna ettim.gün faln belirledinmi hoslarına gtmyr onlarda görev gbi hissedyrlar etklnyrlar işte.baskıcı olunca geri tepiyrlar
çok güzel anlattın cnm kaydirigubbakcemile5
İŞ KENDİLERİNE GÖRE GELİNCE ÖYLE DEĞİL AMA.ONLARIN İSTEDİĞİ ZAMANDA HEP TERS ZAMANLAR OLUYOR.sositososito
saolun kızlar cvplar için.bişey daha sorucam.bu emla krem dedikleri o bölgeyi uyuşturuyormu yani hissetmiyormuyuz onunla.ben hiç kullanmadım almalımıyım onu.vede onunda kayganlaştırıcı etkisi varmı
sonuna kadar katılıyorum sana canım
acaba onların başlarına böyle bir durum gelse ne yaparlar?eminimki nötr olup umursamazlar
evet kesınlıkle katılıyorum o kadra sabırsızlarkı ...kafamçokkarıştıama aslında onlarda haklı napsınlarkı acele edıyorlar haklılar yanı neyse ıhsallho acı hısısde gecıcek napalım dedıgın gııb taaaa ıcımde hıssedıyorum kurulugu ne kadra ek seyelr kullansamda kuru ıste :sinifsinif::sinifsinif:baharcım o ilk girişte yanma bendede oluyor.hatta fazla gittikce yanma daha çok oluyor.kuruluktan herhalde resmen kuru ya bunu ta içimde hissedebiliyorum.zamanla düzelir herhalde ben zamana bırakmayı plalıyorum canım benim.kendimizi dinlemeyelim artık.daha çok yeniyiz.benim eşim çok sabırsız o konuda ama değişik pozisyonlarda istiyor mesela benim üste olmamı .ama ben üstte yapamıyorum.altı tercih ediyorum.bunuda zamana bırakıyorum fakat eşim söyledikçe üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?