• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşim saolsun ilk basta bende korktum yanma oldu oda sinirlendi yapmadn gndermycm dayan dedi.bende uzun tutacn ozmn dedim,anlaştık sonuç ikimz için daha hayırlı oldu.eslermz acıdıkca bizim zararımıza oluyr gercektn bn kndimi eşimn eline teslim ettim orta seker olarak hallettik çok şükür.gerci oçok memnundu hayatından:kedi:

ben ilk yendgmde böyle olmuyrdu kegeli ve nefes egzerszlerini bıraktım ya ondan oldu galiba yne baslıycm.gnde 1kere yapsam ytr daha rahat gbi.bide çok ara veryrduk her denemeden sonra.gercektn ya kegel yapamk için illa vaji olmak gerek dgl gebe kadınlar ble yapyr doguma hazırlıyrlar kndni.brkmıycam.kızlar pre....zrvtfler çok pahalı ya eczanede ne kadr markasınıda verirsenz sevnrm özelden.ucuz bşey olsun egzerszlr için ypcm

kıZLArrrr ılk gırıste acı hısedıyorum ben sankı ıgen batar gıbı ama ılerledıkce gecıyor bu duurmda olan varmı yada nasıl bu duurmdan kurtulurumm

herkese günaydın.ben bugün egzersizlere başlıycam.sizin yazdıklarınız sayesinde cesaretimi topladım ve tekrar denemeye karar verdim.yalnız nefes egzersizleri nasıl oluyodu?

kıZLArrrr ılk gırıste acı hısedıyorum ben sankı ıgen batar gıbı ama ılerledıkce gecıyor bu duurmda olan varmı yada nasıl bu duurmdan kurtulurumm

canım ben yaşamadım tam bilemiyorum ama.parmak egzersizlerinde oluyo benim o acı.sonra farkettimki kendimi kastığım zamanlar girişteki kaslardan oluyo.seninde öle bişi olabilir

herkese günaydın.ben bugün egzersizlere başlıycam.sizin yazdıklarınız sayesinde cesaretimi topladım ve tekrar denemeye karar verdim.yalnız nefes egzersizleri nasıl oluyodu?

derin nefes alıp vererk çlştm bn googledanda bulabilrsin acıklamalı.kasıldıgım zmn derin nefes alıyrum ilerliyrum:sm_confused:

günaydın canım.nefes egzersizi rahatlayana kadar düzenli burundan nefes alıp ağzından veriyosun.rahatlayıp parmak egzersizine başlayınca acı hissettiğin yerde bekleyip(parmağını geri çekmeyip)yine derin burundan alıyosun ve ağızdan nefesini verirken parmağını hafif ilerletiyosun.nefes pen.s denemesindede çok işe yarıyo.hadi bakalım kolay gelsin.başlamak bitirmenin yarısıdır...

Bende bugün denme yapmayı planlıyorum.eşim yarın yapalım dio ben bugün istiyorum merak ediyorum olacakmı die.çünkü tam alışacaktımki hasrta oldum.

ah bu eşler bnde dün gndüzden bak bugün yapıcz ona göre dye dye ikna ettim.gün faln belirledinmi hoslarına gtmyr onlarda görev gbi hissedyrlar etklnyrlar işte.baskıcı olunca geri tepiyrlar

günaydın canım.nefes egzersizi rahatlayana kadar düzenli burundan nefes alıp ağzından veriyosun.rahatlayıp parmak egzersizine başlayınca acı hissettiğin yerde bekleyip(parmağını geri çekmeyip)yine derin burundan alıyosun ve ağızdan nefesini verirken parmağını hafif ilerletiyosun.nefes pen.s denemesindede çok işe yarıyo.hadi bakalım kolay gelsin.başlamak bitirmenin yarısıdır...

çok güzel anlattın cnm kaydirigubbakcemile5

saolun kızlar cvplar için.bişey daha sorucam.bu emla krem dedikleri o bölgeyi uyuşturuyormu yani hissetmiyormuyuz onunla.ben hiç kullanmadım almalımıyım onu.vede onunda kayganlaştırıcı etkisi varmı

ah bu eşler bnde dün gndüzden bak bugün yapıcz ona göre dye dye ikna ettim.gün faln belirledinmi hoslarına gtmyr onlarda görev gbi hissedyrlar etklnyrlar işte.baskıcı olunca geri tepiyrlar

İŞ KENDİLERİNE GÖRE GELİNCE ÖYLE DEĞİL AMA.ONLARIN İSTEDİĞİ ZAMANDA HEP TERS ZAMANLAR OLUYOR.sositososito

baharcım o ilk girişte yanma bendede oluyor.hatta fazla gittikce yanma daha çok oluyor.kuruluktan herhalde resmen kuru ya bunu ta içimde hissedebiliyorum.zamanla düzelir herhalde ben zamana bırakmayı plalıyorum canım benim.kendimizi dinlemeyelim artık.daha çok yeniyiz.benim eşim çok sabırsız o konuda ama değişik pozisyonlarda istiyor mesela benim üste olmamı .ama ben üstte yapamıyorum.altı tercih ediyorum.bunuda zamana bırakıyorum fakat eşim söyledikçe üzülüyorum.

saolun kızlar cvplar için.bişey daha sorucam.bu emla krem dedikleri o bölgeyi uyuşturuyormu yani hissetmiyormuyuz onunla.ben hiç kullanmadım almalımıyım onu.vede onunda kayganlaştırıcı etkisi varmı

e tabi krem sonuçta kayganlaşıyo haliyle ama kayganlaştırıcı niyetine kullanma.onsuz başarabiliyosan hiç deneme bence normal kayganlaştırıcı kullan.ona alışınca 1 aşamada onu bırakmak için uğraşıyosun.

sonuna kadar katılıyorum sana canım
acaba onların başlarına böyle bir durum gelse ne yaparlar?eminimki nötr olup umursamazlar

umursamazlar tabi.onlara göre ne var.ha tamam bize destekciler ama.aması var.dedim ya benimki pozisyon değiştirmek istio çok sıkılmış beyfendi.ya diyorum senin eşin vajiden yeni kurtuldu.ben kırk yıllık profesyonel değilim bu işte.üzülüyorum da.

slm kızlar.ben parmak egzesizi yapamadığım için emlayı iç tarafa süremiyorum.acaba dış bölgeye sürsem işe yararmı? yani p...nis giriş anından çok korkuyorum o anı hissedermiyim yine emle sürsem?

baharcım o ilk girişte yanma bendede oluyor.hatta fazla gittikce yanma daha çok oluyor.kuruluktan herhalde resmen kuru ya bunu ta içimde hissedebiliyorum.zamanla düzelir herhalde ben zamana bırakmayı plalıyorum canım benim.kendimizi dinlemeyelim artık.daha çok yeniyiz.benim eşim çok sabırsız o konuda ama değişik pozisyonlarda istiyor mesela benim üste olmamı .ama ben üstte yapamıyorum.altı tercih ediyorum.bunuda zamana bırakıyorum fakat eşim söyledikçe üzülüyorum.
evet kesınlıkle katılıyorum o kadra sabırsızlarkı ...kafamçokkarıştıama aslında onlarda haklı napsınlarkı acele edıyorlar haklılar yanı neyse ıhsallho acı hısısde gecıcek napalım dedıgın gııb taaaa ıcımde hıssedıyorum kurulugu ne kadra ek seyelr kullansamda kuru ıste :sinifsinif::sinifsinif:

Back