• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

byzinc evet canım girerken orda pütürlü bişiy var dpğru bende hissediyorum da ama benimki tamamen parmağı içeri aldığımda ağrı hissediyorum en sonda o ağrı niye oluyo .Birde orda bişiy var sanki sağ tarafta yumuşak bişey daha ileri gidemiyorum ağrıdan acaba orası rahim duvarı mı bi arkadaş öyle demişti.Bi kaç kişide bana kist olabilir dedi korkuyorum .Penisin tamamını nasıl alıcam diye korkuyorum bu seferde

cnm içini okadr inceleme p...s grnce orayı hissetmyn ble bn bzn şimdi ble parmgımı grdrym aynı senn dediğin şy oluyr p...s grnce onu hissetmyn ble korkma yni alırsın ytrki ynma olmasın bnm gbisenağlama

nazo bnm su 3denemdr herhalde var cok yanıyr öyle böyle dgl acayipte akıntı var ztn agldım resmn bgn ya kaygnlştrıcı sürdüm kuru da olmz sıvıda salgılmştı ama anlamdm bir türlü

nazo bnm su 3denemdr herhalde var cok yanıyr öyle böyle dgl acayipte akıntı var ztn agldım resmn bgn ya kaygnlştrıcı sürdüm kuru da olmz sıvıda salgılmştı ama anlamdm bir türlü

canım enfeksiyon kapmışsındır o zaman kesin gitmelisin doktora sıcak suyla yıka canım bol bol çamaşır değiştira.s.

arkadaşlar günaydın biz dün iki parmağı ikinci kez deneyebildik,ilkinde egzersiz bittikten sonra acı hissetmiştim bu kez egzersiz sırasında yani parmak içimdeyken çok canım yandı arkadaşlar yaa acıyo diye hemen geri cekmedim bekledim gecer diye ama gecmedi acıya ragmen tuttum biraz içimde ama cıkarana dek acıdı arkadaşlar bu seferde sonrasında hic acı hissetmedim.sizlerde iki parmakta acı hissetmişmiydiniz,normalmi ve düzelcekmi arkadaşlar bu durum,yardım edin nolurmafoldumben

canim tek başina yapmadiğin için öyle olmuş normal tabi merak etme, pes de etme. iyice alişsin. bi iki sefer belki daha az olur daha sonra iyice rahatlarsn.

arkadaşlar böyle kandı yanmaydı abarta abarta anlatiyosunuz burayi okuyan ama yazmayan ya da daha sonra bu sayfaları okuycak arkadaşlar var. ve hepsi tedirgin oluyorlar biz de aynı sorunla karşılaşır mıyız diye. bu kadar ayrıntı vermeden anlatsanız. ayrıca bu tarz sorunları biz nereden bilebiliriz ki vajinada sorun var mı yok mu hastalık var mı sizin doktora gitmeniz lazim. böyle çevreye sorarak olacak işler mi sağlık konuları

vajiyi yeneli 1,5 2 ay oldu. halen ilk girişte hafif bi acı oluyo ve içerdeyken bi dolgunluk hissi popo tarafima doğru baskı yapıyoı. bunu yaşayan var mı ? ne kadar süre daha devam eder fikri olan var mı ? :(

kızlar bi nebze de olsa içimi rahatlatıyosunuz ama ben biraz ilerledim diye sevinirken ya şimdi tamamını içime alamassam diye onun korkusuna kapıldım biraz penis oraya kendisi aşar diyosunuz diyimi.Bende de yanma oluyo biraz ben eczaneden nimus med diye bişiy aldım vajinamı onla yıkıyorum rahatlatıyo beni hem mantara falan da iyi geliyomuş.Kızlar bi de bişiy sorucam ya ben elimi içime alıp çıkartığımda parmağımda tam yoğurt kıvamında beyaz bişiy geliyo mantardır değilmi bi de o çıktı başıma sizde böyle sorun oldu m u mikrop kaptım galiba

vajiyi yeneli 1,5 2 ay oldu. halen ilk girişte hafif bi acı oluyo ve içerdeyken bi dolgunluk hissi popo tarafima doğru baskı yapıyoı. bunu yaşayan var mı ? ne kadar süre daha devam eder fikri olan var mı ? :(

benimde bu hastalığı tam anlamıyla yeneli 3-4 gün oldu 3 defa denedim aynı şeyler bendede oluyor demekki bitek bende olmuyomuş ilk girerken biraz acıyor ve dolgunluk hissi popo tarafıma doğru baskı aynı evt ama zamanla açıldıkıça orası geçer diye umud ediyorum

kızlar bi nebze de olsa içimi rahatlatıyosunuz ama ben biraz ilerledim diye sevinirken ya şimdi tamamını içime alamassam diye onun korkusuna kapıldım biraz penis oraya kendisi aşar diyosunuz diyimi.Bende de yanma oluyo biraz ben eczaneden nimus med diye bişiy aldım vajinamı onla yıkıyorum rahatlatıyo beni hem mantara falan da iyi geliyomuş.Kızlar bi de bişiy sorucam ya ben elimi içime alıp çıkartığımda parmağımda tam yoğurt kıvamında beyaz bişiy geliyo mantardır değilmi bi de o çıktı başıma sizde böyle sorun oldu m u mikrop kaptım galiba

