• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen parmak egzersızı yapmadıgın için bence acı hıssedıyorsun. parmak egzersısı yapan arkadaslar sızler egzersız yapmadan dırek ılıskıye gıren arkadslarda acı yasamazsınız cunku vajınanınızı yeterı kadar genısleme yapmıs oluyosunuz helekı 2 parmak yapabılen arkadslar rahat olun.bende cok uzun sure parmak egzersızı yaptım.emla ile kökten kurtulus yaptım gecende emlasız denedım.ınanın cok fazla acı cekemdım

ben de parmak egzersizi yaptim öyle yendim ama hala ilişki sıkıntılı neden böyle anlamiş değilim aradan iki ay geçti ama bi değişiklik yok ilk girişte problem var. bu ne zaman geççek sıkıldım artık bu durumdam:S

anlamadığım bi şey var Zehra ben parmağı alabiliyorum ama ileride bi ağrı hissediyorum penis daha büyük olduğuna göre onu nasıl yapıcam üf bıktım ya artık sen nasıl yendin sende oldu mu bu tür bişiy

üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.

tebrik ederim senin adına çok sevindim sıkıntılı günler bitti artık kurtuldun darısı diğer arkadaşların başına.. zevk alman için erken canım benimde 3. ,deneyişim oldu hala zevk alamıyorum ama her deneyişte biraz daha rahat oluyor sadece ilk giriş hariç ilk girişte zorlanıyorum sonrası daha kolay

duygu82 helal olsun cnm vallahi emlasız yap bundan sonra benm bu yanma olmasa ilkinden daha cok acıyor vallahi .aralma özelden görüşeblrz cnm grebldgm sürece yardım ederim.

2.kez de emlayla denedim çok daha kolay oldu bu sefer baya da uzun süre kaldı içinde genişlesin diye hareket etti. ama ondan sonra olan oldu. çıktıktan sonra korkunç bi yanma ve sızı oldu ve kan geldi ara ara. nerdeyse ayağa kalkıp yürüyemeyecek kadar sızladı. sanırım genişlediği için oluyor o yanma. ya da ilaç etkisini kaybettiği için bilmiyorum ama her zaman olacaksa dayanılacak gibi değil

kızlar bende vaginismustum asla yeneceğime inanmıyordum ama 1.5yıl sonra yendim şimdi çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 çok kolaymış diyorum şimdi kendimi boşuna üzmüşüm:gitme:.ben parmak egzersizi hiç yapamadım çok tuhaf geldi başka bi yontem denedim öyle başardımalkisalkisalkis yardımcı olabilirim sorularınız varsa özelden mesaj yazabilirsiniz kızlar geçmiş olsun hepiinize

kadın olmakta zormuş.acaba diyorum eskiden vajinismus varmıymış.böyle olan kadınlar ne yaparmış?yoksa günümüzün hastalığımı bu illet.:tomato:

cnm tabiki varmış ama kaderlerine razı oluyırlarmış ben sana ne dedim drda 14 yaşında kızı olan birisiyle tanıştım 14 yıl dile kolay bu hastalığı yaşıyor ve artık herşey normalmiş gibi yaşıyor ee bide herkesin istediği çocuk olunca vajinusmus unutuluyor allah herkesi tez zamanda bu illetten kurtarsın fakat asla kaderinize razı olmayın arkadaşlar:enbuyukkk:

kızlar bende vaginismustum asla yeneceğime inanmıyordum ama 1.5yıl sonra yendim şimdi çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 çok kolaymış diyorum şimdi kendimi boşuna üzmüşüm:gitme:.ben parmak egzersizi hiç yapamadım çok tuhaf geldi başka bi yontem denedim öyle başardımalkisalkisalkis yardımcı olabilirim sorularınız varsa özelden mesaj yazabilirsiniz kızlar geçmiş olsun hepiinize
özelden msj yazamıyoruz buradan yardımcı olamazmısın

biz daha şanslıyız interneti olmayan bzmki paylaşamayan insanlar kndi içinde yasıyor gerçektn çok şanslı hissedyrum kndmi.ya sanki eskden erkekler zorla yaparlardı herhalde kac kişiden duydum elimi kolumu tuttu yaptı dediğini o yzden psikolojimi bozdular ya oda cabası.bzm kocalarımız melek ya( cnm kocacım seni çoook sevyrum btnem bnm ):nazar:

arkadaşlar günaydın biz dün iki parmağı ikinci kez deneyebildik,ilkinde egzersiz bittikten sonra acı hissetmiştim bu kez egzersiz sırasında yani parmak içimdeyken çok canım yandı arkadaşlar yaa acıyo diye hemen geri cekmedim bekledim gecer diye ama gecmedi acıya ragmen tuttum biraz içimde ama cıkarana dek acıdı arkadaşlar bu seferde sonrasında hic acı hissetmedim.sizlerde iki parmakta acı hissetmişmiydiniz,normalmi ve düzelcekmi arkadaşlar bu durum,yardım edin nolurmafoldumben

