• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bebeğin başının geçe bileceği yerden bir penisin geçmesi çok normaldir aslında ama işin aslı öyle değil. Korku ile kadının vücudunda ve vajen bölgesinde kasılmalar ve kilitlenmeler oluşuyor özellikle giriş esnasında... Bu kasılmalar kontrolün dışında oluşur. Vajinanın girişindeki kasların kasılmasının yanında tüm vücutta bir kasılma , endişe, korku ve panik hali olur, ve bacaklarını sıkıca kapatırsın. Ama bunu aşmak elinde öncelikle eşinle vücut uyumu ve yapman gerekenler...QUOTE]

canım bir öncekinde yazmayı unutmuşum.bende bacaklarımı kasıyor.Birtürlü açamıyorm. bu durumda yapmam gereken şeyle ne.vücüt uyumunu ve senin yapman gerekenler.. vücut uyumunu anladım. ama bizim yapmamız gerekn nedir. nasıl rahatlanabilir kasılmalar engellenebilir bu arada kas gevşeticilerin falan yararı olurmu.bilgilendirisen sevinirim.

wohowwww kıslar kalın mumun işide bitti hihoyyyt goncam uyumasıydı sıra ondaydı ama inşallah sabah süprizi olucam :D acı ve yanma kasmadan kaynaklanıyo bunu kesin anladım artık ve gevşemenin ne olduğunu bilmiyomuşum onuda öğrendim... popon gevşek giriş gevşek oluyo ama esas gevşeme durumunda giriş yolu aşağı doğru sarkıyo gibi oluyo.... ben öle hissettim... mum içerdeyken sık bırak durumunad farkettim mumsuz ken kendimi tam gevşetemiyomuşum.... ayyy çok mutluyum korku bulutları gitti üstümden.... sakın korkmayın cesaretli olun perşembe gecesi ilk mesajım ve o gün 2 parmak tam 3 parmak iki boğumdu... dün akşam denemedim bu gece kalın mum oldu... kendime öünüzdeki hafta sonunu hedef yapmıştım ama bu hafta bu iş bitti diyebiliriz... bahar 07 dediğin çıktı kaydirigubbakcemile5

ya ben kendimi bazen kontrol ediyorum..bazen giriş çok açık oluyor.herhangibir bişi yapmadan ama...dışa doğru açılıyor aynı senin dediğin gibi ama dediğim gibi özel bişi yapmıyorum..bazende orası çok kapanıyor..iğne soksan girmez..neden acaba..kendimide kasmıyorum..anlamadım gitti
bende kendi kendime kegel yapıyorum..gün içinde aklıma geldikçe sıkıp bırakıyorum..3 gün oldu

nerden baslasam nasil baslasam bilmiyorum
aylardir giris yapmadan bu sayfalari okuyup cikiyordum
bugun yazma ihtiyaci duydum
bugun benim hayatimin donum noktasi
ben uzun zamandir vajinusmus hastasiyim
disardan bakilinca cok sosyal, hayat dolu, okumus zeki mutlu evliligi ve mutlu ailesi olan bir insanim ..
ama icimdeki yanginlari gelin bide bana sorun
senelerdir gitmedigim doktor kalmadi hem turkiyede hem burda
burdaki doktorlardan ancak azar isitip dalga gecmelerini dinledim ..
2 sene once istanbulda herkesin bildigi cok unlu bi doktora gittim, isim vermek istemiyorum ..
onunla bir turlu anlasamadik tedaviyi yarida biraktim
bana tek faydasi gittigim 3 seansta 3 parmagimida icime alabildim ama doktorun benimle dalga gectigini dusundugum icin vede maddi yonden somuruldugumu dusundugum icin, bozuk olan psikolojim dahada bi bozuldu ve bir dahaki seansa gidemedim
bana o 3 seans 3000 liraya mal oldu
neyse oyle boyle derken bir sene daha gecti
ben bi psikologa daha gittim .. mukemmel bir insan burda anlatilanlarin aynisini o anlatti eve odevler verdi kaybettigim cesaretimin geri gelmesini sagladi
ben buyuk bi hevesle basladim egzersizlere, daha sonra babami kaybettim araya uzuntuler baska baska stresler girdi ve ben bir sene daha erteledim

