- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.541
biliyorum karlar perisi seni takip ediyordum forumdan...bütün yazdıklarını okudumm..ben eşimle denerken daha rahat hissediyorum kendimi..parmak vbb..şeyler çok ürkütücü geliyor..bi türlü cesaret edemiyorumm...ağlamaktan beter oluyorumm..eşimle sürekli deniyoruz..ama yok olmuyo..bi yer var ordan sonrasına izin veremiyorum...kıkırdak gibi bişeye değiyor sanki çok rahatsız edici bişey...denemediğim krem jel kalmadı nerdeyse.[/QUOTE
canım o bendede vardı.bi yerden sonrası öldür allah gitmez diyordum.ama gidiyor.sanıyorumki kendimizi sıkıyoruz onunla alakalı diye düşünüyorum.serbest bırak.o yere geldiğinde bekle nefes al.tabi pe...s çıkarmadan bekle kendini rahat hissettiğinde ilerlemesine izin ver.oka.s.
evet canım sıkıyorum kendimi bunu artık anlayabiliyorum..önceden yok sıkmıyorum niye olmuyorr felan diyordum ama sıkıyorummm artık kabul ediyorum bunu...o çarptığını sandığım yerde sanırım kendiimi kastığım için oluyorr...o esnada nefes alıp veriyorum ama yeterince gevşeyemiyorummm.:1no2:..birde burda çok acı olduğundan bahseden arkadaşlar felan oluyorrr....onlardan ricamm bence burda onlardan bahsetmesinler çünküü gerçekten yapamayanları çok etkiliyorrr...arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama gerçekten sizin yaşadığınız o acıları gelip burada anlatmanız inanın bizi çok etkiliyorr...ben şahsen 1 haftadır dahada çok korkmaya başladım..yanmaları acı çekmeleri kanamaları yırtılmaları felan okuyunca çok etkilendiimmafoldumben...kızmayın bana tamammı:))opuyorumnanaktan
sana komik gelcek bnde kadınlra ayyy bnmkide çok kötü geçti çok zorlandım falan yapmdıgım seyi ballandıra ballandıra anlatıyrdum.böyle bir savunma mekanizması olustrmuştum kndmce.onların agzından bilgi alırdım onlarnkide kötü gectgni duynca sinir olurdum bnmkide kötü gecti derdim.hiçde öyle dglmş nefes egzerszini iyi ögren ben bazen kasılıyrum mesela dur dyrum bnmkne derin nefes alıyrum bi bkmşım ilerlemiş devam.eşim dalga gecyr sen yolunu bkmusun oh dyr.suan tek sorunum yanma işte ondanda kurtulym allahın iznylesüekli dua ediyorum kendime ve benim gibi bu sorunu yaşayanlara.zehra bende nefret ediyorum bayan bayana oturduğumuzda herkesin bu konuları konuşmasından çünkü ben başaramadım. başarsam belki çatır çatır konuşurum bende ama olmuyor işte.artık böyle bayanların toplandığı yerlere bile gitmek istemiyorum.hafta içi çalışıyorum hfta sonuda evden dışarı çıkmıyorum.hayattan bezdim soğudum. bazen diyorum ki Allahım al canımı da kurtulayım bu dertten diye gerçekten dönem dönem bu tür düşüncelerim oluyor.Allahım biran önce kurtarsın hepimizi .psikoloji denen bişey kalmadfı bende.
canım cok haklıısn kımse sana kızamaz senı ck ıyı anlıyor benıde o durumdayken bırının soyledııg kucucuk bır sey ya ck etkılıyo kokruyorum yada cesaretlendırıyor...evet canım sıkıyorum kendimi bunu artık anlayabiliyorum..önceden yok sıkmıyorum niye olmuyorr felan diyordum ama sıkıyorummm artık kabul ediyorum bunu...o çarptığını sandığım yerde sanırım kendiimi kastığım için oluyorr...o esnada nefes alıp veriyorum ama yeterince gevşeyemiyorummm.:1no2:..birde burda çok acı olduğundan bahseden arkadaşlar felan oluyorrr....onlardan ricamm bence burda onlardan bahsetmesinler çünküü gerçekten yapamayanları çok etkiliyorrr...arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama gerçekten sizin yaşadığınız o acıları gelip burada anlatmanız inanın bizi çok etkiliyorr...ben şahsen 1 haftadır dahada çok korkmaya başladım..yanmaları acı çekmeleri kanamaları yırtılmaları felan okuyunca çok etkilendiimmafoldumben...kızmayın bana tamammı:))opuyorumnanaktan
can yanması kanam falan bunlar hep kısye baglı yanı sneın elınde benden hıc kan gelmedı dıye bılırım ck hafıf pembe bır se can acısına gelıne gercekten dıyorum oyle aman aman degıl yanı hıc korkma hersey sana baglı kendını kasarsan sıkarsan acır ama derın nefes ve gevsemeyle bunu yenebılırsın sakın korkma ınan hıc zor degıl bak basardıgında sende aynıısnı yazıcaksın sadece beynımızde,,
