Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım emla kulalndıgında pen.. hısedıyosun ama acı hıc yk zaten acı olmayınca rahat oluyosun

demek hepımız aynı seyle mucadele edıyoruz ...CADIARZU demekıkı erkekelrın genelı bu model oluyo:bbo: bend esen gııb soyluyorum zamnala falan dıye ama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar.maalesef bende vajinismusum evleneli 15 ay oldu ve hala çözemedim.kadın doğuma gittim ve fiziksel bir sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi.hayatımda böyle bir sorun yaşayacağımı hiç ummazdım daha doğrusu böyle bi hastalıktan ha berim bile yoktu.ama işte öğrenmiş olduk.inanın hayatım kabusa döndü evlilikten bile zevk almamaya başladım.benden sonra evlenenler çocuk sahibi oldu.birtürlü olmuyo başta herşey iyi ama iş tam o ana gelince ben kilitleniyorum sanki.artık eşiminde anlayışı azalmaya başladı herkes çocuk bekliyo ben daha o işi yapamadım.öyle bir sorunki kimsye anlatılmıyo.ankarada bi klinikle görüştük fiyatlar çok uçuk 5 6 milyardan bahsettiler.eşim kabul etmedi.çok zor bidurum eşim benim abarttığımı düşünüyo artık öyle bi duruma geldimki kendime bile saygım kalmadı.Allah kimseye böyle dert vermesin.tükendim artık.derken bu siteyi buldum tedavide olamıcağıma göre kendim çözmeliyim bunu egzersizlerden bahsetmişsiniz 4 gündür yapıyorum ilk başlarda çok zor oldu.cem keçenin kitabını almıştım orda ilk olarak kulak çöpüyle başlayın demiş.vazelin sürdüm oldu.ama parmağımı sokamadım ama yılmadım artık serçe parmağınıda sokuyorum artık umutlanmaya başladım inş olacak.ve burda sizleride okudukça daha rahatlıyorum destek alıyorum allah hepinizden razı olsun inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.kusura bakmayın çok uzattım ama inanın çok bunalmıştım. tşkler..

canım benim ya hepimiz aynı sorunlar sıkıntılar içerisindeydik.allahında izniyle çözeceksin ve seninde bebişlerin olacak.ancak bunu yaşayan bilir.kimse bilemez.burada hepimiz evlenirken böyle bir sorunla karşılaşacagımızı sanmıyorduk.allahın imtihanı diyorum ben.sakın vazgeçme.parmak egzersizlerine devam et.ve kararlı ol.ben bu işi yaparım de.kafanda bitir olayı ilk önce.ben yendim yeni yeni alışıyorum.allahım yenmeyi sana ve herkese nasip etsin.sana bebeyağını önerebilirim.ben öyle yapayorum.hatta sen benden daha cesaretlisin ben parmagımı hala değdiremiyorum.

ha kızlar ya parmak egzersizi yapabilenleride kutluyorum ayrıca.çok büyük cesaret.ben vajiyi yandim ama hala parmagımı bile dokunduramıyorum onu geçtim aynayla veya çıplak gözle bakamıyorum.:1no2:

aramıza hosgeldin canım seni çok iyi anlıyorum kayseri gbi bi yerde bu hastalık daha zor babamın tarafı oralı bnm cok iyi blrm.dedikoducu olurlar evlndktn sonra çocuk olmusmu olmamısmı dye herseyi sorarlar.her neyse kulak asma böyle şeylere eşine anlat bu hastalıgı tek yasayn sen dglsin bn 2,5sene çektim çok şükür atlattım.eşinin tarafımı zorluyr acaba çocuk olsun dye,sana destek olsun hastalıgı yen olur inş.adım atmışsın inş. basarırsın duacıgız

canım aramıza hos geldım...hepımzı senı cok ıyı anlıyoruz hepımız sen gııyız bunu unutma ...ve herkez burda bırbıırne destek oluyor desteklerle sukruelr olsunkı her gun bır arkadasımız yenıyor bu ılletı artık uzulme ınan hıc duusndugun kadar zor degıl hatta yenınce dıyceksın bumuymus kaydirigubbakcemile3 bıze guven ve bence hıc o kadra paralar vermene gerek yk kendı doktorun olabılrıısn bız hepımız oyle yaptık eger ıstersen bız destege hazırız ve send egoruceksınkı hıc zor degıl...

