Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off bi de öyle bişe çıkmasın ama yaaaa
korktum şimdi ben de
aslında iyicene bi doktor muayenesine gitmek gerek
ama hiç istemiyorum
doktor nasıl muayene ediyo
oraya bişey falan sokuyo mu

bozma morelini, aynı belirtiler sende varmı?yani ara ara bişey yapmasan yada yapsanız bile kanama devam ediyomu?

şimdi şöyle söyliyim benim bozulup bozulmadığını anlamak için normal baktı yani ama bakarken hafif gerdiği için kanama oldu o kanamanında kasılmadan dolayı vajinada yırtılma olduğunu anlayınca yırtığın ne kadar olup olmadığına bakmak için bişey soktu yalan diyemem şimdi biraz acıdı (

ama bunun gibi belişrtiler sende varsa git görün doktora içine sinsin bence tabi...

bugün denycz baklım 1haftadan fazla ilişkye grmyrduk yne yanma olckmı merak edyrum allah yardımcım olsun.bu yanma ilişkdende zor kızlar bıcak kesmesi gbi vallahi normal acını gözünü sevym:1no2:

bugün denycz baklım 1haftadan fazla ilişkye grmyrduk yne yanma olckmı merak edyrum allah yardımcım olsun.bu yanma ilişkdende zor kızlar bıcak kesmesi gbi vallahi normal acını gözünü sevym:1no2:

canım o kadar yanman varsa bence doktora git derim..yada netten online doktor sitelerinden birine üye olup doktora danış

canım normal ama zamnla gecıcek derın nefesalıp vermeye calıs bu ck ıse yarıyor eger ck acıyor dıyorsan elma krem surde yap o zamn hıc acı hısetmezsın tabı ıstersen vajı ııc dar oldugundan acılıyor o yuzden ama zamnla gecıcek

sağol bahar canım ben zaten sprey ve jel kullanıyorum ama canım yandı çok,bakalım bu gece yine yapıcaz inşallah çok acı çekmem

canim benim sanki bole puturlu puturlu gibi bisi dimi? Benim de elime geliyor ama kendini kastigin icin o rahatlat kendini parmagini cekme rahatlat ikin biraz sonra parmagini ilerlet asagiya dogru asil giris orda:) Ben de bunu yeni kesfettim hala asamadim ama ....

byzinc evet canım girerken orda pütürlü bişiy var dpğru bende hissediyorum da ama benimki tamamen parmağı içeri aldığımda ağrı hissediyorum en sonda o ağrı niye oluyo .Birde orda bişiy var sanki sağ tarafta yumuşak bişey daha ileri gidemiyorum ağrıdan acaba orası rahim duvarı mı bi arkadaş öyle demişti.Bi kaç kişide bana kist olabilir dedi korkuyorum .Penisin tamamını nasıl alıcam diye korkuyorum bu seferde

arkadaşlar inanın korkulcak bişey yokmuş biraz cesaret ve gayret benki yaptım bu işi herkes yapar benim kadar korkak olamazsınız gerçekten inşallah başarırsınız sizde ozaman bana hak vericeksiniz boşa giden bir seneme çok üzülüyorum sizde geç kalmadan bütün cesaretinizi toplayın yapıcam bunu deyin gayret edin bırakmayın vajinanın içi boş bende sizin gibi kapalı sanırdım içinde bişeyler var sanırdım ama öyle değilmiş tamamen kastığınız için orası daralıyor ve kapalı sanıyorsunuz p..n başı girdimi gerisi zaten geliyor...

hayırlı geceler arkadaşlar birazönce yine egzersiz yaptık veee dünkü kadar acı çekmedim iki parmakta,bu yüzden mutlu ve herzamnkinden daha umutluyum ve dünkünden daha fazla aldım içeri,parmak sonuna çok çok az bişiy kalmışsositosositobaharcım sen demiştin canım zamanla geccek acı diye,bugünden hissettirdi kendini acının gececeği canım.cok sagol bahar desteğin için