annem falan derdıde ınanamazdı yaptıgında hak verıceksın nasıl kolay olduugnu ama sınır olurdum sana gore ck kolay derdım ...sımdı ben soyluyorum emınım sene dıyorsun sana gore kolay tabı ama ınan gercekten ck kolay yeterkı ıste rahat ol sıkma kendın bıle ıananamıycaksın olduguna opuyorumnanaktan
evet canım sıkıyorum kendimi bunu artık anlayabiliyorum..önceden yok sıkmıyorum niye olmuyorr felan diyordum ama sıkıyorummm artık kabul ediyorum bunu...o çarptığını sandığım yerde sanırım kendiimi kastığım için oluyorr...o esnada nefes alıp veriyorum ama yeterince gevşeyemiyorummm.:1no2:..birde burda çok acı olduğundan bahseden arkadaşlar felan oluyorrr....onlardan ricamm bence burda onlardan bahsetmesinler çünküü gerçekten yapamayanları çok etkiliyorrr...arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama gerçekten sizin yaşadığınız o acıları gelip burada anlatmanız inanın bizi çok etkiliyorr...ben şahsen 1 haftadır dahada çok korkmaya başladım..yanmaları acı çekmeleri kanamaları yırtılmaları felan okuyunca çok etkilendiimmafoldumben...kızmayın bana tamammı:))opuyorumnanaktan
tabikide cnm asıl sen bzm kusurumuza bakma düşünemdk kndi derdimzden sz bi yenin allahın izniyle.hiç korkma inan acı olmuyr cnm
kesınlıkle sana katılıyorum gercekten neefs ck onemlı ...sana komik gelcek bnde kadınlra ayyy bnmkide çok kötü geçti çok zorlandım falan yapmdıgım seyi ballandıra ballandıra anlatıyrdum.böyle bir savunma mekanizması olustrmuştum kndmce.onların agzından bilgi alırdım onlarnkide kötü gectgni duynca sinir olurdum bnmkide kötü gecti derdim.hiçde öyle dglmş nefes egzerszini iyi ögren ben bazen kasılıyrum mesela dur dyrum bnmkne derin nefes alıyrum bi bkmşım ilerlemiş devam.eşim dalga gecyr sen yolunu bkmusun oh dyr.suan tek sorunum yanma işte ondanda kurtulym allahın iznyle
hayır canım ben parmak egzersizi yapmaya çalıştım ama elim ayağım tutmadı kanım çekildi sanki rengim falan saradı.oraya bakmaya bile dayanamıyorum.eşiminde yardımı ile sadece orayı anımaya çalıştım o kadar şuan da adetim oldu bilemiyorum sanki ben parmak egzersizini başaramıyacakmışım gibi geliyor. bacaklarımı açamıyorum.çok kasıyorum. artık otururken,yürürken bile kasıyorum kendimi.nerden başlayacağımı bilemiyorum.jel ve o emla denilen kremide alamıyorum utancımdan.sanki herkes benim durumumu anlayacakmışş gibi geliyor. eczacıya da diyememki emla ver bana diye ne yapıcaksın dese ne derim. yerin dibine girerim herhalde
cnm seni çok iyi anlıyorum. bende 1sene uğraştım bu hastalıkla. en sonunda dr süleyman eserdağa gittim tedavi oldum. parmak egzersizi yaptırmadı dilatör verdi ama 3. seansta falan ilk kez kendi serçe parmağını soktu. o anı anlatamam sana aynen benimde kanım çekildi tansiyonum düştü soğuk soğuk terledim. ama doktor çekmedi parmağı nerdeyse ağlicaktim. ama normal dedi. şuanda vücudun sana zarar verdiğimi düşünüp bu tepkileri veriyo. rahatla nefes egzrsizi yap tamamen psikolojik görceksin geçicek dedi. gerçektende 5dk içinde nefes egzersizi ile beraber rahatladım geçti. sonrasında dilatörleri verdi onlarla çalıştım ve 8seansta yendim. emla ve bepanten kulladım. ayrıca eczanedede sormuyolar. sonuçta o krem lokal anestezik çok çeşitli kullanım alanları var.
ya tabıykı ben elmayla basardım pısman deyımım ama dedıgın gıbı elmasız yapabılmek bence daha ıyı keske oyle yenebılseydım ...dogru emlayı ztn bayanlar agda yaparken acı olmasın dye kullanıyrlar.bide neyine utanıcan cnm onlara gnde kac kere insan glyr her türlü ilac veryrlar seni umursamazlar ble.sen utandgnla klrsın.bn emlatı önermym ama emlayla basarnlarda var sonra bırakmak için ugrasıyrlar en iyisi dişini sıkıcan emlasz yapmaya clışcnki ilerde öyle bi sorunlada karsılasmıyasın.emla kullananlar kızıck ama dogru yni
ya tabıykı ben elmayla basardım pısman deyımım ama dedıgın gıbı elmasız yapabılmek bence daha ıyı keske oyle yenebılseydım ...
kızlar utanmayım ben kendım gıttım ıstedım ve ınanaın bız bılyıoruz ya neye kullancaghımız sanıyoruz onlarda bılıyor ama nerden bılıcekler o yuzden gıdıp alın ayıp degıl
cnm neden kızalım ama siz çok dikkatli okumuyorsunuz yada işinize gelen görmek istediğiniz kısmı görüyosunuz yanlış anlama ama beni hiç takip etmemişsin o zaman ben ne dedim ben hiç o acıları hissetmedim inan ne yırtık ne kan hiç bişey sadece parmak dahi yönlendiremedim o kadar bu işi başardığımda hiçbir sıkıntı yaşamadım herkes aynı olacak diye bişey yokki bu sıkıntıyı yaşaya n arkadaşlarda panikle ne yapacaklarını bilemedikleri için yazıyorlar inan çünkü bu hastalık herkesle paylaşabileceğin bir hastalık değilki ama rahat ol gerçekten korkulacak hiç bişey yok inan buna diyorumya ben o kadar korkunun üzerine bide normal doğum yaptım hı çocuklarım yaşamadı ama vaji ile ilgili bir sorun değil tamamen hamilelikle ilgili idi bebeklerim ikizdi erken doğum oldu ama hiçbirzaman hayal kırıklığına uğramadım üzüldüm fakat yinede allahın izniyle korunma dönemi geçtikten sonra buradan size hamile haberini vericem inşlütfen rahat ol görüceksin korkulacak hiçbirşey yokmuş gerçekten
arkadaşlar merhaba regl oldum egzersizlere ara verdik mecburen,oysaki okadar iyi gidiyodumki kızlar 2 parmakta acı hissetsem bile hergün egzersiz yapmak için can attım yaa,mutlu sona yaklaştıkca hırsım arttı,ben ilk tek parmak yaparken eşimin parmağını ben tutup ittirirdim sonraları eşime bıraktım ben derin nefes alırken ittiriyo 2 parmaktada öyleyiz ben derin derin nefes alıp veriyorum eşim ittiriyo ben nefes alırken gercekten sizinde dediğiniz gibi çok işe yarıyor nefes egzersizleri kendimi rahatlatıyorum ben eşimde parmağı ittiriyo.inşallah p..ste böle rahat olacak,bende başardım diyebilicem inşallah arkadaşlarım
cnm neden kızalım ama siz çok dikkatli okumuyorsunuz yada işinize gelen görmek istediğiniz kısmı görüyosunuz yanlış anlama ama beni hiç takip etmemişsin o zaman ben ne dedim ben hiç o acıları hissetmedim inan ne yırtık ne kan hiç bişey sadece parmak dahi yönlendiremedim o kadar bu işi başardığımda hiçbir sıkıntı yaşamadım herkes aynı olacak diye bişey yokki bu sıkıntıyı yaşaya n arkadaşlarda panikle ne yapacaklarını bilemedikleri için yazıyorlar inan çünkü bu hastalık herkesle paylaşabileceğin bir hastalık değilki ama rahat ol gerçekten korkulacak hiç bişey yok inan buna diyorumya ben o kadar korkunun üzerine bide normal doğum yaptım hı çocuklarım yaşamadı ama vaji ile ilgili bir sorun değil tamamen hamilelikle ilgili idi bebeklerim ikizdi erken doğum oldu ama hiçbirzaman hayal kırıklığına uğramadım üzüldüm fakat yinede allahın izniyle korunma dönemi geçtikten sonra buradan size hamile haberini vericem inşlütfen rahat ol görüceksin korkulacak hiçbirşey yokmuş gerçekten
allah bebeklerinden aldığı ömrü tekrar gelecek olan bebeklerine eşine ve sana versin canım..umarım en kısa zamanda bebişlerine kavuşursunnn..ben özellikle senii ve karlar perisini yakından takip ediyorum canım...belkide gerçekten dediğin gibi işimize gelen kısmı görüyoruz bilmiyorum ama inan korku yaratıyorr..bazen diyorum acaba bendede aynısı olacakmı..insanın aklına ister istemez geliyorr.ürküyorumm..tabiki yaşanan olumsuzlukları yazan arkadaşlar aynı zamanda olumluda yorum yapıyor ama nedense benim gözüm olumsuzlara daha çok takılıyorr bunu inkar edememmafoldumben belki bu konuya takılan sadece benimdir bu sitede belkide başka arkadaşlarda vardır bilemiyorumm...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?