taki temmuz ayinda kk yeniden aklima gelene dek
fakat sifremi unuttugum icin giris yapamadim surekli bu konuyu okudum
ama bi hadi diyemiyordum hadi elif desem sanki olup bitiverecekti
gecen hafta o hadiyi diyebildim kendime adetim geciktigi icin gecen ay jinekologa gitmistim ondanda emla krem istemistim burda kolay kolay yazmiyorlar
durumu anlattim iliskiden korkuyorum o yuzden ilk denemede kullanmak istiyorum dedim
doktor gerek yok herseyin normal hatta kizlik zarin bile yok sen yapabilmissin demisti
ben israr edince yazmak zorunda kaldi
benim kizlik zarim istanbuldaki o taninmis doktor bey tarafindan alinmisti
cunku kizlik zarini koruma psikolojisi var sende alirsak daha kolay yenersin dedigi icin kucuk bi operasyonla almiyti zarimi .. ama malesef hicde faydasi olmadi zari almasinin ...

neyse emla bi kenarda duruyordu 3 haftadir filan ben gecen hafta parmak egzersizlerine basladim
ama nasil bir hevesle bos zaman kolluyordum adeta egzersiz yapmak icin
bir iki derken ucuncu parmagimda zorlansamda oda oldu
sadece durex jelle yani emla hic kullanmadim
sonra esimi cagirdim onunda bi parmagi cok kolay girdi kasmadim ikinci parmagi biraz zorladi girdi ama icimde hic hareket ettiremedim
persembe gunu bide emlayla deniyim bakyiim bana etki edecekmi uyusacakmiyim dedim
emlayi surdum guzelce biraz bekledim kalin bir mumada prezervatifi gecirdim basladim denemeye hic hissetmedim koca mum girdi cikti aci yok kasma yok superdi ..
ve gelelim mutlu sona
dun aksama kadar magzalari gezdik alisveris yaptik .. esimle cin lokantasina gittik .. super eglendik ordanda aksam caya bi arkadas aradi oraya ugradik gece bire kadarda orda oturduk
cok pozitif insanlar vardi zaten arkadasimi cok severim misafirleride cok iyiyidi .. cocuk konusu acildi herkes bizim olmuyor sandigi icin delikafadulden o kadar guzel moral verdiler oyle iyi niyetlilerdi ki kisacasi cok hos bi aksam gecirdim ...
yani tum gun guzeldi
ve eve geldik gece bir bucuk bende buraya girdim yeni yazilanlari okumaya basladim
bir anda icimden bizde denesekmi dedim
olmazdi biliyorum gene bi engel cikardi ama esime diyverdim
oda olur ben yorgun degilim dedi naniknanik

once emlayi surdum sonra jeli surerek parmak egzersizlerine basladim bir iki parmak cok rahat oluyordu zaten her zaman 3. de kasiyordum ben
neyse bi baktim uyusmusum ucuncu parmakta cuk cuk girip cikiyor
esime dedim hadi gel
ben alttaydim o ustte
ben p....i koyamam icine sen koy dedim ...
sanki p....s gimiyordu bir seye takilip kaliyordu sinirlerim bozulmaya basladi neden olmyuor bu seferde olmayacak diye icimden geciriyorum ki
kendimi cok kastigimi farkettim .. zaten uyusuk acimayacak dedim nefes alip vermeye basladim .. bacaklarimi iyice actim
esim basi girdi dedi hic hissetmedim sonra bi baktim esim gel git yapiyor
sen icimdemisin hepsi girdimi dedim delikafadulden
oda evet dediiii aglasammi gulsemmi oyle bi karmasadaydim ki anlatamam o duyguyu
ben saniyordum ki basi bugun aksam girecek gerisi diger aksam yani adim adim ilerliycez sırnaşık şey
ama cuk diye olmustu hatta esim zevk bile aliyordu 4 . 5 dakika surdukten sonra esim icime bosaldi ama ben hep diyordum sakin cikarma
cunku nedense girerken yada cikarken cok aciyacak gibi gelyiordu bana
hatta o duygu hala var
yani bizim icin 8 kasim donum noktasi oldu
bizde basardik bizde yaptik senelerce doktugum gozyasi bunun icinmiydi dun geceden beri hala yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum

sabaha kadar hafif bi yanmam oldu iki uc saat kadar ama cok hafif abartilacak bir sey kesinlikle degil ...

