- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.581
Canım bebeğin başının geçe bileceği yerden bir penisin geçmesi çok normaldir aslında ama işin aslı öyle değil. Korku ile kadının vücudunda ve vajen bölgesinde kasılmalar ve kilitlenmeler oluşuyor özellikle giriş esnasında... Bu kasılmalar kontrolün dışında oluşur. Vajinanın girişindeki kasların kasılmasının yanında tüm vücutta bir kasılma , endişe, korku ve panik hali olur, ve bacaklarını sıkıca kapatırsın. Ama bunu aşmak elinde öncelikle eşinle vücut uyumu ve yapman gerekenler...QUOTE]
canım bir öncekinde yazmayı unutmuşum.bende bacaklarımı kasıyor.Birtürlü açamıyorm. bu durumda yapmam gereken şeyle ne.vücüt uyumunu ve senin yapman gerekenler.. vücut uyumunu anladım. ama bizim yapmamız gerekn nedir. nasıl rahatlanabilir kasılmalar engellenebilir bu arada kas gevşeticilerin falan yararı olurmu.bilgilendirisen sevinirim.
wohowwww kıslar kalın mumun işide bitti hihoyyyt goncam uyumasıydı sıra ondaydı ama inşallah sabah süprizi olucamacı ve yanma kasmadan kaynaklanıyo bunu kesin anladım artık ve gevşemenin ne olduğunu bilmiyomuşum onuda öğrendim... popon gevşek giriş gevşek oluyo ama esas gevşeme durumunda giriş yolu aşağı doğru sarkıyo gibi oluyo.... ben öle hissettim... mum içerdeyken sık bırak durumunad farkettim mumsuz ken kendimi tam gevşetemiyomuşum.... ayyy çok mutluyum korku bulutları gitti üstümden.... sakın korkmayın cesaretli olun perşembe gecesi ilk mesajım ve o gün 2 parmak tam 3 parmak iki boğumdu... dün akşam denemedim bu gece kalın mum oldu... kendime öünüzdeki hafta sonunu hedef yapmıştım ama bu hafta bu iş bitti diyebiliriz... bahar 07 dediğin çıktı kaydirigubbakcemile5
ya ben kendimi bazen kontrol ediyorum..bazen giriş çok açık oluyor.herhangibir bişi yapmadan ama...dışa doğru açılıyor aynı senin dediğin gibi ama dediğim gibi özel bişi yapmıyorum..bazende orası çok kapanıyor..iğne soksan girmez..neden acaba..kendimide kasmıyorum..anlamadım gitti
bende kendi kendime kegel yapıyorum..gün içinde aklıma geldikçe sıkıp bırakıyorum..3 gün oldu
aleyna sen yeneli ne kadar oldu
Ve sonunda bende buraya sevİnÇ gÖzyaŞlarıyla baŞardım baŞardım yazabİlİyorum.kızlar allah hepİnİzden razı olsun ve hepİnİzİ İnŞallah en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın.yarın zaten uzun uzun yazarım bende ama dayanamadım bu saate sİgaramı yaktım ve netİ aÇtım.8 aydır İlk defa kahırdan deĞİl mutluluktan yaktım sİgaramı:)o ankİ ruh halİmİ anlatamam hıÇkırıklarımdan bÜtÜn apartmanı uyandırdıĞımı sÖlÜyo kocam:)aĞlıyomuyum gÜlÜyomuyum anlayamadık.sİzİ sevİyorum kızlar;kader arkadaŞlarım yarın gÖrÜŞÜrÜz;bundan sonra İnŞallah bende burda baŞkalarına yardım etmek İÇİn varım.ÖptÜm nanaklarınızdan:))))))
bende yenen arkadaslardan ikinci denemeleri hakkinda bilgi almak istiyorum
emla krem olmadanmi yapsam yada onunla birliktemi yapsam bilemiyorum
emlasiz denemek istiyorum ama ya yapamassam bu sefer butun cesaretim kirlirsa diye korkuyorum
cunku suan bile nasil yaptigima hala inanamiyorum
cok korkuyorum kizlar cok
bundan sonra nasil gelisecek durumlar ?
acaba yine eskiye donucekmiyim ?
omur boyumu emla ile yapicam ?
emlasiz aci hissedecekmiyim ?
kafam karmakarisik bu sorular beynimi yiyip bitiriyor ..
bi yandan icimde muthis bi sevinc bir yandan bundan sonrasi icin muthis bi korku
ben herseyi sizin sayenizde basardim lutfen yardimlarinizi desteginizi eksik etmeyin
sizi gormemis olsamda hic tanismasakda o kadar cok seviyorum o kadar cok minnet duyuyorum ki tahmin edemezsiniz
bende yenen arkadaslardan ikinci denemeleri hakkinda bilgi almak istiyorum
emla krem olmadanmi yapsam yada onunla birliktemi yapsam bilemiyorum
emlasiz denemek istiyorum ama ya yapamassam bu sefer butun cesaretim kirlirsa diye korkuyorum
cunku suan bile nasil yaptigima hala inanamiyorum
cok korkuyorum kizlar cok
bundan sonra nasil gelisecek durumlar ?
acaba yine eskiye donucekmiyim ?
omur boyumu emla ile yapicam ?
emlasiz aci hissedecekmiyim ?
kafam karmakarisik bu sorular beynimi yiyip bitiriyor ..
bi yandan icimde muthis bi sevinc bir yandan bundan sonrasi icin muthis bi korku
ben herseyi sizin sayenizde basardim lutfen yardimlarinizi desteginizi eksik etmeyin
sizi gormemis olsamda hic tanismasakda o kadar cok seviyorum o kadar cok minnet duyuyorum ki tahmin edemezsiniz
Ve sonunda bende buraya sevİnÇ gÖzyaŞlarıyla baŞardım baŞardım yazabİlİyorum.kızlar allah hepİnİzden razı olsun ve hepİnİzİ İnŞallah en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın.yarın zaten uzun uzun yazarım bende ama dayanamadım bu saate sİgaramı yaktım ve netİ aÇtım.8 aydır İlk defa kahırdan deĞİl mutluluktan yaktım sİgaramı:)o ankİ ruh halİmİ anlatamam hıÇkırıklarımdan bÜtÜn apartmanı uyandırdıĞımı sÖlÜyo kocam:)aĞlıyomuyum gÜlÜyomuyum anlayamadık.sİzİ sevİyorum kızlar;kader arkadaŞlarım yarın gÖrÜŞÜrÜz;bundan sonra İnŞallah bende burda baŞkalarına yardım etmek İÇİn varım.ÖptÜm nanaklarınızdan:))))))
ggolge ben sana ne dedim. sen çok yakın zamanda başaracaksın dedim oldu bak. Gerçekten çok sevindim canım benim. Bana demiştin seninle aynı noktayız diye.parmak yaklaştıramıyordun .denemen olmamıştı. Vallahi süpersin çok azimli olduğunu söylemiştim.ee artık bizede neler yaptığını nasıl başardığını anlatırsın en ayrıntılısında:) Tekrar tebrikler. Heralde bende bi başarsam apartman değil tüm mahalle duyacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?