evet canım sıkıyorum kendimi bunu artık anlayabiliyorum..önceden yok sıkmıyorum niye olmuyorr felan diyordum ama sıkıyorummm artık kabul ediyorum bunu...o çarptığını sandığım yerde sanırım kendiimi kastığım için oluyorr...o esnada nefes alıp veriyorum ama yeterince gevşeyemiyorummm.:1no2:..birde burda çok acı olduğundan bahseden arkadaşlar felan oluyorrr....onlardan ricamm bence burda onlardan bahsetmesinler çünküü gerçekten yapamayanları çok etkiliyorrr...arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama gerçekten sizin yaşadığınız o acıları gelip burada anlatmanız inanın bizi çok etkiliyorr...ben şahsen 1 haftadır dahada çok korkmaya başladım..yanmaları acı çekmeleri kanamaları yırtılmaları felan okuyunca çok etkilendiimmafoldumben...kızmayın bana tamammı:))opuyorumnanaktan
canım cok haklıısn kımse sana kızamaz senı ck ıyı anlıyor benıde o durumdayken bırının soyledııg kucucuk bır sey ya ck etkılıyo kokruyorum yada cesaretlendırıyor...
can yanması kanam falan bunlar hep kısye baglı yanı sneın elınde benden hıc kan gelmedı dıye bılırım ck hafıf pembe bır se can acısına gelıne gercekten dıyorum oyle aman aman degıl yanı hıc korkma hersey sana baglı kendını kasarsan sıkarsan acır ama derın nefes ve gevsemeyle bunu yenebılırsın sakın korkma ınan hıc zor degıl bak basardıgında sende aynıısnı yazıcaksın sadece beynımızde,,
annem falan derdıde ınanamazdı yaptıgında hak verıceksın nasıl kolay olduugnu ama sınır olurdum sana gore ck kolay derdım ...sımdı ben soyluyorum emınım sene dıyorsun sana gore kolay tabı ama ınan gercekten ck kolay yeterkı ıste rahat ol sıkma kendın bıle ıananamıycaksın olduguna opuyorumnanaktan