bu sayfalar boyunca yazdiklariyla bizlere destek olan tum arkadaslara ne kadar tesekkur etsem az
iyiki var kk ve iyiki tesadufende olsa buldum burayi

bu hastaligi yenmek icin cabalayan arkadaslarim canlarim bacilarim allah askina ertelemeyin bu bir erteleme hastaligiiii
ben sizlerle daha erken tanissaydim eminim cok daha once basaracaktimm
burayi tanimakta cok gec kaldim tek uzuldugum sey o

Allah yar ve yardimciniz olsun hepinizin ..
mutlu guzel ve saglikli gunler iliskiler diliyorum opuyorumnanaktan

ya ben kendimi bazen kontrol ediyorum..bazen giriş çok açık oluyor.herhangibir bişi yapmadan ama...dışa doğru açılıyor aynı senin dediğin gibi ama dediğim gibi özel bişi yapmıyorum..bazende orası çok kapanıyor..iğne soksan girmez..neden acaba..kendimide kasmıyorum..anlamadım gitti
bende kendi kendime kegel yapıyorum..gün içinde aklıma geldikçe sıkıp bırakıyorum..3 gün oldu

nefesini düzenle kegelide kaç parmak alabiliyosan onunla yap gerçekten daha çok genişlediğini hissedip diğer parmak hatta ilişki düşünebiliyosun... goncamın işi varmış kaçırdım elimden ama birazdan gelecek son hazırlıklarımı yapıyorum... :utangac:

eif sena tebrik ederim... bende doktora gitmedim ama çeşitli psikolojik durumlarım seninki gibi ara vermeme sebep oldu erteledikçe daha kötü oluyo insan umutsuzluğa kapılıyo ama iş bitincede sanki yeniden doğmuş gibi oluyo... ben gerçeğini yaşamadım inşallah sorun çıkmaz ama kalın mum oluyodu hatta p...s den az kalındı.... sanırım bitti bu iş hemde 2 ,5 günde hadi 3 de ama geçen 3,5 sene ne kötü :(( kızıyorum kendime

Ve sonunda bende buraya sevİnÇ gÖzyaŞlarıyla baŞardım baŞardım yazabİlİyorum.kızlar allah hepİnİzden razı olsun ve hepİnİzİ İnŞallah en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın.yarın zaten uzun uzun yazarım bende ama dayanamadım bu saate sİgaramı yaktım ve netİ aÇtım.8 aydır İlk defa kahırdan deĞİl mutluluktan yaktım sİgaramı:)o ankİ ruh halİmİ anlatamam hıÇkırıklarımdan bÜtÜn apartmanı uyandırdıĞımı sÖlÜyo kocam:)aĞlıyomuyum gÜlÜyomuyum anlayamadık.sİzİ sevİyorum kızlar;kader arkadaŞlarım yarın gÖrÜŞÜrÜz;bundan sonra İnŞallah bende burda baŞkalarına yardım etmek İÇİn varım.ÖptÜm nanaklarınızdan:))))))

tebrik ederim çok sevindim senin adına bundan sonraki denemelerindede rahatol 2. denemede özellikle insan biraz tedirgin oluyor tekrardan yapabilirim acaba diye stres yapma artık kurtuldun devamı gelir darısı diğer arkadaşların başına inşallah

arkadaşlar kegeli parmak egzersizi esnasında mı yapıyoruz ben anlamadım onu ben 2 parmağı bir türlü alamıyorum..emla kullanmak ta istemiyorum.vazelin yada bebe yağı ile egzersiz yapıyorum..ama giriş çok zor oluyo parmakta da öyle.p...te de...sonra bir parmak rahat giriyo çıkıyo ama giriş çok dar ya nasıl yapıcam bilmiyorum....

