- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.001
canım emla kulalndıgında pen.. hısedıyosun ama acı hıc yk zaten acı olmayınca rahat oluyosunslm kızlar.ben parmak egzesizi yapamadığım için emlayı iç tarafa süremiyorum.acaba dış bölgeye sürsem işe yararmı? yani p...nis giriş anından çok korkuyorum o anı hissedermiyim yine emle sürsem?
demek hepımız aynı seyle mucadele edıyoruz ...CADIARZU demekıkı erkekelrın genelı bu model oluyo:bbo: bend esen gııb soyluyorum zamnala falan dıye ama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:umursamazlar tabi.onlara göre ne var.ha tamam bize destekciler ama.aması var.dedim ya benimki pozisyon değiştirmek istio çok sıkılmış beyfendi.ya diyorum senin eşin vajiden yeni kurtuldu.ben kırk yıllık profesyonel değilim bu işte.üzülüyorum da.
günaydın canım sağol:)tebrikler bu arada canım.sen artık deneme yapcam deme istersen artık dnemelik değil seninki harikasın.darısı başımıza:)
mrb arkadaşlar.maalesef bende vajinismusum evleneli 15 ay oldu ve hala çözemedim.kadın doğuma gittim ve fiziksel bir sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi.hayatımda böyle bir sorun yaşayacağımı hiç ummazdım daha doğrusu böyle bi hastalıktan ha berim bile yoktu.ama işte öğrenmiş olduk.inanın hayatım kabusa döndü evlilikten bile zevk almamaya başladım.benden sonra evlenenler çocuk sahibi oldu.birtürlü olmuyo başta herşey iyi ama iş tam o ana gelince ben kilitleniyorum sanki.artık eşiminde anlayışı azalmaya başladı herkes çocuk bekliyo ben daha o işi yapamadım.öyle bir sorunki kimsye anlatılmıyo.ankarada bi klinikle görüştük fiyatlar çok uçuk 5 6 milyardan bahsettiler.eşim kabul etmedi.çok zor bidurum eşim benim abarttığımı düşünüyo artık öyle bi duruma geldimki kendime bile saygım kalmadı.Allah kimseye böyle dert vermesin.tükendim artık.derken bu siteyi buldum tedavide olamıcağıma göre kendim çözmeliyim bunu egzersizlerden bahsetmişsiniz 4 gündür yapıyorum ilk başlarda çok zor oldu.cem keçenin kitabını almıştım orda ilk olarak kulak çöpüyle başlayın demiş.vazelin sürdüm oldu.ama parmağımı sokamadım ama yılmadım artık serçe parmağınıda sokuyorum artık umutlanmaya başladım inş olacak.ve burda sizleride okudukça daha rahatlıyorum destek alıyorum allah hepinizden razı olsun inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.kusura bakmayın çok uzattım ama inanın çok bunalmıştım. tşkler..
mrb arkadaşlar.maalesef bende vajinismusum evleneli 15 ay oldu ve hala çözemedim.kadın doğuma gittim ve fiziksel bir sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi.hayatımda böyle bir sorun yaşayacağımı hiç ummazdım daha doğrusu böyle bi hastalıktan ha berim bile yoktu.ama işte öğrenmiş olduk.inanın hayatım kabusa döndü evlilikten bile zevk almamaya başladım.benden sonra evlenenler çocuk sahibi oldu.birtürlü olmuyo başta herşey iyi ama iş tam o ana gelince ben kilitleniyorum sanki.artık eşiminde anlayışı azalmaya başladı herkes çocuk bekliyo ben daha o işi yapamadım.öyle bir sorunki kimsye anlatılmıyo.ankarada bi klinikle görüştük fiyatlar çok uçuk 5 6 milyardan bahsettiler.eşim kabul etmedi.çok zor bidurum eşim benim abarttığımı düşünüyo artık öyle bi duruma geldimki kendime bile saygım kalmadı.Allah kimseye böyle dert vermesin.tükendim artık.derken bu siteyi buldum tedavide olamıcağıma göre kendim çözmeliyim bunu egzersizlerden bahsetmişsiniz 4 gündür yapıyorum ilk başlarda çok zor oldu.cem keçenin kitabını almıştım orda ilk olarak kulak çöpüyle başlayın demiş.vazelin sürdüm oldu.ama parmağımı sokamadım ama yılmadım artık serçe parmağınıda sokuyorum artık umutlanmaya başladım inş olacak.ve burda sizleride okudukça daha rahatlıyorum destek alıyorum allah hepinizden razı olsun inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.kusura bakmayın çok uzattım ama inanın çok bunalmıştım. tşkler..
