mrb arkadaşlar.maalesef bende vajinismusum evleneli 15 ay oldu ve hala çözemedim.kadın doğuma gittim ve fiziksel bir sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi.hayatımda böyle bir sorun yaşayacağımı hiç ummazdım daha doğrusu böyle bi hastalıktan ha berim bile yoktu.ama işte öğrenmiş olduk.inanın hayatım kabusa döndü evlilikten bile zevk almamaya başladım.benden sonra evlenenler çocuk sahibi oldu.birtürlü olmuyo başta herşey iyi ama iş tam o ana gelince ben kilitleniyorum sanki.artık eşiminde anlayışı azalmaya başladı herkes çocuk bekliyo ben daha o işi yapamadım.öyle bir sorunki kimsye anlatılmıyo.ankarada bi klinikle görüştük fiyatlar çok uçuk 5 6 milyardan bahsettiler.eşim kabul etmedi.çok zor bidurum eşim benim abarttığımı düşünüyo artık öyle bi duruma geldimki kendime bile saygım kalmadı.Allah kimseye böyle dert vermesin.tükendim artık.derken bu siteyi buldum tedavide olamıcağıma göre kendim çözmeliyim bunu egzersizlerden bahsetmişsiniz 4 gündür yapıyorum ilk başlarda çok zor oldu.cem keçenin kitabını almıştım orda ilk olarak kulak çöpüyle başlayın demiş.vazelin sürdüm oldu.ama parmağımı sokamadım ama yılmadım artık serçe parmağınıda sokuyorum artık umutlanmaya başladım inş olacak.ve burda sizleride okudukça daha rahatlıyorum destek alıyorum allah hepinizden razı olsun inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.kusura bakmayın çok uzattım ama inanın çok bunalmıştım. tşkler..