hiç korkma penis başı girdimi zaten kendisi yolunu bulur hepsini alırsın kasma canım iç çamaşırını sık sık değiştir ve iç çamaşırını ütülememiz gerekiyormuş mikrop kırılıyormuş bi arkadaşıma doktor söylemiş

hiç korkma penis başı girdimi zaten kendisi yolunu bulur hepsini alırsın kasma canım iç çamaşırını sık sık değiştir ve iç çamaşırını ütülememiz gerekiyormuş mikrop kırılıyormuş bi arkadaşıma doktor söylemiş

aleyna doğru demişsin yolunu buluyo valla kaydirigubbakcemile3 ilk bir iki de şaşabilir ama sonunda buluyo yolu delikafadulden

hayırlı geceler arkadaşlar birazönce yine egzersiz yaptık veee dünkü kadar acı çekmedim iki parmakta,bu yüzden mutlu ve herzamnkinden daha umutluyum ve dünkünden daha fazla aldım içeri,parmak sonuna çok çok az bişiy kalmışsositosositobaharcım sen demiştin canım zamanla geccek acı diye,bugünden hissettirdi kendini acının gececeği canım.cok sagol bahar desteğin için
canım cok sevındım
ck guzel bak zamanla gecıyro gercekten her gecen gun dahada azalıyor bence senın zafere ck az kalmıs devam et
kısa bır zamn sonra pen... denemesı yap bence ben cunku 2 parmaktan sonra elma kremle basarmısıtım ck kısa zamna egzersız yaptım 3 gun falan her gun bır asama ılerledım ve en son 2 parmak yaptıktan sonra basardım

kızlar bendede aynı sorun var o bence daha henuz rahat olmadııgmızdan kynaklanıyor mesela ben hala kendımı kasıyorum korkuyorum mafoldumben ck gergın oluyorum sıkmasak kendımıız o sorun olmuycak sıktıgımız ııcn zavk te olmuyor ıhsaalh zamnlka gecer... arkadaslar cesaret sadece ınanın hıc o kadra ck korkulcak bır sey yk sadece caseret acıya gelınce hıcmı elınıze dıken batmadı yada kesmedınız elınızı o kadar bıle degıl korkmayın ALLAH yardımcımız olsun...:Saruboceq:

canım enfeksiyon kapmışsındır o zaman kesin gitmelisin doktora sıcak suyla yıka canım bol bol çamaşır değiştira.s.

nazo ben o kadr dikkat ederimki gnlk iççamaşırı dgştririm ütüsz kesnlkle gymmm ama ynede enfeksyn oluyr anlamadım bnde ondan şüphelnyrum ya hayırlısı.eşimde tek gndermyrki haftasonu özele gtcm glba

nazo ben o kadr dikkat ederimki gnlk iççamaşırı dgştririm ütüsz kesnlkle gymmm ama ynede enfeksyn oluyr anlamadım bnde ondan şüphelnyrum ya hayırlısı.eşimde tek gndermyrki haftasonu özele gtcm glba

kzılar aynı sorun bende senelerdir var o kadar hassaki hemen mikrop kapıyor dışarda yada şirkette wcye gireyim hemen hemen kaşıntı tutuyor(hatta o kadar hassaki o bölge 2 defa siğil kaptı hemde bekarken ve çare olarak onları yaktırdım ve rahim ağzı kanseri aşısı oldum) sürekli kaşıntı için krem ve mantar için dezenfekte kullnıyorum sizde eczaneden temin edin bu günlerde bunları yaşamanız çok normal önemli olan eşlere bulaşmaması

ama eğerki salgı halinde sürekli bişey geliyorsa doktora gidin mantarın ilerisi olabiliyor onun için ağızdan hap almanız gerekiyor kurutulması için
ben oldukça tecrübeli olduğum için bilgi vermek istedim..

cnm o sorun dgl yogurt kıvamnda bndede oluyrdu ya vajina sıvı salgılıyr yada krem faln süryrsan odur grdrrkn süryn dmi ilerledikce gdyr o ,cıkartırkende dısarı cıkıyr.kasıntı varsa krem kullanıyrum bn mantar için.bide vajina bi sıvı salgılıyrmus kndi mikrobunu kendi temzlyr ztn vajina temizleme jeli almana gerek yoktu cok suyla yıkamakta iyi dgl.sabun ve suyla içine dogru yıkarsan dısardaki mantarlarda içine gryr seninknin içnde mantar olmaz şimdi daha p...s grmedi dışarıyı temiz tut yetr nemli bırakma akıntı varsa sürekli kurula bn bi krem kullanyrum kasıntı faln olursa geçiyr 2,5tl fiyatıda

twetty bnde kasıntı hiç eksik olmaz cnm evt orası cok hassas cok acık olck ama p...s yıkattrıp öyle ilşkye gryruz yne yanma yne yanma bnm içimde var bi sorun.haklısın mantarın ileriside olblr gebe klmlk istyn arkadslar mantar,kayganlastırıcı uyustrucu gbi şeyler kullandıgınızda döllenme oranı azalıyrmuş bebek yapacgınız zmn mantardan kurtulmuş emla ve kayganlaştırıcı sürmeden ilşkiye grmş olmanız gerek.buda benden dipnot olsun

Back