kızlar kusura bakmayın yoğundum giremedim nete.hemen yazıyorum sorularını olursa cevaplamaya çalışırım. ben de sizin gibiydim ama bir gün bir sitede denk geldi benım gibi bir çok insan vardı orda. herkes kegel, parmak egzersizi ve mum (yanlış okumadınız mum) egzersizinden bahsediyordu. ben parmak hiç yapamadım çünkü kendi kendime asla yapamazdım, eşimle ise hiç olmuyordu iyice kasıyordum kendimi doktorada gidemezdim çok utanıyordum, kegel ise zor geldi faydası olmaz diye düşündüm. neyse ben mum egzersizini denemeye karar verdim,bakkaldan bildiğimiz bakkal mumunu aldım çok ince olmayacak yoksa kırılır içeride biraz kalın olsun onu steril bi eldivene yada prezervatife geçirdim, sonra bol bol bebe yağı sürdüm ve yavaş yavaş onunla egzersiz yapmaya başladım. egzersiz yaparken nefes çok önemli derin nefes alacaksınız ve nefes verirken mumu az az içeri iteceksiniz. ilk başlarda biraz tuhaf gelicektir fakat zamanla alışıyorsunuz. unutmayın her gün mutlaka yapmalısınız yavaş ayavaş alışacaksınız ve açıldığını göreceksinz. bence eşinize bir süre denemeyin hem onu hem kendiizi germeyin. ben öyle yapmıştım. kendim yaptım egzzersizleri tv izlerken müzik dinlerken rahat olduğum zamanlarda yaptım. ilk başlarda korktum itemiyordum bile eşim ben iteyim dedi ona hiç izin vermedim o olunca hiç rahat yapamadım. o yokke yaptım hep sonra eve gelince beraber denedik. egzersiz yaparken kendinizi sıkıp bırakın sanki çişiniz varmış gibi:) mumu iterken de hissedin sıkıp bırakın zamanla alışacaktır vajina. birden değil mesela her gun 2 cm ilerlemeye çalışın birden olmaz zaten.bu arada egzersiz yaparken şuna dikkat edin, mumu iterken kalçanıza dokunun ve kasılmadığınızdan emin olun, kalçanızı kasmıyorsanız eğer rahat girecektir mum sizede acı duymazsınız. ben bu şekilde 15 gun çalıştım ve bir gün mumu ittim ittim ve gidiyordu şok oldum neredeyse kocaman bakkal mumu içimdeydi o kadar alışmıştım ki itip çekiyordum ne acı ne sanki ne kan hiç bir şey olmuyor kızlar. ondan sonra kendime güvenim geldi dedim ki demekki orada duvar yok tıkalı değil:) sadece kendımı kastığım için oluyo bu acı . sonra eşimle denemeye karar verdik ve 2. denememizde başardık kızlar. bu durumda pozisyon da çok önemli siz kendiniz nasıl rahat hissediyorsanız öyle deneyin ve panik yapmayın her an canınız acıyacakmış gibi beklemeyin inanın acı yok kimsenin canı benım gibi tatlı olmasın ben başardıysam herkes yapar.

nazo 26 onu bende denedim daha rahat giriyo ben yarıya kadar alıyorum ama gerisi gelmiyo ya ondan sonra ağrı oluyo yapamıyorum sen hepsini mi almıştın ondan sonra korkuyorum yine daha çalışma aşamasındayım mumla

nazocum valla mum olayınıı burdaki kızlar coookk önceden keşfetti ben kalın mumu grdrdktn sonra basrdım.kızlar bgn yne aynı yanma oldu yapamıyrdum nerdeyse geri dişimi sıktım yptm acıya katlandım ne ypym derhl dr.gtmm lazım bu yagmurlarda durmuyrki cnm istanbul felç oluyr yagmur ygnca trafiğe cıkılımıyr.bana dua edin :Saruboceq:

canım çok acelecı davranma yarısı oluyorsa bitmiştir zaten üzme kendini illa hepsi girecek diye bir şey yok. sanıyormusun ki her ilişkide tamamen giriyo:) önemli olan rahat hareket edebilmen canım.o ağrı zamanla geçiyo önemli olan sık sık deneme yapmak bıkmadan.

canım arada yanma bende de oluyo o normal bence kuruluktan olabilir:hulya:

kızlar parmaklarınızı sokmayın oraya ya nasıl yapabliryorsunuz mumu deneyin psikolojinizi iice bozmayınvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…