bende yenen arkadaslardan ikinci denemeleri hakkinda bilgi almak istiyorum
emla krem olmadanmi yapsam yada onunla birliktemi yapsam bilemiyorum
emlasiz denemek istiyorum ama ya yapamassam bu sefer butun cesaretim kirlirsa diye korkuyorum
cunku suan bile nasil yaptigima hala inanamiyorum
cok korkuyorum kizlar cok
bundan sonra nasil gelisecek durumlar ?
acaba yine eskiye donucekmiyim ?
omur boyumu emla ile yapicam ?
emlasiz aci hissedecekmiyim ?
kafam karmakarisik bu sorular beynimi yiyip bitiriyor ..
bi yandan icimde muthis bi sevinc bir yandan bundan sonrasi icin muthis bi korku
ben herseyi sizin sayenizde basardim lutfen yardimlarinizi desteginizi eksik etmeyin
sizi gormemis olsamda hic tanismasakda o kadar cok seviyorum o kadar cok minnet duyuyorum ki tahmin edemezsiniz

ben denedim ve bu iş bitti yendim şükürler olsun hala inanamıyorum eşime sürekli soruyom tamamı oldumu diye oldu daha ne olacaktı diyo... allah allah çok garip bi duygu nasıl anlatılırki bu kadarcıkmıydı diyorum şşkınlık ve sevinç hepsi bir arada ...

bembeyaz ev kegeli parmakla denedim daha iyi sonuç veriyo tam olarak hangi kas ve ne kadar kastığını bıraktığını anlıyosun... tek parmak alıyosan onunla dene zaten gevşediğin an parmağın daha ileri gidiyo bu sayede

emlasiz denemek istiyorum ama ya yapamassam bu sefer butun cesaretim kirlirsa diye korkuyorum
bi yandan icimde muthis bi sevinc bir yandan bundan sonrasi icin muthis bi korku
ben herseyi sizin sayenizde basardim lutfen yardimlarinizi desteginizi eksik etmeyin
sizi gormemis olsamda hic tanismasakda o kadar cok seviyorum o kadar cok minnet duyuyorum ki tahmin edemezsiniz

ben emlasız denedim ilk seferdi acı ve yanma yok gerçekten kendini rahat bırakırsan gerçek ten çok rahat giriyo korkma sakın ve soruları sil kafandan soru sordukça arkası geliyo çünkü sadece o ana konsantre ol bunu demek kolay ama ilişkiye konsantre anck sorular bitince başlıyo ve ne olduğunu anlamıyosun bile... kaydirigubbakcemile4

