- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.381
ilk 2- 3 denememde cok rahattım yanma yüzünden acı çekyrum işte .çok kötü bi acı yne olckmı korkusu oluyrrahatlıyrum ynnca yne mahvoluyrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk 2- 3 denememde cok rahattım yanma yüzünden acı çekyrum işte .çok kötü bi acı yne olckmı korkusu oluyrrahatlıyrum ynnca yne mahvoluyrum
yanma olckmı dyemi,vajiyken bu kızlar yenmş daha ne yok agrıyr yok yanıyr derler derdim kızardım yenmşnz işte daha ne istyrsunuz dye onları şimdi çok iyi anlıyrum.büyük konuşmamak lazım aynı şeyleri bn yasyom şimdi çok zor bu hastalık ya allah sabır versin herkese
evet cnm dün bn vazgecyrdum eşimn canı sıkıldı üzldü onun o suratını görnce dayandım grdrdim onlarada yazık dglmi.allah yardımcımz olsun.hevesi olsun dye katlandım
başaran arkadaşlar önce tebrik ediyorum ve hemen bizimle ilgilenmeniz ve yol göstermeniz için sorularıma geçiyorum.1 haftadır adettim ve deneme falan yapmadım ama aklıma geldikçe kaslarımı kuvvetlendirmek için sık bırak çalışması yaptım(bana gülmeyin şimdilik bu bile bi başlangıç bi çaba:)cuma günü ciddi anlamda bi deneme yapıcam alkol emla krem ne gerekiyorsa yapıcam hatta tanışma yıldönümümüz güzel bi masa hazırlayıp belki gelinliğimi giyip o gün evlenmişiz gibi düşünücem.ve acırsada kendime söz verdim dayanıcam kaçmıycam ve ağlamıycam.kendime şunu söylüyorum sürekli cinselliği yaşamayı eşimden çok ben istiyorum...
şimdi bana biraz yol gösterin parmak çalışması falan hiç yapmadım,girişin nerde olduğunu bilmiyorum.bana en uygun pozisyon içerisinin yönü hakkında bilgi verirmisiniz.bi yönü varmış herkes öle sölüyo ve ben bunu bilmiyorum eşiminde hiç deneyimi yok bu konuda.lütfen bana biraz akıl verin hadi bismillah deyip böle tek defada atlatamazsam olmıycak gibi geliyo.bunu denemek istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler bana da dua edin...
yanma olckmı dyemi,vajiyken bu kızlar yenmş daha ne yok agrıyr yok yanıyr derler derdim kızardım yenmşnz işte daha ne istyrsunuz dye onları şimdi çok iyi anlıyrum.büyük konuşmamak lazım aynı şeyleri bn yasyom şimdi çok zor bu hastalık ya allah sabır versin herkese
ece haklısın buda büyük bir yıkım olur tabi ama bikaç arkadaş beni anlamıştı bu konuda ;parmağa karşı çok daha tedirgin oluyorum yani p.ns ile denediğimde en azından ilerlemeyi deniyorum canım yanana kadar yada öle hissedene kadar ama parmağımla dokunduğumda sıçrıyorum.burda okuduklarıma göre parmak egzersizi yapmadanda başaran sayısı azımsanmayacak kadar çok.ha keşke yapabilsem parmağı hem vücudumu tanısam hem mantığını sindire sindire gitsem.ama olmuyo anda daha çok kasıyorum dokunamıyorum ya...ilgilendiğin için çok çok sağol.gelinlik fikrinden evlilik yıldönümüne kadar vazgeçtim ama:)
vajiyi yeneli 1,5 2 ay oldu. halen ilk girişte hafif bi acı oluyo ve içerdeyken bi dolgunluk hissi popo tarafima doğru baskı yapıyoı. bunu yaşayan var mı ? ne kadar süre daha devam eder fikri olan var mı ?
bence biraz aç bu konuyu nazo26 yardım et bizde çözelim artık inancımı yitiriyorum 7 yıl sonunda