• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır canım ben parmak egzersizi yapmaya çalıştım ama elim ayağım tutmadı kanım çekildi sanki rengim falan saradı.oraya bakmaya bile dayanamıyorum.eşiminde yardımı ile sadece orayı anımaya çalıştım o kadar şuan da adetim oldu bilemiyorum sanki ben parmak egzersizini başaramıyacakmışım gibi geliyor. bacaklarımı açamıyorum.çok kasıyorum. artık otururken,yürürken bile kasıyorum kendimi.nerden başlayacağımı bilemiyorum.jel ve o emla denilen kremide alamıyorum utancımdan.sanki herkes benim durumumu anlayacakmışş gibi geliyor. eczacıya da diyememki emla ver bana diye ne yapıcaksın dese ne derim. yerin dibine girerim herhalde

ya utanma bence. gerçekten sana ne kadar yardımcı olacağnı düşün. erteleme..bak ben de çok utanıyodum sırf eczacıya dert anlatmıyım diye gittim doktora yazdırdım bayana. yazmam deyince de açıkca söyledim neye kullanacağımı. varsın bilsin banane. benim problemim daha önemli bilmelerinden. eczacıya da direk ver reçeteni al çık. takma kafana. beni emla kurtardı gerçekten
yanma falan fasa fiso
onla yaptım sonuçta
istediği kadar yaksın napayım :))
mutlaka dene bence geciktirme lütfeeeen

bana olacak gibi geliyor çünkü bende dokunama ma yada dokundurtmama gibi duygular yok çok istiyorum ama izin vermiyor aklımda buna şaşıyor zaten... aslında önceleri korkuyordum evlendiğim ilk yıllar ama sonraları eşime alıştım şimdi öyle bi sııntı yok .... senin durumun nasıl

dokunmada sorun yok egsersiz çok azda olsa başladım

bahar 07 sana teşekkür ederim öncelikle
gleit gelen ve vazein kullanıyorum vazelin daha iyi gibi geldi onunla çalışınca egzersiz bitince yanma daha az oluyo sanki... emla kullanmaya alışmak istemiyorum kendim yapmalıyım o acının olmadığını gerçekten bilmek benim için önemli çünkü...bir de bu egzersizleri hergün mü denemeliyim... ya çok garip korkmuyorum kasılmıyorum ama olmuyor nedense CADIARZU
canım bence sen en kısa zamnada bu ılletten kurtulucaksın gor bak... ben bebe yagı kullanıyorum tavsıye edıyorum yumusatıyo ve rahat oluyo tabı hangısınde rahat olursan
elma kullanmamakla aslında ıyı yapıyorsun eger onsuz yenersın ck guzel .... dıyorsun korkmuyorum kasmıyorum o zamn rahat olmaya calıs derın nefes al ver dene bence basarılı olucaksın

biliyorum karlar perisi seni takip ediyordum forumdan...bütün yazdıklarını okudumm..ben eşimle denerken daha rahat hissediyorum kendimi..parmak vbb..şeyler çok ürkütücü geliyor..bi türlü cesaret edemiyorumm...ağlamaktan beter oluyorumm..eşimle sürekli deniyoruz..ama yok olmuyo..bi yer var ordan sonrasına izin veremiyorum...kıkırdak gibi bişeye değiyor sanki çok rahatsız edici bişey...denemediğim krem jel kalmadı nerdeyse.[/QUOTE

canım o bendede vardı.bi yerden sonrası öldür allah gitmez diyordum.ama gidiyor.sanıyorumki kendimizi sıkıyoruz onunla alakalı diye düşünüyorum.serbest bırak.o yere geldiğinde bekle nefes al.tabi pe...s çıkarmadan bekle kendini rahat hissettiğinde ilerlemesine izin ver.oka.s.

karlarperisi senin adına çok sevindim vallahi.bişey sorucam sen daha önceden başarmışmıydın.daha sonra korkudan 2.kez yapamadın sonra tebessümünde yardımıyla tekrar mı başardın.bensnaki öyle bişeyler anladım geçmiş yazılarından[/QUO

sevgili g_y benim evlendikten bir hafta sonra zor zahmet uc kısmınınufak değmesi ile kan geldi.daha sonra 2 ay olmadı olamadı.sonra bir kısmı girdi ve biyerde takılı kaldı oradan sonrası olmuyordu.ve büyük mucize tebessüm sayesinde kendime güvenim geldi ve başardım.

