- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.341
dgruya bana bu konuda yardım eden yokmu peki dr. gtmeye fırsat bulamdım ya:bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off bi de öyle bişe çıkmasın ama yaaaa
korktum şimdi ben de
aslında iyicene bi doktor muayenesine gitmek gerek
ama hiç istemiyorum
doktor nasıl muayene ediyo
oraya bişey falan sokuyo mu
bugün denycz baklım 1haftadan fazla ilişkye grmyrduk yne yanma olckmı merak edyrum allah yardımcım olsun.bu yanma ilişkdende zor kızlar bıcak kesmesi gbi vallahi normal acını gözünü sevym:1no2:
canım normal ama zamnla gecıcek derın nefesalıp vermeye calıs bu ck ıse yarıyor eger ck acıyor dıyorsan elma krem surde yap o zamn hıc acı hısetmezsın tabı ıstersen vajı ııc dar oldugundan acılıyor o yuzden ama zamnla gecıcekarkadaşlar günaydın biz dün iki parmağı ikinci kez deneyebildik,ilkinde egzersiz bittikten sonra acı hissetmiştim bu kez egzersiz sırasında yani parmak içimdeyken çok canım yandı arkadaşlar yaa acıyo diye hemen geri cekmedim bekledim gecer diye ama gecmedi acıya ragmen tuttum biraz içimde ama cıkarana dek acıdı arkadaşlar bu seferde sonrasında hic acı hissetmedim.sizlerde iki parmakta acı hissetmişmiydiniz,normalmi ve düzelcekmi arkadaşlar bu durum,yardım edin nolurmafoldumben
canım normal ama zamnla gecıcek derın nefesalıp vermeye calıs bu ck ıse yarıyor eger ck acıyor dıyorsan elma krem surde yap o zamn hıc acı hısetmezsın tabı ıstersen vajı ııc dar oldugundan acılıyor o yuzden ama zamnla gecıcek
Kızlar ben de parmak egsersizlerinde 2 parmağı yapmayı başardım saylır ama biraz açık olucak ama parmağım ilerdeyken tamamen yumuşak bi şey hissediyorum sağ otarafta kas gibide doku parçasına da benziyo sanki korktum nedir bilgisi olan varmı bu konuda
nazo 26 onu bende denedim daha rahat giriyo ben yarıya kadar alıyorum ama gerisi gelmiyo ya ondan sonra ağrı oluyo yapamıyorum sen hepsini mi almıştın ondan sonra korkuyorum yine daha çalışma aşamasındayım mumla
nazocum valla mum olayınıı burdaki kızlar coookk önceden keşfetti ben kalın mumu grdrdktn sonra basrdım.kızlar bgn yne aynı yanma oldu yapamıyrdum nerdeyse geri dişimi sıktım yptm acıya katlandım ne ypym derhl dr.gtmm lazım bu yagmurlarda durmuyrki cnm istanbul felç oluyr yagmur ygnca trafiğe cıkılımıyr.bana dua edin :Saruboceq:
kızlar parmaklarınızı sokmayın oraya ya nasıl yapabliryorsunuz mumu deneyin psikolojinizi iice bozmayınvereliniortakcanim benim sanki bole puturlu puturlu gibi bisi dimi? Benim de elime geliyor ama kendini kastigin icin o rahatlat kendini parmagini cekme rahatlat ikin biraz sonra parmagini ilerlet asagiya dogru asil giris orda:) Ben de bunu yeni kesfettim hala asamadim ama ....