- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.561
cnm vajinusmus olmayan insanlarda bazen acı kan filan öle şeylerden bahsediyor zaten hatayı bayan bayana oturduğumuzda ilk geceden filan bahsetmekte yapıyoruz aslında hiçbirimizin bilmediği bişeyi anlatıp birbirimizi korkutma platformu oluşturuyoruz ama nedense hiç kimsede bu işten korktuğu için evlenmekten vazgeçmiyorhiç duydunmu sen korktuğum için asla evlenmeyeceğim diyeni demekki okadar korkulacak bişey yok biraz cesaret sadece iyi dileklerin içinde çok tşk ederim cnm allah hepimize nasip etsin inş bebeğini kucağına almayı gerçekten alamamak çok kötü bişeymiş ama hep daha beterini düşünmek gerekiyor hayatta hadi şimdi biraz cesaret asla pişman olmayacaksın cesaretin için
canım ck ıyı anlıyorum o duyguyu bendede oyel oluyodu o an evde olsam hemen yapıcam ama ıste oluyodum hatta aklıma bıle gelmıstı eve netmı alsam falan dıye burdakı herkez brbırıne ck destekoluyor yıllarda gecse benı bu ıletten kurtulmam ıcın bana yardım eden kımseyı unutmuycam ALLAH hepınızden razı olsun...canım cesaretını topla bence basarıcaksın bugun ck sakın ol tamamı nefesı sakın unutma ALLAH yardımcın olsun dualarrımız senınle ...kendını rahat hıssetmedıgın ana dur ve bekle nefes al ver sonra rahatlayınca devam et ok :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok sağol canım umarım bugün o cesareti toplayabilirimm..ve biter bu iş:))bu arada aklıma geldi sölemeden geçemiycem..burada arkadaşlarla konuşunca inanılmaz bir cesaret geliyorr insana..yani o anda koca yanıımda olsa biticek sankiii..kaydirigubbakcemile3kahretsin işyerindeyim evde net burdada kocam yok zemuszemus o cesaretle hemen bi deneyiversek hiç fena olmazdı aslında kaydirigubbakcemile3
bahar 07 çok saol desteğin için inşallah hafta sonu bende çok çok kolaymış yazıcam.... birde nesrin 111 vajina 7 santime kadar açılabiliyomuş sancısız ... süper bişi bu ... bir de ben içersinin boş ve açık olduğunu biliyorum ama diyelimki kalın mum 4 cm girdi giriş te yanma oluyor bunun için daha ileri gidemiyorum ve hareket de ettiremiyorum... neyse bi daha denicem sanırım hala alışmadı...
ıste tam o nokta...herkez aynı sorunu yasadı emınım orada bekle yanma oluyor dedıgın yerde ıktır o yanma o kısmı asana kadar ve hıssettıgın seyden daha fazlası degıl yanma hıssı sanıyelık derın nefes al ver bak goruceksın nasıl ılerlıycek benımde aynıydı...bahar 07 çok saol desteğin için inşallah hafta sonu bende çok çok kolaymış yazıcam.... birde nesrin 111 vajina 7 santime kadar açılabiliyomuş sancısız ... süper bişi bu ... bir de ben içersinin boş ve açık olduğunu biliyorum ama diyelimki kalın mum 4 cm girdi giriş te yanma oluyor bunun için daha ileri gidemiyorum ve hareket de ettiremiyorum... neyse bi daha denicem sanırım hala alışmadı...
çok sağol canım umarım bugün o cesareti toplayabilirimm..ve biter bu iş:))bu arada aklıma geldi sölemeden geçemiycem..burada arkadaşlarla konuşunca inanılmaz bir cesaret geliyorr insana..yani o anda koca yanıımda olsa biticek sankiii..kaydirigubbakcemile3kahretsin işyerindeyim evde net burdada kocam yok zemuszemus o cesaretle hemen bi deneyiversek hiç fena olmazdı aslında kaydirigubbakcemile3
evet bende ilk girişte yanma yaşıyorum hatta acı yaşıyorum ama sonrasında bişi hissetmiyorum..giiş olayı ,benim sinirlerimi bozuyor..keşke orada da bişi hissetmesek
ben yenenlere bir şey sormak istiyorum şöyle bi sorounum var ilk birleşmede pozisyon olarak üstte olmazsam canım acıyo yapamıyorum ama eğer ilkinde üstte olmuşsam pozisyon değiştirebiliyorum. bunu yaşayıp aşan var mı nasıl yaptınız? ne kayganlaştırıcı ne emla hiçbirinde yenemedim bu durumu
giriş olayına bende sinir oluyorum acıyor ama sonrasında bişey hissetmiyosun hele bittikten sonra bumuymuş yani korktuğum şey diyo insan çünkü hafif bi sızı dışında hiç sanki ilişkiye girmmeiş gibi oluyor insan bütün arkadaşlaa tavsiyem biraz cesaret girişi halledin gerisi geliyor
canım bendede aynı sorun var ilk birleşmde üstte olmam gerekiyor yoksa yapamıyorum sonrasında diğer pozisyonlarda yapabiliyorum psikolojik heralde ilk bu şekilde başarabildiğim için sanırım ama çokta takmıyorum zamanla alıştıkça geçer sanırım bukadarına şükürler olsun 1 seneden sonra...
Ve sonunda bende buraya sevİnÇ gÖzyaŞlarıyla baŞardım baŞardım yazabİlİyorum.kızlar allah hepİnİzden razı olsun ve hepİnİzİ İnŞallah en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın.yarın zaten uzun uzun yazarım bende ama dayanamadım bu saate sİgaramı yaktım ve netİ aÇtım.8 aydır İlk defa kahırdan deĞİl mutluluktan yaktım sİgaramı:)o ankİ ruh halİmİ anlatamam hıÇkırıklarımdan bÜtÜn apartmanı uyandırdıĞımı sÖlÜyo kocam:)aĞlıyomuyum gÜlÜyomuyum anlayamadık.sİzİ sevİyorum kızlar;kader arkadaŞlarım yarın gÖrÜŞÜrÜz;bundan sonra İnŞallah bende burda baŞkalarına yardım etmek İÇİn varım.ÖptÜm nanaklarınızdan:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?