anladım canım Allahım başka sorunlarla karşılaştırmasın inşallah.ınasanın destek alması kadar güzel bişey yok.Tebessümünde desteği ile başardın.daha mutlu oldun.Kimseye söyleyemiyorki insan ben vajinismusum diye.iyiki burası karşıma çıktı yoksa ben iyice kafayı yerdim.kimseyle bişey paylaşamamak çok kötü.yalnızım yalnız hissediyorum kendimi aslında bu sorunu yaşayan o kadar çok insan varki. buraya üye olmadan sanki sadece bende bu sorun varmış gibi geliyordu. ama öyle olmadığını gördüm.dışarı çıktığımda önüme gelen her bayana acaba bu yapmışmıdır. acaba şu yapmışmıdır diye bakmaktan ve kendimi sorgulamaktan sıkıldım. evet biçok kişi yapıyor ama ben yapamıyorum. artık eşiminde canına tak etti sanırım.çok sabırlı anlayışlı bir eşim var ama artık ona da hak vermek gerek bende istiyorum bazen ondan fazla istekli oluyorum ama iş başlayıp o ilişki noktasına geldikten sonra olmuyor kasıyorum.ucu bile olmuyor iştee offff.artık çevremde birçok kişi çocukta çocuk demeye başladı.bende istiyorum artık çocuk.hayatım bi rayına otursun istiyorum.eşimle arkadaş hatta kardeş gibi yaşıyoruz bu değil evlilik.ya daha neler yazmak isitoyrum ama yazmayacağım sizleride sıkmak istemiyorum daha fazla.hadi bakalım daha kimlerden duyucaz başardım cümlelerini ve hikayelerini..çok mutlu oluyorum bunları duyunca.bu haftada bekliyorum birkaç kişiden

anladım canım Allahım başka sorunlarla karşılaştırmasın inşallah.İnasanın destek alması kadar güzel bişey yok.Tebessümünde desteği ile başardın.daha mutlu oldun.Kimseye söyleyemiyorki insan ben vajinismusum diye.iyiki burası karşıma çıktı yoksa ben iyice kafayı yerdim.kimseyle bişey paylaşamamak çok kötü.yalnızım yalnız hissediyorum kendimi aslında bu sorunu yaşayan o kadar çok insan varki. buraya üye olmadan sanki sadece bende bu sorun varmış gibi geliyordu. ama öyle olmadığını gördüm.dışarı çıktığımda önüme gelen her bayana acaba bu yapmışmıdır. acaba şu yapmışmıdır diye bakmaktan ve kendimi sorgulamaktan sıkıldım. evet biçok kişi yapıyor ama ben yapamıyorum. artık eşiminde canına tak etti sanırım.çok sabırlı anlayışlı bir eşim var ama artık ona da hak vermek gerek bende istiyorum bazen ondan fazla istekli oluyorum ama iş başlayıp o ilişki noktasına geldikten sonra olmuyor kasıyorum.ucu bile olmuyor iştee offff.artık çevremde birçok kişi çocukta çocuk demeye başladı.bende istiyorum artık çocuk.hayatım bi rayına otursun istiyorum.eşimle arkadaş hatta kardeş gibi yaşıyoruz bu değil evlilik.ya daha neler yazmak isitoyrum ama yazmayacağım sizleride sıkmak istemiyorum daha fazla.hadi bakalım daha kimlerden duyucaz başardım cümlelerini ve hikayelerini..çok mutlu oluyorum bunları duyunca.bu haftada bekliyorum birkaç kişiden

bn 5gnde basardım cnm kegele ciddi bi baslangıç yaptım önceden ara oluyrdu 5gnde btn aşamları btrp yndim çok şükür yrdımcı olablrm bnde burdaki basarn herkes size yardımcı olmak için burda inanın hiç sıkılmadn herşeyi sorablrsnz

en kegel egzersizini çok anlayamadım canım nasıl yapılacağını tabi yapmaya hazırırım bana nasıl yapıldığını yazabilirsen bir yerden başlamam gerektiğinin farkındayım çünkü.5 günde bütün aşamaları demişsin bu nasıl yanı kegel parmak egzersizi falan mı

senn yasadıklarının aynısı burdaklerde yasadı su yazın cok etkledi' yolda gecen bayanlara bakıp basarmışmı acaba' bu soruları cok sordum kndme allah düşmanımın basına vrmesin yazrkn ble suan kötü oluyrum öz.cocuklu bayanları grdğmde basarmış dogurmuş ble dyrdum kndmi onların yanında dışlanmış hissedyrdum,kndme etmedğim hakaret kalmamıştı becerksz,hiçbişeyi yapamıyrsun arkadaşların ble yaptı,sen korkaksın vs.komsular ilk gecelerini anlatyr onlarınkide iğrenç gecmş sinir oluyrdum.bi allahın kulu yokmu gzel gecti dyen dye megerse hersey kasılmadn oluyr senn elnde rahat olursan güzel acısz oluyr.sıkarsan acılı.il yendgmde grdgni hissetmedim ble.önceden kas gevsetici içtm emla sürdüm basaramadım hiç bişy sürmeden ve içmeden nefes ve kegel budur yani.vajili arkadaslar duam sznle inş.szde basarrsnz