2.kez de emlayla denedim çok daha kolay oldu bu sefer baya da uzun süre kaldı içinde genişlesin diye hareket etti. Ama ondan sonra olan oldu. çıktıktan sonra korkunç bi yanma ve sızı oldu ve kan geldi ara ara. Nerdeyse ayağa kalkıp yürüyemeyecek kadar sızladı. Sanırım genişlediği için oluyor o yanma. Ya da ilaç etkisini kaybettiği için bilmiyorum ama her zaman olacaksa dayanılacak gibi değil

canım aynıları bendede oldu en son birleşmede çok yandı ve kan geldi.bende öyle diyorum sanırım genişliyor.

canım aynıları bendede oldu en son birleşmede çok yandı ve kan geldi.bende öyle diyorum sanırım genişliyor.

günaydın arkadaşlar

morelinizi bozmak gibi olmasın ama benim ilk denememde bahsettiğiniz kanama oldu ve ara ara uzun süreli oldu kanama ertesi gün doktoruma gittim ve muayene oldum bakıldıki vajinada yırtılma meydana gelmiş ordaki damarlar çok ince olduğu için ondan dolayı bu kadar kanama olmuş ve bize 1 hafta yasak getirdi :olmaz: tedavi için o kısma sürülcek krem verdi 1 haftadır kullandım ve bugün inşallah ikinci denemeyi gerçekleştircez eğerki yine bir kanama meydana gelirse bus efer lokal ile uyuşturulup o kısma dikiş atılcak

yani demek istediğim sürekli ilişkilerinizde kanama ve acı varsa es geçmeyin doktora danışmakta yarar var
bu arada bana şans dileyin ikindi denemeyi başarı ile sorunsuz atlatayım çok heyecanlıyım..

günaydın arkadaşlar

morelinizi bozmak gibi olmasın ama benim ilk denememde bahsettiğiniz kanama oldu ve ara ara uzun süreli oldu kanama ertesi gün doktoruma gittim ve muayene oldum bakıldıki vajinada yırtılma meydana gelmiş ordaki damarlar çok ince olduğu için ondan dolayı bu kadar kanama olmuş ve bize 1 hafta yasak getirdi :olmaz: Tedavi için o kısma sürülcek krem verdi 1 haftadır kullandım ve bugün inşallah ikinci denemeyi gerçekleştircez eğerki yine bir kanama meydana gelirse bus efer lokal ile uyuşturulup o kısma dikiş atılcak

yani demek istediğim sürekli ilişkilerinizde kanama ve acı varsa es geçmeyin doktora danışmakta yarar var
bu arada bana şans dileyin ikindi denemeyi başarı ile sorunsuz atlatayım çok heyecanlıyım..

canım dualarımız seninle.ben kötü birşey olduğunu sanmıyorum ama haklıda olabilirsin.çünjü oranıın yapısını bilmiyoruzki.çok fazla bir kanama olmuyor zaten.çok küçük birşeyler gelio.e yıllardır kapalıydı şimdi alışma evresinde.

canım dualarımız seninle.ben kötü birşey olduğunu sanmıyorum ama haklıda olabilirsin.çünjü oranıın yapısını bilmiyoruzki.çok fazla bir kanama olmuyor zaten.çok küçük birşeyler gelio.e yıllardır kapalıydı şimdi alışma evresinde.

tabi ölede olabilir ama ben biraz pipirikli olduğum için bide nettede araştırdım acıma ve kanama durmayınca hemen gittim doktora iyikide gitmişim
allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim umarım sorunsuz bir gece geçiririm...

twetty26 cnm bendede yanma oluyr p...s grerekn sende olmuşmuydu olmuşsa ne ypmıştın özelden yazarsan sevnrm

canım ben ilk denemede emlayı sürdüğüm için hiç bişey anlamadım zaten 1 hafta yasaktı ikinci deneme bize bu akşam inşallah ikinci kez denicem ama doktorum tekrar ikinciyi emla ile denememi söyledi o yüzden sana pek yardımcı olamıcam :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar

morelinizi bozmak gibi olmasın ama benim ilk denememde bahsettiğiniz kanama oldu ve ara ara uzun süreli oldu kanama ertesi gün doktoruma gittim ve muayene oldum bakıldıki vajinada yırtılma meydana gelmiş ordaki damarlar çok ince olduğu için ondan dolayı bu kadar kanama olmuş ve bize 1 hafta yasak getirdi :olmaz: tedavi için o kısma sürülcek krem verdi 1 haftadır kullandım ve bugün inşallah ikinci denemeyi gerçekleştircez eğerki yine bir kanama meydana gelirse bus efer lokal ile uyuşturulup o kısma dikiş atılcak

off bi de öyle bişe çıkmasın ama yaaaa
korktum şimdi ben de
aslında iyicene bi doktor muayenesine gitmek gerek
ama hiç istemiyorum
doktor nasıl muayene ediyo
oraya bişey falan sokuyo mu

Back