canım aramıza hos geldım...hepımzı senı cok ıyı anlıyoruz hepımız sen gııyız bunu unutma ...ve herkez burda bırbıırne destek oluyor desteklerle sukruelr olsunkı her gun bır arkadasımız yenıyor bu ılletı artık uzulme ınan hıc duusndugun kadar zor degıl hatta yenınce dıyceksın bumuymus kaydirigubbakcemile3 bıze guven ve bence hıc o kadra paralar vermene gerek yk kendı doktorun olabılrıısn bız hepımız oyle yaptık eger ıstersen bız destege hazırız ve send egoruceksınkı hıc zor degıl...mrb arkadaşlar.maalesef bende vajinismusum evleneli 15 ay oldu ve hala çözemedim.kadın doğuma gittim ve fiziksel bir sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi.hayatımda böyle bir sorun yaşayacağımı hiç ummazdım daha doğrusu böyle bi hastalıktan ha berim bile yoktu.ama işte öğrenmiş olduk.inanın hayatım kabusa döndü evlilikten bile zevk almamaya başladım.benden sonra evlenenler çocuk sahibi oldu.birtürlü olmuyo başta herşey iyi ama iş tam o ana gelince ben kilitleniyorum sanki.artık eşiminde anlayışı azalmaya başladı herkes çocuk bekliyo ben daha o işi yapamadım.öyle bir sorunki kimsye anlatılmıyo.ankarada bi klinikle görüştük fiyatlar çok uçuk 5 6 milyardan bahsettiler.eşim kabul etmedi.çok zor bidurum eşim benim abarttığımı düşünüyo artık öyle bi duruma geldimki kendime bile saygım kalmadı.Allah kimseye böyle dert vermesin.tükendim artık.derken bu siteyi buldum tedavide olamıcağıma göre kendim çözmeliyim bunu egzersizlerden bahsetmişsiniz 4 gündür yapıyorum ilk başlarda çok zor oldu.cem keçenin kitabını almıştım orda ilk olarak kulak çöpüyle başlayın demiş.vazelin sürdüm oldu.ama parmağımı sokamadım ama yılmadım artık serçe parmağınıda sokuyorum artık umutlanmaya başladım inş olacak.ve burda sizleride okudukça daha rahatlıyorum destek alıyorum allah hepinizden razı olsun inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.kusura bakmayın çok uzattım ama inanın çok bunalmıştım. tşkler..
öylede bacagımı havaya kldırıp yapamıyrum öyle yapan varmı ya çok zor oluyr, denedmde 2dk zor dayandım:çok üzgünüm:
sana katılıyorum oyle gercekten zor oluyor bende yapamıyorum oyle zamanla duzelcek bence sabır gerek napalımöylede bacagımı havaya kldırıp yapamıyrum öyle yapan varmı ya çok zor oluyr, denedmde 2dk zor dayandım:çok üzgünüm:
canım emla kulalndıgında pen.. hısedıyosun ama acı hıc yk zaten acı olmayınca rahat oluyosun
karlar perisi,ben kegel yaptıgım sıralar hırsımdan taragın sapına prezer.....vtfi taktım onu grdrdm.ya aklıma geldkce gülüyrum ölsem böyle bşey yapıcagımı dşnmezdim.şu perma tarakları varya onla yaptım kaydirigubbakcemile3
karlar perisi,ben kegel yaptıgım sıralar hırsımdan taragın sapına prezer.....vtfi taktım onu grdrdm.ya aklıma geldkce gülüyrum ölsem böyle bşey yapıcagımı dşnmezdim.şu perma tarakları varya onla yaptım kaydirigubbakcemile3
bahar zehraalimansur canlarım demekki bu bacak havaya olayını yapamadığımıza göre vaji ile alakalı diye sanıyorum.3 ümüzde yapamıyoruz.herhalde zamanla.ama eşler istio her pozisyonu yapalım.klava:daha olmuki
vallahi süpersin heee alkisalkisalkis
yaa bendemi denesem acaba?
yaa bu arada kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum migrenim var ve doktorum asla kullanmamamı söyledi yani eşimin korunması lazımmış ama ben bir türlü prezev.. olayına geçemiyorum :1no2: acaba seninki gibi bişeymi d enesem alışmak için ???
valla bacak olayı inanılmaz zor ben hemen indiriveriyorum geri çekiyoeum kendimi
bakın tweetide yapamıo.ben tanıyı koydum kızlar.vajiden dolayı bu.zamana bırakalım.olur belki alıştıkça:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?