• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pekı 2 seansta bacakları acmayı nasıl basarıyor , yanı aslında ınanamıyorum , benı anlarsan sevınırm , dusunsene 2,5 senedr yapamadıgımı nasıl yapıyor onu merak edıyroum

bide şöyle bişey var benim gittiğim doktor hem jinekolog hemde cinsel terapistti. buyüzden bi nevi terapide uyguluyo tedavi sırasında. bununda çok faydasını gördüm. zaten %100tedavi garantisi veriyo. en fazla 12seans diyo. benimkide 8sürmüştü. ama oraya gittiiğim süre boyunca 3seansta yenenide gördüm.

tek başına korku vajinismus belirtisi değildir.sen yaşamadığın bir şeyden korkuyorsun.ne biliyorsun belki çok kolay olack.herkesin söylediği ortak bir nokta var.kulak ver buna.rahat ol.kendini kasma.(umarım ben de yapabilirim) bir de bir çoğumuz başta vajina girişinin olmadığını düşünüyordu.aynayı karşına alıp ıkınırsan yerini de görmüş olursun.şimdiden tebrik ederim.mutluluklar.umarım buraya bir dahaki gelişin hiçbir sorun yaşamadım demek için olur.

ya o geceyi düşününce elim ayağım boşalıyor :( internetten araştırdığım kadarıyla vajinusmus olabilirmişim :(

cnm hiç sıkma canını dur bakalım dereyi görmeden paçalrı sıvama cnm kendini hiç sıkma korkmak ayrı şey herkes genelde korkuyor ama bu vajinusmus olacaksın anlamına gelmez inş hayırlısı ile hiç bişey olmaz herşey yolunda gider cnm benim

bana o gece hakkında neler yapmalıyım biraz bilgi verirseniz çok sevinirim kimseyle konuşmaya cesaretim yok :(

ya o geceyi düşününce elim ayağım boşalıyor :( internetten araştırdığım kadarıyla vajinusmus olabilirmişim :(

bana o gece hakkında neler yapmalıyım biraz bilgi verirseniz çok sevinirim kimseyle konuşmaya cesaretim yok :(
canım her kız ılk geceden mutlaka korkar hıc bır kız gule oynaya bence ılk ılıskısını yasayamaz hıc korkma oyle bır sey yk hasta falan degılsın ..ve her korkan kızda vajınısmus olmadı demı yanı benım annemde ck korkmus ama olmus bıtmıs ..rahat olmaya calsı bır sye yk hemen olup bıtıyo hem bu kadra korkutma kendını v herkezıde dınleme anlatılanları sımdı kendını bılemz ınsanlar gelırler sankı ustlerıne vazıfeymıs gıbı gelrıelr sacma sapan konuusrlar ..yk ck kanadı yk duvarlara sıcradı falan fılan bunlara sakın ınanma hepsı palavra yalan dolan...sen sakın olmaya calsı ben yasadım hıcte oyle korkulcak bır sye yk bende vajıyı yenı yendım rahat olmaya calsı korkma ıslaklık onemlı jel falan kullana bılrısn ne kadar ıslak olursa o kadar kolay oluyor ...gene dıyorum korkma ve vajınısmus oldugunu falan dusunme ok mutluluklar mutlu ol omrunce ıhsallh...alkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar::nazar:

arkadaşlar kegel egzersizlerine başladım ama doğru yapmıyorum galiba.kalça kaslarıda kasılıyor.netten araştırdım ama nasıl yapcam yardım lütfen

canım her kız ılk geceden mutlaka korkar hıc bır kız gule oynaya bence ılk ılıskısını yasayamaz hıc korkma oyle bır sey yk hasta falan degılsın ..ve her korkan kızda vajınısmus olmadı demı yanı benım annemde ck korkmus ama olmus bıtmıs ..rahat olmaya calsı bır sye yk hemen olup bıtıyo hem bu kadra korkutma kendını v herkezıde dınleme anlatılanları sımdı kendını bılemz ınsanlar gelırler sankı ustlerıne vazıfeymıs gıbı gelrıelr sacma sapan konuusrlar ..yk ck kanadı yk duvarlara sıcradı falan fılan bunlara sakın ınanma hepsı palavra yalan dolan...sen sakın olmaya calsı ben yasadım hıcte oyle korkulcak bır sye yk bende vajıyı yenı yendım rahat olmaya calsı korkma ıslaklık onemlı jel falan kullana bılrısn ne kadar ıslak olursa o kadar kolay oluyor ...gene dıyorum korkma ve vajınısmus oldugunu falan dusunme ok mutluluklar mutlu ol omrunce ıhsallh...alkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar::nazar:

inş. ilk gece yapabilirim bu dediklerini peki doğal yollarla ıslaklık olmuyor mu :s illa bi jel olması lazım mı

inş. ilk gece yapabilirim bu dediklerini peki doğal yollarla ıslaklık olmuyor mu :s illa bi jel olması lazım mı
egerkı rahatsan dogal yoldan tabı oluyor ama gergınlık ten dolayı kuruluk yasanıyor o zamn ılıskı zorlanıyo jel onerım o yuzden genede yanında bulundur rahat olucaktır keısnlıkle hıc kokrma valla ck bır sye yk sadece rahat sakın ol tamam

ece1
bu korkumu eşim olacak kişiye hiç açmadım bilmiyor böyle bir korkum olduğunu dediğin kremleri o gece sürersem beni yanlış anlamasından korkarım :(

mersinin neresindesin cnm bende mersinliyim.ilk geceyi özellikle cahil kadınlara sorma daha doğrusu fesat kadın çok kendlrnnki kötü gecer baskasınınkide kötü gecsn dye ugrasırlar.bn sordum 2,5yıl vajiyle ugrastım simdi yndim çok şükür.daha evlenmemişn ble bence böyle seyleri takma ble evlendktn sonra allah korusun böyle bi olay gelirse basına caresini ararsın.evlenmeye yakın psikiyatrisle yada aile planlamasıyla detaylı ve dogru bi şekilde bilgi alırsın.buraya girmene bile gerek yok etkilenme yni burdanda.yanlış insanlara sorduk basımıza geldi.sana tek söylycm sey rahat ol,yırtılma el,kol baglama gbi bi durum yok ön sevişmeyi uzun tut partnerine bırak kndini.komsu tecrübeli yasmıstr dyede sorma kmseye işin uzmnlarna sor

slm iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sorunum şu 1 hafta sonra evleneceğim ve ben ilk geceden çok korkuyorum bunu arkadaşıma anlattığımda vajinusmus olabileceğimi söyledi :( ne yapacağım bilmiyorum ilk gece ne yapacağım nasıl davranacağım of of bana yardımcı olabilir misiniz :(:(:(

arkadasın bayag bi ucmuş daha evlenmeden vajinismus teşhisi koymuş. ilk gece her genc kız korkar. şimdiden hayırlısı olsun:nazar:

kızlar bgn deneme yapıcm ilaçlarımı kullandım akıntı cok azaldı çok mutluyum ne afedersnz koku ne de akıntı kaldı 10tane hap sabah aksam daha btmeden yok denecek kadr azaldı ya.bana dua edinde güzel geçsn

canım benim bol şanşlar diliyorum sana

saol cnm sizde olmasanız evde deliricem vallahi.kendme gvnm geliyor sizler sayesnde.istanbul gbi bi yerde tek basıma gerci komsular varda benden çok çok büyükler onlarlada bu tür şey konuşlmuyrki hemen utanıyorlar yada ayıplarlar.yada konuyu geçiştrrler seviyorum bu forumu ya:enbuyukkk:destegniz için teskürleropuyorumnanaktan

saol cnm sizde olmasanız evde deliricem vallahi.kendme gvnm geliyor sizler sayesnde.istanbul gbi bi yerde tek basıma gerci komsular varda benden çok çok büyükler onlarlada bu tür şey konuşlmuyrki hemen utanıyorlar yada ayıplarlar.yada konuyu geçiştrrler seviyorum bu forumu ya:enbuyukkk:destegniz için teskürleropuyorumnanaktan

valla şahsen evlenmeden önce bu foruma üye oldum 5 aydır evliyim büyük başarı kaydettim ben forum sayesinde umarım daha büyük başarılarada birlikte ulaşıcaz inanıyorum yakında çocuk haberlerimiz hakkında konuşuruz inşallah..

Back