tebessüm26
zehra
ece1
busenem
aleyna83

kızlar siz melekmisiniz???
allah sizlerden razı olsun ve unuttuklarım varsa herkesten hepinizden
vee
g-y
akasya82 kader arkadaşlarım.biliyosunuz sizlerle durumum aynı seviyedeydi benim gibi insanların olması aynı sorunları yaşaması bile bana bana çok fazla güç verdi.mesela orayı kapalı sanıyodum bende biyolojik,anatomik bi rahatsızlık var sanıyodum ama sizleride görünce bukadar kişide olamaz istatistiksel olarak dedim.bunu yenmem sorunun sadece psikolojik olduğunu anlamam bile bana çok yol katettirdi sizlerdende allah razı olsun.kızlar çok çok eminim sizdede giriş var nolur buna önce bi inanın 8 aydır bende olmadığına okadar emindimki et parçalarından başka bişe göremiyodum eşimde baktığında o bile bende bi anormallik olduğunu düşünüp korkmuştu.ama var ve bunu görmek için bikaç deneme yeterli oluyo.acısız ağrısız garanti veriyorum.6 kasım tanışma günümüzdü eşimle yazmıştım buraya o gün deniycem olucak azimliyim demiştim size.şimdi gelişmeleri anlatim.o gün sabah sıcak bi duşa girdim evde yalnızdım ufoyu açtım gevşiyim diye odayı bi güzel ısıttım.yatağa çıplak uzandım sırtımı yastık ve yorganla destekledim karşıma aynayı aldım.bacaklarımı açabildiğim kadar açtım önce elimi çevresinde gezdirdim sonra oraya dokunmadan biraz yanlardan tutup açtım.kızlar o gördüğümüz karışık kuruşuk görüntünün en altında en sonda yani makata en yakın kısıma bakın.sonra ıkındım tuvalete çıkmaya çalışır gibi yada tv.de gördüğümüz doğum sahnelerindeki gibi.ve deliği gördüm aklım başımdan gitti çok mutlu oldum bende sorun yok diye tabiki küçük bişey ama ıkındıkça daha net görbiliyosunuz.tamam dedim akşam olucak.ama gün boyu gezdik eğlendik çıkma yıldönümümüzü kutladık arkadaşlarda bişeler hazırladı bide onlarla takıldık ,gün boyu çalışmıştık zaten,gerçekten kaçmıyorum dedim kocama ama ikimizde çok yorgunuz bu gün denemesekmi dedim ikimizde kolumuzu bile kıpırdatamıyorduk.tamam dedi.bende güzel haberi verdim sabah gördüm yerini biliyorum dedim.beraber bakalım denemiyelim deneme korkusu olmayınca daha rahat olursun dedi.beraber baktık bu defa yatakta aynayı altıma koydum ve elimle yine yanlara doğru ayırıp ıkındım doğum yapar gibi.gündüz kendi gördüğümün nerdeyse iki katı büyüklükte bi giriş gördük.ama denemedim.hazırım yarın söz dedim.dün akşam oturduk şarkılar söleyip içtik(sadece ben içtim o uzun süre ereksiyon halinde kalabilmek için tibet viyagrası diye bi ilaç aldı ilk defa,çünkü ben kendimi hazır hissedene kadar onun konsantrasyonu bozuluyodu:)ben çakırkeyif olunca duşa girdim sıcak suda kaldım azıcık eşimde ilacını aldı ufoyu yaktı odayı ısıttı soğuktan kasılmıyayım diye.sonra xylocaine sipreyi iki defa sıktım içine değil sadece o bölgeye biraz uzaktan 1 dakika kadar hafif yandı üfledik geçti:)sonra eşim emla kremi aldı ve o bölgeye sürmeye başladı baktım uyuşuyo heralde kasmıyorum deniyeyim mi parmağımı dedi çok yavaş dene hadi dedim ve hiç hissetmedim yarısına kadar orta parmağı girdi heyecanlandım tamam çıkar dedim sonra parmağına biraz daha emla sür deminki gibi yapıp içeri gönderelim dedim onuda yaptık ve ben bacaklarımı iyice kapatıp sıkıp kremin ilerilere gitmesini sağlamaya çalıştım.sonra eşim bekledi ben parmağımı deniyim bari dedim hafif basınçla elimi o bölgede itekleyerek kendisinin yolunu bulmasını sağladım,elim artık içerideydi.çıkarmadım ve kızlar orta parmağımı sonuna kadar girdirebildim,zerre kadar canım yanmadı içerisi bi dünya:)eşimede aynısını yapmasını söledim oda orta parmağını en sonuna kadar girdirdi.parmağım daha uzun olsa daha çok yol var gidiyo dedi iyice rahatladım.tamam hadi penis deniyelim dedim.eşim ayakta ben yatağın ucuna kadar geldim bacaklarımı iyice açtım hazırım dedim ama dur dediğimde dur dedim.denedik biraz ilerledi nerdeyse yarısına geliyodu biraz canım yandı ve malesef orda bi hata yaptım alışkanlıktan geri çekildim.aslında bende ona söz vermiştim geri çekilmiycektim orda bekleyip nefes alıp verecektim ama dediğim gibi refleks.yoksa öle aman aman bi acı değildi kesinlikle tamam tekrar deniyelim kaçmıyacağım dedim ama bi aynayı oraya tut bakim yeterince açabiliyomuyum dedim aynaya baktığımda ne göreyim benim vaji.den kan akıyo.ikimizinde gözleri ayrıldı tabi.en fazla 7-8 damla kan geldi.bukadar kolaymıymış diye içimden geçirdim.sonra hem ağlamaya hem gülmeye hıçkırmaya başladım kriz gibi bişeydi eşim beni sakinleştirmeye çalıştı bi müddet ben allahım sana şükürler olsun diye hıçkırıyodum kızlar bukadar sevindiğimi hiç hatırlamıyorum.resmen kendimi kaybettim.işin kötü tarafı kan gelince artık orası tahriş olmuştur bu gün bidaha denemeyelim dedik eşimle.duşumuzu aldık.dün dediğim gibi mutluluk sigaramı yakıp neti açtım size haber verdim.bide çok sevdiğim birini gece 4 de uyandırıp mutlu haberi verdim herşey çok güzeldi kızlar.gerisinin geleceğine çok eminim artık kendime güveniyorum.kocamın dünkü halini görseydiniz onuda çok çok çokseviyorum.sonrada sarılıp 8 aydır ilk defa huzurla mutlulukla uyuduk,hatta eşimde bende bi süre mutluluktan uyuyamadık:)ilk defa bukadar açık açık anlattım yaşadıklarımı ama biliyomusunuz kızlar zerre kadar utanmadım kusura bakmayın falanda demiyorum çünkü bu bi problem ve yazdıklarımdan biri bile birinin işine yarasa dünyalar benim olur.özellikle g-y ve akasya82 ve bizim gibi yolun başında olan arkadaşlara yardımı dokunsun diye bu kadar açık ve ayrıntılı anlattım.bu arada g-y sen bana herhangi bi adres ver herhangi bir isim ver o isme emlayı kargoyla yollayayım arkadaşım.istediğin herhangi bi yer kendi ismin olmasada olur.çünkü senden çok etkilenmiştim ben kendime çok benzetmiştim kader arkadaşım.sizi seviyorum tüm dualarım sizinle emin olun istemek ve bişeyler yapmak yolun yarısı demek.bende daha yolun sonunda değilim ama hadi sizde biraz ilerleyinde devamınıda beraber ilerleyelim paylaşarak.allahım herkesi kurtarsın yardımcı olsun bize.tekrar tekrar allah hepinizden razı olsun.(çok uzun oldu destan mübarek.rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama hala yazarken bi ağlıyorum bi gülüyorum.nazlı nazlı yattım bütün gün kahvaltı ve evin toplanması falan bugün eşimden:))

