- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.601
..............................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yenen arkadaslardan ikinci denemeleri hakkinda bilgi almak istiyorum
emla krem olmadanmi yapsam yada onunla birliktemi yapsam bilemiyorum
emlasiz denemek istiyorum ama ya yapamassam bu sefer butun cesaretim kirlirsa diye korkuyorum
cunku suan bile nasil yaptigima hala inanamiyorum
cok korkuyorum kizlar cok
bundan sonra nasil gelisecek durumlar ?
acaba yine eskiye donucekmiyim ?
omur boyumu emla ile yapicam ?
emlasiz aci hissedecekmiyim ?
kafam karmakarisik bu sorular beynimi yiyip bitiriyor ..
bi yandan icimde muthis bi sevinc bir yandan bundan sonrasi icin muthis bi korku
ben herseyi sizin sayenizde basardim lutfen yardimlarinizi desteginizi eksik etmeyin
sizi gormemis olsamda hic tanismasakda o kadar cok seviyorum o kadar cok minnet duyuyorum ki tahmin edemezsiniz
kendime bile itiraf etmekten korkuyorum ama 12 yıl oldu malesef
kimsenin gözü korkmasın lütfen ben hiç birşey yapamadım.doktora bile bi defa gittim o da benimle alay etti.bi daha da gitmedim.Araya da bir sürü şeyler geçti ailemde kayıplar oldu.Şu bu geçti yıllar.Bu siteyi tesadüfen buldum ve bu bile beni mutlu etmeye yetti.umarım sayenizde bende yenerim.zehraalimansur ilgilendiğin için teşekkür ederim
kimsenin gözü korkmasın lütfen ben hiç birşey yapamadım.doktora bile bi defa gittim o da benimle alay etti.bi daha da gitmedim.Araya da bir sürü şeyler geçti ailemde kayıplar oldu.Şu bu geçti yıllar.Bu siteyi tesadüfen buldum ve bu bile beni mutlu etmeye yetti.umarım sayenizde bende yenerim.zehraalimansur ilgilendiğin için teşekkür ederim
perşembe günü 3parmakta kaldım dün gece kalın mumla yendim bugün de ilişkiyi tamaladım... heyecandan karma karışık yazdım sanırım ondan anlayamamışsındır.... yani tamamlamam 3 gün sürdü...
cara cok merak ettim bayan dr.mydu bayan dr. sa yazıklar olsun ona baska bşey demyrum.
cara doktora gittin mi peki hiç?