karlar perisi,ben kegel yaptıgım sıralar hırsımdan taragın sapına prezer.....vtfi taktım onu grdrdm.ya aklıma geldkce gülüyrum ölsem böyle bşey yapıcagımı dşnmezdim.şu perma tarakları varya onla yaptım kaydirigubbakcemile3

öylede bacagımı havaya kldırıp yapamıyrum öyle yapan varmı ya çok zor oluyr, denedmde 2dk zor dayandım:çok üzgünüm:

canım bacak kaldırma olayını bende yapamıyorum.ben hiç yapamıyorum.aynı pozisyondayız.değiştiremiyorum.korkuyorum.sanırım rahat olamadıgımızdan kaynaklanıyor dicem ama.bilemiyorumki.illa benim biryere dayanmam lazım ve elime bişey geçirmem lazım yastık çarşaf sıkmak için.

canım emla kulalndıgında pen.. hısedıyosun ama acı hıc yk zaten acı olmayınca rahat oluyosun

teşekkür ederim canım.neden böyleyim ben yaa en ufak acıda pes ediyorum.tam cesaretimi toplamıştım şimdide mantar çıktı.ilk önce doktora gidip onu iyileştirmem lazım.işallah bu arada yine cesaretim kaybolmaz.mafoldumben

vallahi süpersin heee alkisalkisalkis
yaa bendemi denesem acaba?

yaa bu arada kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum migrenim var ve doktorum asla kullanmamamı söyledi yani eşimin korunması lazımmış ama ben bir türlü prezev.. olayına geçemiyorum :1no2: acaba seninki gibi bişeymi d enesem alışmak için ???

bahar zehraalimansur canlarım demekki bu bacak havaya olayını yapamadığımıza göre vaji ile alakalı diye sanıyorum.3 ümüzde yapamıyoruz.herhalde zamanla.ama eşler istio her pozisyonu yapalım.klava:daha olmuki

inanın şuan gözyaşlarına boğuldum 15 aydır ilk defa birileri beni anlıyo benim yanımda.anneme ablama filan anlatmak istedim ama olmadı duysalar benimle dalga geçerler.eşimin aileside kendi ailemde çocuk istiyo.bide eşim benden 10 yaş büyük yani o biran önce baba olmak istiyo.daraldım kaldım bi çare bulamadım eşim artık eve bile gelmek istemiyodu.çok zor inanın.ondan biraz daha zaman istedim inş olucak.gerçekten sağolun iyiki varsınız.

twetty canım benim sor bakalım öneriyormu zehra arlkadaşımız?kaydirigubbakcemile3
öneriosada ben yapamamkine.pen parnak bile yapamıom.

ravzam,benim eşim bi kere dr. gtrdü psikiyatrise gdlim dedim gitmedi.tedavi olayım ddim onada izin vermedi.kendi başına yaptın yaptın yapamadan bir ömür böyle yasarız dedi .ben seni çok seviyrum ama sen iradelisin bunu tek başına yardım almadan yapacagına inanıyrum bn dedi.çok agladım ne olur tedavi olayım dye o daha acımasz bi şeklde reddetti.iyikide gndermemiş ona inat kendim çlştım ,eşli çlşmayada izin vermedi bnm üstüme attı herseyi.üzülme yani eşim şöyle böyle dyr istemyr dye ona minnet etme kndin yap cnm.şimdi bana helal olsun kız ne yaptın ettin yendin dyr beyfendi.onlar para tuzagı iyi bi dr. rastgelmezsen kndni blmez brine rast gelrsen bide dalga gecyr yasıyan arkadaslar var öyle.tek basına basracagndan hiç kuşkun olmasın cnm.biz elimzden gldgnce yardımcı olmaya clışıyruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…