- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.321
kızlar bana kısaca zehra deyinopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen parmak egzersızı yapmadıgın için bence acı hıssedıyorsun. parmak egzersısı yapan arkadaslar sızler egzersız yapmadan dırek ılıskıye gıren arkadslarda acı yasamazsınız cunku vajınanınızı yeterı kadar genısleme yapmıs oluyosunuz helekı 2 parmak yapabılen arkadslar rahat olun.bende cok uzun sure parmak egzersızı yaptım.emla ile kökten kurtulus yaptım gecende emlasız denedım.ınanın cok fazla acı cekemdım
üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.
duygu82 helal olsun cnm vallahi emlasız yap bundan sonra benm bu yanma olmasa ilkinden daha cok acıyor vallahi .aralma özelden görüşeblrz cnm grebldgm sürece yardım ederim.
kadın olmakta zormuş.acaba diyorum eskiden vajinismus varmıymış.böyle olan kadınlar ne yaparmış?yoksa günümüzün hastalığımı bu illet.:tomato:
özelden msj yazamıyoruz buradan yardımcı olamazmısınkızlar bende vaginismustum asla yeneceğime inanmıyordum ama 1.5yıl sonra yendim şimdi çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 çok kolaymış diyorum şimdi kendimi boşuna üzmüşüm:gitme:.ben parmak egzersizi hiç yapamadım çok tuhaf geldi başka bi yontem denedim öyle başardımalkisalkisalkis yardımcı olabilirim sorularınız varsa özelden mesaj yazabilirsiniz kızlar geçmiş olsun hepiinize
2.kez de emlayla denedim çok daha kolay oldu bu sefer baya da uzun süre kaldı içinde genişlesin diye hareket etti. Ama ondan sonra olan oldu. çıktıktan sonra korkunç bi yanma ve sızı oldu ve kan geldi ara ara. Nerdeyse ayağa kalkıp yürüyemeyecek kadar sızladı. Sanırım genişlediği için oluyor o yanma. Ya da ilaç etkisini kaybettiği için bilmiyorum ama her zaman olacaksa dayanılacak gibi değil
canım aynıları bendede oldu en son birleşmede çok yandı ve kan geldi.bende öyle diyorum sanırım genişliyor.
günaydın arkadaşlar
morelinizi bozmak gibi olmasın ama benim ilk denememde bahsettiğiniz kanama oldu ve ara ara uzun süreli oldu kanama ertesi gün doktoruma gittim ve muayene oldum bakıldıki vajinada yırtılma meydana gelmiş ordaki damarlar çok ince olduğu için ondan dolayı bu kadar kanama olmuş ve bize 1 hafta yasak getirdi lmaz: Tedavi için o kısma sürülcek krem verdi 1 haftadır kullandım ve bugün inşallah ikinci denemeyi gerçekleştircez eğerki yine bir kanama meydana gelirse bus efer lokal ile uyuşturulup o kısma dikiş atılcak
yani demek istediğim sürekli ilişkilerinizde kanama ve acı varsa es geçmeyin doktora danışmakta yarar var
bu arada bana şans dileyin ikindi denemeyi başarı ile sorunsuz atlatayım çok heyecanlıyım..
canım dualarımız seninle.ben kötü birşey olduğunu sanmıyorum ama haklıda olabilirsin.çünjü oranıın yapısını bilmiyoruzki.çok fazla bir kanama olmuyor zaten.çok küçük birşeyler gelio.e yıllardır kapalıydı şimdi alışma evresinde.
twetty26 cnm bendede yanma oluyr p...s grerekn sende olmuşmuydu olmuşsa ne ypmıştın özelden yazarsan sevnrm
günaydın arkadaşlar
morelinizi bozmak gibi olmasın ama benim ilk denememde bahsettiğiniz kanama oldu ve ara ara uzun süreli oldu kanama ertesi gün doktoruma gittim ve muayene oldum bakıldıki vajinada yırtılma meydana gelmiş ordaki damarlar çok ince olduğu için ondan dolayı bu kadar kanama olmuş ve bize 1 hafta yasak getirdi lmaz: tedavi için o kısma sürülcek krem verdi 1 haftadır kullandım ve bugün inşallah ikinci denemeyi gerçekleştircez eğerki yine bir kanama meydana gelirse bus efer lokal ile uyuşturulup o kısma dikiş atılcak
yani demek istediğim sürekli ilişkilerinizde kanama ve acı varsa es geçmeyin doktora danışmakta yarar var
bu arada bana şans dileyin ikindi denemeyi başarı ile sorunsuz atlatayım çok heyecanlıyım..