Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))) kızlar alemsiniz valla bende hiç kullanamadım sk.si iç çamaşırlarımı korktum valla zaten yapamıyodum kaçcak yer arıyodum adamdan bide onları giyseydim hiç kurtulamazdım her dakka isterlerdi ama artık kullanabilirimkaydirigubbakcemile3

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 4 aylık evliyim ve 2,5 ayda ancak aştım
yardıma ihtiyacım olura deneyimlerimi seninle paylaşabilirim

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve hala bu sorunla başedemedim.birkez doktora gittim fakat etkili olmadı.sonra nette araştırmalarım sonucunda başka bir site bulmuştum.4 ay kadar önce.o siteyi takip ederken 1 hafta herşey iyi gitti.parmak egzersizlerine başlamıştım ve 2 parmağa kadar yapmıştım.sonra ne oldu anlamadım birdaha deneyemedim.ve ben artık anne olmak istiyorum.etrafımdaki arkadaşlarımın çocuklarına baktıkça canım yanıo.

canım herkes ilk başarısından sonra bi başarısızlık yaşıyo.sen parmak egzersizlerini eşine yaptırmayı denemiş miydin ben hiç kendim yapamadım egzersizlerimi.

canım ben kendim yapıyorum parmak egzresizlerini eşile denemedim hiç.açıkçası bunu düşünmek bile bana itici gelio onunla yapamam sanırım..sen ne kadarda kurtuldun bu illetten.

canım ben kendim yapıyorum parmak egzresizlerini eşile denemedim hiç.açıkçası bunu düşünmek bile bana itici gelio onunla yapamam sanırım..sen ne kadarda kurtuldun bu illetten.

ben temmuzda evlendim ekimin ilk haftası ilk denemem oldu.düzene girmesi ise 1 ayımı aldı.şimdilerde çok şükür iyi gidiyo:)

bu söylediklerinizi okudukça rahatlıyorum umarım ilk gecemde de rahat olurum

mersin merkezdeyim cnm ben sen neresindensin çok soru soruyorum kusura bakmayın ama ön sevime ile sevişmek arasında ki far k ne

bu jel gikri aklıma yattı
ya utanıyorum böyle konuşmaya belki saçma gelecek insan evleneceği kişiden utanırmı diye ama utanıyorum

kızlar sinir oldum ben ya misafirlerimiz geldi şimdi kalktılar.offff offf vuslat yine bahara kaldı.oysa nasılda hazırlıklıydım be çıkarmıştım seksi iç çamaşırlarımı atmıştım buzluğa biraları((hadi sizden güzel haberler gelsin bari yarın.haber verip çıkayım dedim.cuma akşamına kadar paydos yine.bu arada benden sonra yazdıklarınıza çok güldüm alemsiniz yaw hepinizle birlikte:içelim::içelim:bana iyi geliyosunuz kızlar ya:)

turkuaz 84
teşekkür ederim ilgin için.ihtiyacım olacaktır mutlaka.hatta ilk olarak şunu sormak istiyorum : çok açık olacak kusura bakmayın ama egzersizler sırasında sizlerden gelen sıvı nasıl?yani rengi falan.benden beyaz renkli,koyu kıvamlı bir sıvı geliyor.normal olan bu mu?

mersin merkezdeyim cnm ben sen neresindensin çok soru soruyorum kusura bakmayın ama ön sevime ile sevişmek arasında ki far k ne
bnde mezitli cnm.ön sevişmeyele sevişme aynı ya ilişkiye grmeden önce ön sevişme yapıyrsun uzun tutacaksın

kasıntı,yanma falan varsa mantar olblr yoksa da krem falan sürüyrsan oda olblr.normal vajina sıvısı olblr

ben söylememişim aman allahım, dün deneme tamamdr ne cok iyi ne cok kötü orta sekerdi kızlar bayag uzun oldu iyce acılsın dye zor zabdettm uzun tutmak için.işe yaradı neyseki yarın deneme olck yne inş.

gunaydın kızlarrr..
benımkı kotu gectı hıc rahat degıldım ck kotu hıssettım kendımı mafoldumben ..
kendımı cok kastım ..moralım ck bozuldu hatta esım devam etmek ıstemedı:çok üzgünüm: ck uzgunum bugun kızlar olmuor bır turlu kacıncı denemem ...

ahh canım sıkma canını ne olursun bak yapabiliyosun aslında kafana takma sen demezmiydin o duyguyla başlama diye sende öle yap

ben söylememişim aman allahım, dün deneme tamamdr ne cok iyi ne cok kötü orta sekerdi kızlar bayag uzun oldu iyce acılsın dye zor zabdettm uzun tutmak için.işe yaradı neyseki yarın deneme olck yne inş.
cok sevımdım gozun aydın gercektende darısı basımıza demek laazım ıhsallh dahada ıyıye gıdersın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…