ggogle çok sevindim benim bile gözlerim doldu okurken. bir iki defa daha emlayla denersin sonra ona da gerek kalmaz sadece kayganlaştirici sonra onu da kesersin:) Bu alkışlar senin için opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

emla krem olmadanmi yapsam yada onunla birliktemi yapsam bilemiyorum - Emla kremle rahatladiğini hissedene kadar devam et.
emlasiz denemek istiyorum ama ya yapamassam bu sefer butun cesaretim kirlirsa diye korkuyorum - Emlayı kendiliğinden bırakıcaksın zaten merak etme. Onu bırakmanın zamanını da şimdi başardığın günü nasıl belirlediysen öyle belirlersin. Sıkılmana gerek yok bu konuda.
bundan sonra nasil gelisecek durumlar ? - İlk seferinden daha zor olmıycak. Gitgide kolaylaşicak
acaba yine eskiye donucekmiyim ? - Eskiye dönmezsin.
omur boyumu emla ile yapicam ? - Emlayla yapmak istemediğin belli o zaman yapmazsin zaten. Psikolojinin elverdiği bir anda kendiliğinden birakirsin.
emlasiz aci hissedecekmiyim ? - Hazır olduğunu düşündüğünde hissetmezsin.

Sen artik yapmişsin bundan sonrasını sorularla kafanı bulandırmakla geçirme. Gerisini Allaha bırak o nasil seni bu sıkıntıdan kurtrarmişsa emlalardan jellerden rahatsiz ede şeylerden de kurtarir gönlünü ferah tut.

Elif_senaya yazıcaktım ama herkese yaziyim ben bunu farkettikten sonra daha rahatladim. Kendimden örnek vermem gerekirse; ben tek parmak egzersizini yaparken aradan 20 gün falan geçmişti. Siteye birileri girip iki gün sızlanıp ben başardım yazıp çıkıyordu. Acayip uyuz oluyodum. Başaranlara değil tabi ben niye yapamiyorum diye :) Sonra farkettim ki herkesin psikolojisi farkli işliyo. Kimi tek parmak alinca penisi tamamen alabiliceğini düşünüyo yapiveriyo kimi 3 parmak egzersizinden snra. kimi 2 gün sonra rahat hissediyo kimi 1 ay sonra.

