• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla şahsen evlenmeden önce bu foruma üye oldum 5 aydır evliyim büyük başarı kaydettim ben forum sayesinde umarım daha büyük başarılarada birlikte ulaşıcaz inanıyorum yakında çocuk haberlerimiz hakkında konuşuruz inşallah..

inş.keşke bnde evlenmeden yada evlendktn sonra bulsaydım burayı çok faydalı her konusukaydirigubbakcemile5

kızlar bgn deneme yapıcm ilaçlarımı kullandım akıntı cok azaldı çok mutluyum ne afedersnz koku ne de akıntı kaldı 10tane hap sabah aksam daha btmeden yok denecek kadr azaldı ya.bana dua edinde güzel geçsn

zehracım başarılar arkadaşım bende bu akşam deneme yapıcam.allah yardımcımız olsun.benim daha ikinci hatta tam olursa ilk olucak ama hiç korkmuyorum.korkmadan diğer bayanlar gibi isteyerek,aklım orda olmadan,tenlerimizi hissederek sevdiğim adamla paylaşmak istiyorum,istiyorumki sadece bedenimiz değil,ruhlarımızda bütünleşsin o an.sadece 2 bira çakacağım için yarın işe gidememekten korkuyorum:)))))))))

bu gece yine hergece olduğu gibi dualarım sizinle:içinizsırada kendimle...

zehracım başarılar arkadaşım bende bu akşam deneme yapıcam.allah yardımcımız olsun.benim daha ikinci hatta tam olursa ilk olucak ama hiç korkmuyorum.korkmadan diğer bayanlar gibi isteyerek,aklım orda olmadan,tenlerimizi hissederek sevdiğim adamla paylaşmak istiyorum,istiyorumki sadece bedenimiz değil,ruhlarımızda bütünleşsin o an.sadece 2 bira çakacağım için yarın işe gidememekten korkuyorum:)))))))))

yaa bende ne zaman içip yapıcam desem o gün cin gibi oluyorum yaaaa normal zamanda çakır keyif olurum ama işim varsa o gece kesin cin gibiyim :bbo:

teşekkürler cnm benmde dua sznle bnm 6.cı deneme olck inş. haklısın sevdgmz adamla bütün olcz bunun korkulck bir yanı yok hadi hayırlısı 2biradan bişey olmz kız merak etme ben lisedeykn çok içerdim dokunmuyr o fazla.

yaa bende ne zaman içip yapıcam desem o gün cin gibi oluyorum yaaaa normal zamanda çakır keyif olurum ama işim varsa o gece kesin cin gibiyim :bbo:

hah canım ya eşimde bunu diyo işte.kemal sunalın adile naşiti emineyle halvet olmak için uyutmaya çalışması gibi:)))))bendede işe yaramıyo bu zamanlarda ama kas gevşetici niyetine kuzum ya:)))

senn ki de ilginçmş en iyisi votka falan iç.gerci içmeye gerek yok ki ya tatlı fln yiyin istegnz artr bn önceden çok içiyrdum arkadaslarla sonra bıraktım.

hah canım ya eşimde bunu diyo işte.kemal sunalın adile naşiti emineyle halvet olmak için uyutmaya çalışması gibi:)))))bendede işe yaramıyo bu zamanlarda ama kas gevşetici niyetine kuzum ya:)))

ahh canım bi gece işe yarasın diye votkaları çektim birayıda üstüne içtim hayatta sarhoş olduğumu bilmem ama işim varya kesin yapıcam dedim bu sefer eşim beni wcden alamadı :kedi:
ertesi gün baş dönmesinden zor ayağa kalmıştım
inşallah senin öyle olmaz...bol şanslar...
bende c.tesiyi bekliyorum hayırlısıyla..:dance:

senn ki de ilginçmş en iyisi votka falan iç.gerci içmeye gerek yok ki ya tatlı fln yiyin istegnz artr bn önceden çok içiyrdum arkadaslarla sonra bıraktım.

bence en iyisi enerji içeceği arkadaşlar red bull için süper oluyo acaip enerjik oluyosunuz hatta eşinizede içirin faydası olur bak :lepi:

teşekkürler cnm benmde dua sznle bnm 6.cı deneme olck inş. haklısın sevdgmz adamla bütün olcz bunun korkulck bir yanı yok hadi hayırlısı 2biradan bişey olmz kız merak etme ben lisedeykn çok içerdim dokunmuyr o fazla.

canım ya içimizde fırtınalar kopuyo ama ne güzel anlatıyoruz birbirimize:))))taktir ettim valla bizi.evet hiç kullanmak içimden gelmeyen çeyizimdeki sek.i şeylerden çıkarayım bari bende yazık çürüyecekler sandıkta,belki bendede işe yarar:)))))))))

canım ya içimizde fırtınalar kopuyo ama ne güzel anlatıyoruz birbirimize:))))taktir ettim valla bizi.evet hiç kullanmak içimden gelmeyen çeyizimdeki sek.i şeylerden çıkarayım bari bende yazık çürüyecekler sandıkta,belki bendede işe yarar:)))))))))

hadi kızlar güveniyoruz sizlere bu gece için hepinize bol şanslar diliyorum...yarına güzel haberlerle gelin:dance:
sizden güven alıyorum bende umarım c.tesi bende başarıcam..

slm ggolge.bu ikinci denemen olucak sanırım .seninle aynı durumdaydık .bende seni gördükçe cesaretleniyorum.ama sonra yine hüsran oluyor sonu.o bölgeye hiçbirşeyin değmesine izin vermiyorum.uffff ne olucak bakalım benim sonum ?mafoldumben

ece1
bu korkumu eşim olacak kişiye hiç açmadım bilmiyor böyle bir korkum olduğunu dediğin kremleri o gece sürersem beni yanlış anlamasından korkarım :(

canim kayganlaştiricinin emlanin nesini yanliş anliycak. bunları artik herkes ilk gece kullaniyo normal şeyler bunlar. annem verdi evli tanidiğim verdi de olsun bitsin eşin değil mi bu senin anlayişli olacaktir. şimdiden söyle böyle böyle çekiniyorum de o da ona göre davransin. zaten ona göre davranir. Vajinismus olayını da çikar kafandan. Her genç kiz ilk geceden korkar. Bu normal bişey. Sen dediklerimi kullanirsan kendini rahat hissedersin, ama istemezsen kullanmayabilirsin de yani senin tercihin. Onlarsiz olmicak diye birşey yok. Ayrica henüz yaşamadiğijn bişeyden neden korkuyosun ki hele bi dene bakalim kizlik zari bozulursa aci veren bir şey değil. Etrafindan söylenenlere inanma. Acıdı etti diyenler şimdi 5 çocukla ortalarda dolaniyo nişanlilari da böyle tasaya sokuyolar. Sinir oluyorum hee!

1 ini de benim için çak kız :içelim: :dance:

bn eskittim kız nerdeyse ben çok düşkünüm sek...si iç çamasırlara sevş...mk içinde kullandım vallahi.hazırlık yptım bnmkne inş. güzel olur.ben normal kil...ot faln gyemm tang...ya alışmışım.ah ah istekli gaciyimde bakma işte

Back