- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.961
ahaha sorma eğer alkolle bu sorun çözülse ben alkolik olurdum. montumun cebinde şarapla dolaşirdim heralde kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahaha sorma eğer alkolle bu sorun çözülse ben alkolik olurdum. montumun cebinde şarapla dolaşirdim heralde kaydirigubbakcemile3
merhaba hanımlar.yaklaşık 20 gün önce tanıştım sitenin bu bölümüyle.burda bulunma sebebim sizlerle aynı.4 aylık evliyim ama psikolojim altüst olmuş durumda.gerçi bunu yazarken yıllarca bu sorunla başetmeye çalışan arkadaşları düşünüyorum.ben 4 ayın sıkıntısını omuzlamaya çalışırken onlar kim bilir neler çekti.ama bu site bana ve burada yazılanları okuyanlara umut ışığı oldu.ne kadar sürerse sürsün ben sonlanacağına inanıyorum.
biyolojik olarak sorunumun olduğunu düşünüyordum.doktora gittim.hiçbir sorun olmadığını sadece benden kaynaklandığını,kendimi kastığım,bacaklarımı açamadığım için olmadığını söyledi doktor.bahsettiğiniz jeli ve anestol verdi.bunlarla da olmazsa psikiyatriste yönlendireceğini söylemişti.doktordan sonra atlatacağımı sanıyordum çünkü öyle inandırmıştım ki kendimi kızlık zarı kalın ve ondan olmuyordur diyordum.sonuçta uzun uğraşlarımıza rağmen yine olmadı..ben yine ağlama krizleri geçirecek kadar kötü oldum.kendimle birlikte eşimi de üzüyorum.engel olamıyorum o anki ruh halime.kendimden soğuyorum.bambaşka biri oluyorum adeta..
işte bu noktada bu forumu buldum.ve okudukça kendim gibileri görmeye başladım.yalnız değildim.bir çok kişi bununla başetmeye çalışıyordu.herkes kendi yöntemini,doktorunun verdiği ödevleri anlatıyordu.parmak egzersizlerini ilk okuduğumda kendimi tutamayarak ağladım.yapamam,olamaz diye..günlerce bu nasıl olabilir düşünceleriyle siteyi takip ettim.ve başaranları okudukça ben de kabullenmeye başladım.yapabileceğimi düşündüğüm gün cesaretimi topladım ve denedim.anestol+bebe yağı kullandım.serçe parmağın yarısına kadar oldu.inanamadım.( sizden öğrendiğim bir diğer nokta da şuydu.girişten sonra aşağıya doğru itilmesi ) nasıl çocuklaştığımı anlatamam.sevinçten gülmekten alamadım kendimi.dün tekrar denerken parmağımın bir yere takıldığını hissettim ve refleksif bir hareketle çektim.bir daha da denemedim.
her şeye rağmen yılmayacağım.inanıyorum.başaracağız.
slm ben yeniyim bende sizdenim ve çok kötü durumdayım bana yardım edebilirmisiniz
arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve hala bu sorunla başedemedim.birkez doktora gittim fakat etkili olmadı.sonra nette araştırmalarım sonucunda başka bir site bulmuştum.4 ay kadar önce.o siteyi takip ederken 1 hafta herşey iyi gitti.parmak egzersizlerine başlamıştım ve 2 parmağa kadar yapmıştım.sonra ne oldu anlamadım birdaha deneyemedim.ve ben artık anne olmak istiyorum.etrafımdaki arkadaşlarımın çocuklarına baktıkça canım yanıo.
canım ben kendim yapıyorum parmak egzresizlerini eşile denemedim hiç.açıkçası bunu düşünmek bile bana itici gelio onunla yapamam sanırım..sen ne kadarda kurtuldun bu illetten.
bu söylediklerinizi okudukça rahatlıyorum umarım ilk gecemde de rahat olurumegerkı rahatsan dogal yoldan tabı oluyor ama gergınlık ten dolayı kuruluk yasanıyor o zamn ılıskı zorlanıyo jel onerım o yuzden genede yanında bulundur rahat olucaktır keısnlıkle hıc kokrma valla ck bır sye yk sadece rahat sakın ol tamam
mersinin neresindesin cnm bende mersinliyim.ilk geceyi özellikle cahil kadınlara sorma daha doğrusu fesat kadın çok kendlrnnki kötü gecer baskasınınkide kötü gecsn dye ugrasırlar.bn sordum 2,5yıl vajiyle ugrastım simdi yndim çok şükür.daha evlenmemişn ble bence böyle seyleri takma ble evlendktn sonra allah korusun böyle bi olay gelirse basına caresini ararsın.evlenmeye yakın psikiyatrisle yada aile planlamasıyla detaylı ve dogru bi şekilde bilgi alırsın.buraya girmene bile gerek yok etkilenme yni burdanda.yanlış insanlara sorduk basımıza geldi.sana tek söylycm sey rahat ol,yırtılma el,kol baglama gbi bi durum yok ön sevişmeyi uzun tut partnerine bırak kndini.komsu tecrübeli yasmıstr dyede sorma kmseye işin uzmnlarna sor
canim kayganlaştiricinin emlanin nesini yanliş anliycak. bunları artik herkes ilk gece kullaniyo normal şeyler bunlar. annem verdi evli tanidiğim verdi de olsun bitsin eşin değil mi bu senin anlayişli olacaktir. şimdiden söyle böyle böyle çekiniyorum de o da ona göre davransin. zaten ona göre davranir. Vajinismus olayını da çikar kafandan. Her genç kiz ilk geceden korkar. Bu normal bişey. Sen dediklerimi kullanirsan kendini rahat hissedersin, ama istemezsen kullanmayabilirsin de yani senin tercihin. Onlarsiz olmicak diye birşey yok. Ayrica henüz yaşamadiğijn bişeyden neden korkuyosun ki hele bi dene bakalim kizlik zari bozulursa aci veren bir şey değil. Etrafindan söylenenlere inanma. Acıdı etti diyenler şimdi 5 çocukla ortalarda dolaniyo nişanlilari da böyle tasaya sokuyolar. Sinir oluyorum hee!
turkuaz 84
teşekkür ederim ilgin için.ihtiyacım olacaktır mutlaka.hatta ilk olarak şunu sormak istiyorum : çok açık olacak kusura bakmayın ama egzersizler sırasında sizlerden gelen sıvı nasıl?yani rengi falan.benden beyaz renkli,koyu kıvamlı bir sıvı geliyor.normal olan bu mu?
ben söylememişim aman allahım, dün deneme tamamdr ne cok iyi ne cok kötü orta sekerdi kızlar bayag uzun oldu iyce acılsın dye zor zabdettm uzun tutmak için.işe yaradı neyseki yarın deneme olck yne inş.
gunaydın kızlarrr..
benımkı kotu gectı hıc rahat degıldım ck kotu hıssettım kendımı mafoldumben ..
kendımı cok kastım ..moralım ck bozuldu hatta esım devam etmek ıstemedı:çok üzgünüm: ck uzgunum bugun kızlar olmuor bır turlu kacıncı denemem ...
cok sevımdım gozun aydın gercektende darısı basımıza demek laazım ıhsallh dahada ıyıye gıdersın:Saruboceq:ben söylememişim aman allahım, dün deneme tamamdr ne cok iyi ne cok kötü orta sekerdi kızlar bayag uzun oldu iyce acılsın dye zor zabdettm uzun tutmak için.işe yaradı neyseki yarın deneme olck yne inş.