- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.361
byzinc evet canım girerken orda pütürlü bişiy var dpğru bende hissediyorum da ama benimki tamamen parmağı içeri aldığımda ağrı hissediyorum en sonda o ağrı niye oluyo .Birde orda bişiy var sanki sağ tarafta yumuşak bişey daha ileri gidemiyorum ağrıdan acaba orası rahim duvarı mı bi arkadaş öyle demişti.Bi kaç kişide bana kist olabilir dedi korkuyorum .Penisin tamamını nasıl alıcam diye korkuyorum bu seferde
nazo bnm su 3denemdr herhalde var cok yanıyr öyle böyle dgl acayipte akıntı var ztn agldım resmn bgn ya kaygnlştrıcı sürdüm kuru da olmz sıvıda salgılmştı ama anlamdm bir türlü
arkadaşlar günaydın biz dün iki parmağı ikinci kez deneyebildik,ilkinde egzersiz bittikten sonra acı hissetmiştim bu kez egzersiz sırasında yani parmak içimdeyken çok canım yandı arkadaşlar yaa acıyo diye hemen geri cekmedim bekledim gecer diye ama gecmedi acıya ragmen tuttum biraz içimde ama cıkarana dek acıdı arkadaşlar bu seferde sonrasında hic acı hissetmedim.sizlerde iki parmakta acı hissetmişmiydiniz,normalmi ve düzelcekmi arkadaşlar bu durum,yardım edin nolurmafoldumben
vajiyi yeneli 1,5 2 ay oldu. halen ilk girişte hafif bi acı oluyo ve içerdeyken bi dolgunluk hissi popo tarafima doğru baskı yapıyoı. bunu yaşayan var mı ? ne kadar süre daha devam eder fikri olan var mı ?
kızlar bi nebze de olsa içimi rahatlatıyosunuz ama ben biraz ilerledim diye sevinirken ya şimdi tamamını içime alamassam diye onun korkusuna kapıldım biraz penis oraya kendisi aşar diyosunuz diyimi.Bende de yanma oluyo biraz ben eczaneden nimus med diye bişiy aldım vajinamı onla yıkıyorum rahatlatıyo beni hem mantara falan da iyi geliyomuş.Kızlar bi de bişiy sorucam ya ben elimi içime alıp çıkartığımda parmağımda tam yoğurt kıvamında beyaz bişiy geliyo mantardır değilmi bi de o çıktı başıma sizde böyle sorun oldu m u mikrop kaptım galiba
hiç korkma penis başı girdimi zaten kendisi yolunu bulur hepsini alırsın kasma canım iç çamaşırını sık sık değiştir ve iç çamaşırını ütülememiz gerekiyormuş mikrop kırılıyormuş bi arkadaşıma doktor söylemiş
aleyna doğru demişsin yolunu buluyo valla kaydirigubbakcemile3 ilk bir iki de şaşabilir ama sonunda buluyo yolu delikafadulden
canım cok sevındımhayırlı geceler arkadaşlar birazönce yine egzersiz yaptık veee dünkü kadar acı çekmedim iki parmakta,bu yüzden mutlu ve herzamnkinden daha umutluyum ve dünkünden daha fazla aldım içeri,parmak sonuna çok çok az bişiy kalmışsositosositobaharcım sen demiştin canım zamanla geccek acı diye,bugünden hissettirdi kendini acının gececeği canım.cok sagol bahar desteğin için
canım enfeksiyon kapmışsındır o zaman kesin gitmelisin doktora sıcak suyla yıka canım bol bol çamaşır değiştira.s.
nazo ben o kadr dikkat ederimki gnlk iççamaşırı dgştririm ütüsz kesnlkle gymmm ama ynede enfeksyn oluyr anlamadım bnde ondan şüphelnyrum ya hayırlısı.eşimde tek gndermyrki haftasonu özele gtcm glba
kızlar bi nebze de olsa içimi rahatlatıyosunuz ama ben biraz ilerledim diye sevinirken ya şimdi tamamını içime alamassam diye onun korkusuna kapıldım biraz penis oraya kendisi aşar diyosunuz diyimi.Bende de yanma oluyo biraz ben eczaneden nimus med diye bişiy aldım vajinamı onla yıkıyorum rahatlatıyo beni hem mantara falan da iyi geliyomuş.Kızlar bi de bişiy sorucam ya ben elimi içime alıp çıkartığımda parmağımda tam yoğurt kıvamında beyaz bişiy geliyo mantardır değilmi bi de o çıktı başıma sizde böyle sorun oldu m u mikrop kaptım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?