anladım canım Allahım başka sorunlarla karşılaştırmasın inşallah.İnasanın destek alması kadar güzel bişey yok.Tebessümünde desteği ile başardın.daha mutlu oldun.Kimseye söyleyemiyorki insan ben vajinismusum diye.iyiki burası karşıma çıktı yoksa ben iyice kafayı yerdim.kimseyle bişey paylaşamamak çok kötü.yalnızım yalnız hissediyorum kendimi aslında bu sorunu yaşayan o kadar çok insan varki. buraya üye olmadan sanki sadece bende bu sorun varmış gibi geliyordu. ama öyle olmadığını gördüm.dışarı çıktığımda önüme gelen her bayana acaba bu yapmışmıdır. acaba şu yapmışmıdır diye bakmaktan ve kendimi sorgulamaktan sıkıldım. evet biçok kişi yapıyor ama ben yapamıyorum. artık eşiminde canına tak etti sanırım.çok sabırlı anlayışlı bir eşim var ama artık ona da hak vermek gerek bende istiyorum bazen ondan fazla istekli oluyorum ama iş başlayıp o ilişki noktasına geldikten sonra olmuyor kasıyorum.ucu bile olmuyor iştee offff.artık çevremde birçok kişi çocukta çocuk demeye başladı.bende istiyorum artık çocuk.hayatım bi rayına otursun istiyorum.eşimle arkadaş hatta kardeş gibi yaşıyoruz bu değil evlilik.ya daha neler yazmak isitoyrum ama yazmayacağım sizleride sıkmak istemiyorum daha fazla.hadi bakalım daha kimlerden duyucaz başardım cümlelerini ve hikayelerini..çok mutlu oluyorum bunları duyunca.bu haftada bekliyorum birkaç kişiden

canım benim senden duyucaz başardım kelimesini inan.benimde ve buradaki diğer arkadaşlarında sebin gibi umutsuzluğa kapıldığı dönemler çok oldu.hatta benim yazılarımda var umutsuzluga kapıldıgım anlarda burda.diyordumki ya 15 16 yaşındaki kızlar yapıyor ve bebekleri var diyordum ben neden yapamıyorum diyordum.allahın imtihanı bu bize.sende başarı ile gececeksin.unutma.sabır işiymiş.ben cok sabırsızdım.senin dediğin gibi kardeş gibiydik eşimle.dua et.herkes herkese dua etsin.şu illeti çöpe atalım.

hayır canım ben parmak egzersizi yapmaya çalıştım ama elim ayağım tutmadı kanım çekildi sanki rengim falan saradı.oraya bakmaya bile dayanamıyorum.eşiminde yardımı ile sadece orayı anımaya çalıştım o kadar şuan da adetim oldu bilemiyorum sanki ben parmak egzersizini başaramıyacakmışım gibi geliyor. bacaklarımı açamıyorum.çok kasıyorum. artık otururken,yürürken bile kasıyorum kendimi.nerden başlayacağımı bilemiyorum.jel ve o emla denilen kremide alamıyorum utancımdan.sanki herkes benim durumumu anlayacakmışş gibi geliyor. eczacıya da diyememki emla ver bana diye ne yapıcaksın dese ne derim. yerin dibine girerim herhalde

ben sana nerden başlayacağını söyleyeyim canım ilk başta nefes egzersizi ve gevşeme egzersizi yaparak gevşemeye çalış. eğer doktora gitme imkanın varsa git ama doktorda burda yazılanların dışında bir şey yaptırmıyor.gevşedikten sonra derin derin nefes alıp serçe parmağından başlayabilirsin.ama kayganlaştırıcı veya bebeyağı kullanmanı tavsiye ederim.zaten içeri doğru kayıp gidiyor.orası gördüğün gibi kapalı değil.aksine çok geniş.ben parmak egzersizi yaparken 2 parmağımıda aldığımda kızlığım bile bozulmadı düşün yani.o kadar GENİŞ. canım sana tavsiyem bunlar.yani ilk başta gevşeyip kendini motive etmelisin.sen kendni kasmaya devam edersen acı hissedersin.ama rahat olduğun sürece herşey çoook kolay olacak.

en kegel egzersizini çok anlayamadım canım nasıl yapılacağını tabi yapmaya hazırırım bana nasıl yapıldığını yazabilirsen bir yerden başlamam gerektiğinin farkındayım çünkü.5 günde bütün aşamaları demişsin bu nasıl yanı kegel parmak egzersizi falan mı

evt cnm önceden bayag bir arastrdım kegel ve nefes egzersizi,parmk olayınını 2parmak geldim bıraktım sıkılmıştım.daha sonra kndmi topladım ve su 1 hafta içinde yncm dedim hedef belirledim.idrarı sıkıp tutarak kaslarımı çlştırmayı ögrendm bulasık yıkıyarak ble nefes egzerszi ypyrdum sürekli çlştım onlara.5gnden önceki çlşmalr anestolleydi.bu basladıgımda su bazlı jel aldım, uyusturucu yok dedim.kndmle savas verdim ya resmen.ev işi fln hiçbişey yapmadım aksma kadr basarıcksın basarıcksın dyrdum bynime bunu ikna ettrdim hiç bişey dşnmedm hep vajiyi ynmk.sana abrtılı olck bu anlattıklarım ama önce bynimi ikna etmm grkyrdu.nyse bastan tek parmagı aldım sonra dgr parmagımı aldımaynı gn içinde 2parmak brden aldım.sıra 3 parmak brdn almaktı 3gn çlştım hergn ilerledim 3parmta 4.gn tekrar hepsni çlştım hepsnde çok iyiydim.5.gn gttm kalın mum aldım eve gldim onuda grdrdim aksamı p...s.bu kadr yni inanç cok önemli

Back