Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm vajinusmus olmayan insanlarda bazen acı kan filan öle şeylerden bahsediyor zaten hatayı bayan bayana oturduğumuzda ilk geceden filan bahsetmekte yapıyoruz aslında hiçbirimizin bilmediği bişeyi anlatıp birbirimizi korkutma platformu oluşturuyoruz ama nedense hiç kimsede bu işten korktuğu için evlenmekten vazgeçmiyorhiç duydunmu sen korktuğum için asla evlenmeyeceğim diyeni demekki okadar korkulacak bişey yok biraz cesaret sadece iyi dileklerin içinde çok tşk ederim cnm allah hepimize nasip etsin inş bebeğini kucağına almayı gerçekten alamamak çok kötü bişeymiş ama hep daha beterini düşünmek gerekiyor hayatta hadi şimdi biraz cesaret asla pişman olmayacaksın cesaretin için

çok sağol canım umarım bugün o cesareti toplayabilirimm..ve biter bu iş:))bu arada aklıma geldi sölemeden geçemiycem..burada arkadaşlarla konuşunca inanılmaz bir cesaret geliyorr insana..yani o anda koca yanıımda olsa biticek sankiii..kaydirigubbakcemile3kahretsin işyerindeyim evde net burdada kocam yok zemuszemus o cesaretle hemen bi deneyiversek hiç fena olmazdı aslında kaydirigubbakcemile3

canım ck ıyı anlıyorum o duyguyu bendede oyel oluyodu o an evde olsam hemen yapıcam ama ıste oluyodum hatta aklıma bıle gelmıstı eve netmı alsam falan dıye burdakı herkez brbırıne ck destekoluyor yıllarda gecse benı bu ıletten kurtulmam ıcın bana yardım eden kımseyı unutmuycam ALLAH hepınızden razı olsun...canım cesaretını topla bence basarıcaksın bugun ck sakın ol tamamı nefesı sakın unutma ALLAH yardımcın olsun dualarrımız senınle ...kendını rahat hıssetmedıgın ana dur ve bekle nefes al ver sonra rahatlayınca devam et ok :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebessüm sana kesinlkle katılıyrum bz kadınlar brbrimze kötülük yapmayı sevyruz ben yapamadım onlrda yapamsın olayı var.nyseki bu forumda iyi nyetli insanlar bir arada toplandı.kızm olursa ilerde inş. kızıma ilk geceyi ben anlatıcam ve ona destek olucm hiç kmseye sorma bana sor dycm.ergenlktn beri kızlarla konusurduk yok kan akıck yırtılıck onlarda komsulardan duyuyr tabikide bazı dengesz insanlar kız çocuklarının ynnda anlatyr ilk gece durumlarını onlarda etklenyr.onlarda bze anlatrdı.evlenmeye yknda bn sordum yasaynlara o kadar pişmanımki sorduguma neyse cekckmşz demekki

zaten girişin ilk 2-3 cm lik kısmında sinir varmış..ilerisinde yokmuş..

ıste tam o nokta...herkez aynı sorunu yasadı emınım orada bekle yanma oluyor dedıgın yerde ıktır o yanma o kısmı asana kadar ve hıssettıgın seyden daha fazlası degıl yanma hıssı sanıyelık derın nefes al ver bak goruceksın nasıl ılerlıycek benımde aynıydı...

evet bende ilk girişte yanma yaşıyorum hatta acı yaşıyorum ama sonrasında bişi hissetmiyorum..giiş olayı ,benim sinirlerimi bozuyor..keşke orada da bişi hissetmesek

çok haklısın gerçekten bu site innaılmaz faydalı bence insana burdaki arkaadaşlarla konuşınca fikir alınca başaranları duyunca cesaret geliyor bende 29 ekimde başardım ve bu sitenin katkısı innaılmaz fazla başardıysam buranın sayesinde başardım

evet bende ilk girişte yanma yaşıyorum hatta acı yaşıyorum ama sonrasında bişi hissetmiyorum..giiş olayı ,benim sinirlerimi bozuyor..keşke orada da bişi hissetmesek

giriş olayına bende sinir oluyorum acıyor ama sonrasında bişey hissetmiyosun hele bittikten sonra bumuymuş yani korktuğum şey diyo insan çünkü hafif bi sızı dışında hiç sanki ilişkiye girmmeiş gibi oluyor insan bütün arkadaşlaa tavsiyem biraz cesaret girişi halledin gerisi geliyor

canım bendede aynı sorun var ilk birleşmde üstte olmam gerekiyor yoksa yapamıyorum sonrasında diğer pozisyonlarda yapabiliyorum psikolojik heralde ilk bu şekilde başarabildiğim için sanırım ama çokta takmıyorum zamanla alıştıkça geçer sanırım bukadarına şükürler olsun 1 seneden sonra...

Canım bebeğin başının geçe bileceği yerden bir penisin geçmesi çok normaldir aslında ama işin aslı öyle değil. Korku ile kadının vücudunda ve vajen bölgesinde kasılmalar ve kilitlenmeler oluşuyor özellikle giriş esnasında... Bu kasılmalar kontrolün dışında oluşur. Vajinanın girişindeki kasların kasılmasının yanında tüm vücutta bir kasılma , endişe, korku ve panik hali olur, ve bacaklarını sıkıca kapatırsın. Ama bunu aşmak elinde öncelikle eşinle vücut uyumu ve senin yapman gerekenler..

aleyna sen yeneli ne kadar oldu

Ve sonunda bende buraya sevınÇ gÖzyaŞlarıyla baŞardım baŞardım yazabılıyorum.kızlar allah hepınızden razı olsun ve hepınızı ınŞallah en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın.yarın zaten uzun uzun yazarım bende ama dayanamadım bu saate sıgaramı yaktım ve netı aÇtım.8 aydır ılk defa kahırdan deĞıl mutluluktan yaktım sıgaramı:)o ankı ruh halımı anlatamam hıÇkırıklarımdan bÜtÜn apartmanı uyandırdıĞımı sÖlÜyo kocam:)aĞlıyomuyum gÜlÜyomuyum anlayamadık.sızı sevıyorum kızlar;kader arkadaŞlarım yarın gÖrÜŞÜrÜz;bundan sonra ınŞallah bende burda baŞkalarına yardım etmek ıÇın varım.ÖptÜm nanaklarınızdan:))))))

cnm tebrik ederim ne güzel bir haber inan senin adına çok sevindim bende bu haberleri duyabilmek için sabah gözümü açar açmz nete sarılıyorum şükürler olsunki bugün güzel haberi aldım allah başka dert keder vermesin inş herşey çok güzel olacakhihoyyyt

ggolge ben sana ne dedim. sen çok yakın zamanda başaracaksın dedim oldu bak. Gerçekten çok sevindim canım benim. Bana demiştin seninle aynı noktayız diye.parmak yaklaştıramıyordun .denemen olmamıştı. Vallahi süpersin çok azimli olduğunu söylemiştim.ee artık bizede neler yaptığını nasıl başardığını anlatırsın en ayrıntılısında:) Tekrar tebrikler. Heralde bende bi başarsam apartman değil tüm mahalle duyacak:)

selam sekersibel sanırım senin böyle bir sorunun yok vaji gibi. bu arada doktorsun herhalde. bize önerebileceğin şeyler nelerdir biraz açıklayarak anlatabilirmisn. tamam uyum çok önemli başka neler yapılabilir.yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…