• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cara kac yıllık evlisin.ya ben o kadar sabırsızım ki uzun yazıları tam okuyamıyrum patlıyrum.niyano seni anlamadım ya harbiden bgnmü yendn 2-3gn öncemi.önceki sayfalarda yndim yazmışın,snrada dün yapıcktım bgn oldu demişn anlamadım kusuruma bakma.

bende yenen arkadaslardan ikinci denemeleri hakkinda bilgi almak istiyorum
emla krem olmadanmi yapsam yada onunla birliktemi yapsam bilemiyorum
emlasiz denemek istiyorum ama ya yapamassam bu sefer butun cesaretim kirlirsa diye korkuyorum
cunku suan bile nasil yaptigima hala inanamiyorum
cok korkuyorum kizlar cok
bundan sonra nasil gelisecek durumlar ?
acaba yine eskiye donucekmiyim ?
omur boyumu emla ile yapicam ?
emlasiz aci hissedecekmiyim ?
kafam karmakarisik bu sorular beynimi yiyip bitiriyor ..
bi yandan icimde muthis bi sevinc bir yandan bundan sonrasi icin muthis bi korku
ben herseyi sizin sayenizde basardim lutfen yardimlarinizi desteginizi eksik etmeyin
sizi gormemis olsamda hic tanismasakda o kadar cok seviyorum o kadar cok minnet duyuyorum ki tahmin edemezsiniz

elifcim öncelikle tebrik ederim bu sıkıntıyı çeken biri olarak burda bu hastalıktan kurtulan arkadaşları duydukça çok seviniyorum bende 29 ekimde yendim bu hastalığı senin gibi çok korkuyordum ya ikinci denemede yapamassam diye çok stresliydim sana şunu söyleyim 2.3.4 bi süre ilk girişte biraz zorlanılıyor yapamıycam zannediyor insan ama birazcık gayretle yapılıyor yapamıycam diye sakın bırakma yoksa başa dönersin bütün cesaretini topla ve dene zoru başardın bundan sonrasında inan korkulcak bişey yok yine yaparsın hangi pozisyonda rahatsan o şekilde dene

kimsenin gözü korkmasın lütfen ben hiç birşey yapamadım.doktora bile bi defa gittim o da benimle alay etti.bi daha da gitmedim.Araya da bir sürü şeyler geçti ailemde kayıplar oldu.Şu bu geçti yıllar.Bu siteyi tesadüfen buldum ve bu bile beni mutlu etmeye yetti.umarım sayenizde bende yenerim.zehraalimansur ilgilendiğin için teşekkür ederim

ggolge yazdıklarını okuyunca sanki o anı tekrar yaşadım ağladım okurken çok duygulandım bende başardığımda hıçkırıklara boğulmuştum çok güzel bi duygu başarmak hergün bir başarı haberi alıyoruz hadi bakalım diğer kızlar sıra sizde

kimsenin gözü korkmasın lütfen ben hiç birşey yapamadım.doktora bile bi defa gittim o da benimle alay etti.bi daha da gitmedim.Araya da bir sürü şeyler geçti ailemde kayıplar oldu.Şu bu geçti yıllar.Bu siteyi tesadüfen buldum ve bu bile beni mutlu etmeye yetti.umarım sayenizde bende yenerim.zehraalimansur ilgilendiğin için teşekkür ederim

Cara o doktorun kendi cahilliğinden kaynaklanıyo. KEndisini yetiştirememiş vajinismusun v sindn haberi olmayan insanlar. Ama sana şunu söyleyebilirim önemli olan sab ir ve azim eğer her gün bu siteye girersen ki senden tek ricam egzersiz yap yapma ben ve bir çok arkadaşim bu siteye giriyo zaten her gün biz saana destek olkuruz elimizden geldiğince.. Yeterince sabirli olursan da ben bu sorunu çözebiliceğine inaniyorum. Çünkü 7 sene üzerine 7 8 ay uğraşip çözenkleri gördüm. O yenenlerden hiçbir farkın yok tek farkın uzun süre üstüne gitmemiş olman. Ama eğer karar verdiysen biz hep buradayız. Gerçekten çok üzüldüm bu strese bu kadar sene nasil dayanabildin :( Artik biz variz kendini hiç üzme. Allahin izniyle sen de yenersin ama lütfen azimli ol :(

cnm geçmişi geride bırak boşver şimdi 12 yılı yenince inş. arkana ble dönüp bkmıycksın.valla elimdn geldgnce yardım etmeye calışyrum inş. sanada faydam dokunur.allaha inancını hiç ytrme ona güven gerisi çorap söküğü gbi gelir kndni kötü hissettkce gr buraya buradaki herkes yardımcı olmak için çırpınıyr bzde aynı şeyleri yasadık sana dua edicm senide basarmadn göndermycz merak etme:Saruboceq:

perşembe günü 3parmakta kaldım dün gece kalın mumla yendim bugün de ilişkiyi tamaladım... heyecandan karma karışık yazdım sanırım ondan anlayamamışsındır.... yani tamamlamam 3 gün sürdü...

ggolgeyle braber yndnz o zmn sanada tebrikler cnm.ne gzel ya üst üste cok sevnyrum okudukca oh oh iyi allah nazarlardan esirgesin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cara cok merak ettim bayan dr.mydu bayan dr. sa yazıklar olsun ona baska bşey demyrum.

bewn de çok sinirleniyorum Allaha bin şükür başima böyle bişey gelmedi gelseydi kim bilir ne kadar bunalima girerdim doktor bile böyle söylüyo demek ki hiç yapamiycam diye düşünürdüm. Ne insanlar var ya bi de doktor oluyorlar. Sanki kendilerini hemencecik yapıverdfi.

cara bende bu hastalığı yeni yenenlerdenim 1 sene sonra başardım kk burdaki arkadaşların çok faydası oldu şanslısınki burdasın çoğu arkadaş yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor bende çok sıkıntılı günler yaşadığım için başardıığım halde bırakmadım hala bu siteye giriyorum yardımcı olmaya çalışıyorum.ben ne kegel ne parmak egzersizi ne jel nede herhangi birşey kullanmadım burda inanılmaz cesaretim arttı herkes yapıyosa ben neden yapamıyım dedim tak etti artık ve yaptım.şimdi sende 12 yılı geride bırak yeni bir sayfa aç kendine ve ister egzersizle istersen kremlerle çalışmaya başla inan bana korkulcak hiç birşey yok birazcık gayret ve sabır işi bu sakın erteleme ereledikçe insan daha çok soğuyor.çeşitli pozisyonlar dene birinden biri mutlaka daha kolay gelecektir ve onun üzerinde denemeler yap

valla benimki hiç dalga geçmemişti oturdu bi tane maketten vajina çikardi onlari anlatti bana genişleyebildiğinden bahsetti. tabi şimdi sana bunları anlatsam boş çünkü bana da boş gelmişti. inanamiyodum bi türlü kafam almiyodu.

cara merak ettiğim birş ey var parmak egzersizini kaç kere denedin olmadiğina karar vrdin?

Back