Demek istediğim şu ki siz kendi kendinizi başkalarindan daha iyi bilirsiniz. TAbi birbirimizin önerilerini denememiz lazim ama öncelikle korkmadan kendiniz neyi yapabiliceğinizi düşünün. Mesela ben doktora gitmeden önce bile parmak egzersiziyle ancak başarabilirim diye düşünüyodum nitekim de öyle oldu. Dedi ki iki parmaktan sonra penis denemesi yap. Benim beynim iki parmaktan sonra penisi vajinanin alicağina inanmiyodu. O yüzden 3 parmaktan sonra penisi acisiz alabildim.

Yani kızlar çoğu sorunun cevabi bizde aslinda emlayı ne zaman birakicağimiz, ne zaman penis denemesi yapicağimiz, mumla mı parmakla mi egzersiz yapicağimiz.

Kendinizi başkalariyla kiyaslayip kendi kendinizin moralini bozmayın.

O yaptı ben niye yapamiyorum,
Aradan 2 sene geçti 2 ayda yapanlar var bende niye böyle,
Ben parmakla yapamam o yüzden hiç egzersize başlamiyim,
böyle düşünmeyin lütfen. KEndi kendinize ne olursa ben bunu başaririm die sorun. Cevabi beynimizde sakli.

Ve sonunda bende buraya sevİnÇ gÖzyaŞlarıyla baŞardım baŞardım yazabİlİyorum.kızlar allah hepİnİzden razı olsun ve hepİnİzİ İnŞallah en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın.yarın zaten uzun uzun yazarım bende ama dayanamadım bu saate sİgaramı yaktım ve netİ aÇtım.8 aydır İlk defa kahırdan deĞİl mutluluktan yaktım sİgaramı:)o ankİ ruh halİmİ anlatamam hıÇkırıklarımdan bÜtÜn apartmanı uyandırdıĞımı sÖlÜyo kocam:)aĞlıyomuyum gÜlÜyomuyum anlayamadık.sİzİ sevİyorum kızlar;kader arkadaŞlarım yarın gÖrÜŞÜrÜz;bundan sonra İnŞallah bende burda baŞkalarına yardım etmek İÇİn varım.ÖptÜm nanaklarınızdan:))))))

Kiz ggogle sabahin 5 inde yazmişsin ya görmedim bunu şimdi görüyorum keşke baksaydim ben uyaniktim o siradaaaa:D

ggolge ben sana ne dedim. sen çok yakın zamanda başaracaksın dedim oldu bak. Gerçekten çok sevindim canım benim. Bana demiştin seninle aynı noktayız diye.parmak yaklaştıramıyordun .denemen olmamıştı. Vallahi süpersin çok azimli olduğunu söylemiştim.ee artık bizede neler yaptığını nasıl başardığını anlatırsın en ayrıntılısında:) Tekrar tebrikler. Heralde bende bi başarsam apartman değil tüm mahalle duyacak:)

Ben de sana senin de siran yakindir dmeiştim. g_y sirada senin haberini bekliyoruz opuyorumnanaktan

ggolge cnm bnm okurken senle tekrardan yasadım bnde sevinçtn aglamıştım eşim şaşkın şaşkın bakıyrdu yendin nye aglıyn dye.o zmn sevinçtndi darısı basaramynlara inş.her yerim titryrdu çok karısık duygular ya insan anlatamyr
.allah bi daha yasatmsın

ggolge senin adına çok sevindim.Tebrik ederim.Canım yazından o kadar çok etkilendim ki gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Sanki ben başarmışım gibi geldi.azminden dolayı kutluyorum.sanırım sende parmaktan hoşlanmayanlardansın .bende yapamıyorum.Hemde hiç bişeyle yapamıyorum.bana önereceğiniz bişeyler varmı arkadaşlar hepinize söylüyorum.Benim uzun yıllar oldu .Ne yapacağımı bilmiyorum.hayatım alt üst oldu bu illet yüzünden.

Back