• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acı duyduğunuzu doktorunuza söyleyince ne dedi bir de konuşma oluyor mu terapi gibi sadece dilatör mü deniyor
Acı olduğunu söylüyorum hayır lütfen acıyor diyorum ama bitti bitti sabret diyor. Yani bir konuşma yapmıyor sadece dilatör ile deniyor. Yani yaptığı tek şey dilatör sokmak. Ve biz 15.000 tl verdik bunun için

Acı olduğunu söylüyorum hayır lütfen acıyor diyorum ama bitti bitti sabret diyor. Yani bir konuşma yapmıyor sadece dilatör ile deniyor. Yani yaptığı tek şey dilatör sokmak. Ve biz 15.000 tl verdik bunun için
Ben yukarıda bir hanımefendiye söylemiştim başkasına yaptıramam diye bende ilk kadın doğum doktoruna gittim ama iyi ki psikoloğla yenmişim diyorum bence siz dilatör seti alıp bir kere evde kendiniz deneyin sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz

Ben yukarıda bir hanımefendiye söylemiştim başkasına yaptıramam diye bende ilk kadın doğum doktoruna gittim ama iyi ki psikoloğla yenmişim diyorum bence siz dilatör seti alıp bir kere evde kendiniz deneyin sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz
Evet olmaz ise yarından sonra öyle yapacağım çünkü bu acıyı daha fazla kaldıracak gücüm ve sabrım kalmadı… Buda olmaz ise psikoloğa gideceğim psikoloji denen birsey de kalmadı

Yani psikolojim iyice bozuldu şuan yarın seansa tekrar gideceğimi
Yani psikolojim iyice bozuldu şuan yarın seansa tekrar gideceğimi bilerek uyumak göğsümü sıkıştıracak duruma kadar geldi
Böyle giderse
Evet olmaz ise yarından sonra öyle yapacağım çünkü bu acıyı daha fazla kaldıracak gücüm ve sabrım kalmadı… Buda olmaz ise psikoloğa gideceğim psikoloji denen birsey de kalmadı
Siz psikoloğa gitmeden önce kendiniz evde deneyin bende size yardımcı olacağım yine de yapamazsanız terapi alırsınız 🌸

Kadın doğuma gittiniz mi vajinusmus konusunda uzman olan? Fizyoterapist ve psikologlarla çözen kimseyi duymadım burada. Siz çözdüyseniz ne mutlu.
Çözemediğim için buraya yazmak istedim. Psikolog ile ilerleme sebebim gerçekten aşırı kontrolcü olmam, kaygı ve stresim... Eşimin bana dokunmasına hiç izin vermezken psikolog sayesinde bunu başarıp iki parmak alabildik. Bilmiyorum bir umut yaparız diyorum güzel gidiyoruz bugün denerken sanki olacak gibiydi kasmadım vajinama giriş yapacak gibiydi biraz uzun denedik eşim ereksiyon kaybı yaşadı bıraktık

Ben o pozisyonda daha rahattım çünkü kontrol bendeydi ama Burda bazıları yatak ucunda beline yastık koyarak yaptı öyle de deneyebilirsin umudunu kaybetme bende bu yollardan geçtim yapamadığım için oturup ağlardım pes etme İnan yaptıktan sonra bu muymuş bunun için mi kendimi üzmüşüm diyeceksin
Ben de aparatlardan sonra eşlide bir süre başarısız olmuştum üstte olunca rahat olurum sanıyordum bana da bir arkadaşım bu yatak kenarını önermişti. Gerçekten bana daha kolay geldi yeneli 6 ay oluyor başlarda girişte hafif o baskı acı hissi olurdu şimdi o bile yok.

Back