- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.921
evet haklısın canı biran önce gitmeliyim.peki hap ve krem ile geçermi bu mantar ?
geçer canım. bende geçti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısın canı biran önce gitmeliyim.peki hap ve krem ile geçermi bu mantar ?
pekı 2 seansta bacakları acmayı nasıl basarıyor , yanı aslında ınanamıyorum , benı anlarsan sevınırm , dusunsene 2,5 senedr yapamadıgımı nasıl yapıyor onu merak edıyroum
tek başına korku vajinismus belirtisi değildir.sen yaşamadığın bir şeyden korkuyorsun.ne biliyorsun belki çok kolay olack.herkesin söylediği ortak bir nokta var.kulak ver buna.rahat ol.kendini kasma.(umarım ben de yapabilirim) bir de bir çoğumuz başta vajina girişinin olmadığını düşünüyordu.aynayı karşına alıp ıkınırsan yerini de görmüş olursun.şimdiden tebrik ederim.mutluluklar.umarım buraya bir dahaki gelişin hiçbir sorun yaşamadım demek için olur.
cnm hiç sıkma canını dur bakalım dereyi görmeden paçalrı sıvama cnm kendini hiç sıkma korkmak ayrı şey herkes genelde korkuyor ama bu vajinusmus olacaksın anlamına gelmez inş hayırlısı ile hiç bişey olmaz herşey yolunda gider cnm benim
evet dogru soyluyorsun..sendede olduguna göre vücut kendinimi değiştiiriyor desek bahar.hani kendini evliliğe ve ilişkiye göremi hazırlıyor.
canım her kız ılk geceden mutlaka korkar hıc bır kız gule oynaya bence ılk ılıskısını yasayamaz hıc korkma oyle bır sey yk hasta falan degılsın ..ve her korkan kızda vajınısmus olmadı demı yanı benım annemde ck korkmus ama olmus bıtmıs ..rahat olmaya calsı bır sye yk hemen olup bıtıyo hem bu kadra korkutma kendını v herkezıde dınleme anlatılanları sımdı kendını bılemz ınsanlar gelırler sankı ustlerıne vazıfeymıs gıbı gelrıelr sacma sapan konuusrlar ..yk ck kanadı yk duvarlara sıcradı falan fılan bunlara sakın ınanma hepsı palavra yalan dolan...sen sakın olmaya calsı ben yasadım hıcte oyle korkulcak bır sye yk bende vajıyı yenı yendım rahat olmaya calsı korkma ıslaklık onemlı jel falan kullana bılrısn ne kadar ıslak olursa o kadar kolay oluyor ...gene dıyorum korkma ve vajınısmus oldugunu falan dusunme ok mutluluklar mutlu ol omrunce ıhsallh...alkisalkisalkisalkisalkisalkisya o geceyi düşününce elim ayağım boşalıyor internetten araştırdığım kadarıyla vajinusmus olabilirmişim
bana o gece hakkında neler yapmalıyım biraz bilgi verirseniz çok sevinirim kimseyle konuşmaya cesaretim yok
evet bu bacak açma meselesine birisi çözüm yazsın açık açık
canım her kız ılk geceden mutlaka korkar hıc bır kız gule oynaya bence ılk ılıskısını yasayamaz hıc korkma oyle bır sey yk hasta falan degılsın ..ve her korkan kızda vajınısmus olmadı demı yanı benım annemde ck korkmus ama olmus bıtmıs ..rahat olmaya calsı bır sye yk hemen olup bıtıyo hem bu kadra korkutma kendını v herkezıde dınleme anlatılanları sımdı kendını bılemz ınsanlar gelırler sankı ustlerıne vazıfeymıs gıbı gelrıelr sacma sapan konuusrlar ..yk ck kanadı yk duvarlara sıcradı falan fılan bunlara sakın ınanma hepsı palavra yalan dolan...sen sakın olmaya calsı ben yasadım hıcte oyle korkulcak bır sye yk bende vajıyı yenı yendım rahat olmaya calsı korkma ıslaklık onemlı jel falan kullana bılrısn ne kadar ıslak olursa o kadar kolay oluyor ...gene dıyorum korkma ve vajınısmus oldugunu falan dusunme ok mutluluklar mutlu ol omrunce ıhsallh...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
egerkı rahatsan dogal yoldan tabı oluyor ama gergınlık ten dolayı kuruluk yasanıyor o zamn ılıskı zorlanıyo jel onerım o yuzden genede yanında bulundur rahat olucaktır keısnlıkle hıc kokrma valla ck bır sye yk sadece rahat sakın ol tamaminş. ilk gece yapabilirim bu dediklerini peki doğal yollarla ıslaklık olmuyor mu :s illa bi jel olması lazım mı
ece1
bu korkumu eşim olacak kişiye hiç açmadım bilmiyor böyle bir korkum olduğunu dediğin kremleri o gece sürersem beni yanlış anlamasından korkarım
slm iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sorunum şu 1 hafta sonra evleneceğim ve ben ilk geceden çok korkuyorum bunu arkadaşıma anlattığımda vajinusmus olabileceğimi söyledi ne yapacağım bilmiyorum ilk gece ne yapacağım nasıl davranacağım of of bana yardımcı olabilir misiniz
kızlar bgn deneme yapıcm ilaçlarımı kullandım akıntı cok azaldı çok mutluyum ne afedersnz koku ne de akıntı kaldı 10tane hap sabah aksam daha btmeden yok denecek kadr azaldı ya.bana dua edinde güzel geçsn
canım benim bol şanşlar diliyorum sana
saol cnm sizde olmasanız evde deliricem vallahi.kendme gvnm geliyor sizler sayesnde.istanbul gbi bi yerde tek basıma gerci komsular varda benden çok çok büyükler onlarlada bu tür şey konuşlmuyrki hemen utanıyorlar yada ayıplarlar.yada konuyu geçiştrrler seviyorum bu forumu ya:enbuyukkk:destegniz için teskürleropuyorumnanaktan
canım valla deneme buugn benımde senın gıbı:kedi::kedi: dua edelım bır bırımıze :Saruboceq::Saruboceq:baharım nasıl gdyr denemelerzemuszemus
canım valla deneme buugn benımde senın gıbı:kedi::kedi: dua edelım bır bırımıze :Saruboceq::Saruboceq: