• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk 2- 3 denememde cok rahattım yanma yüzünden acı çekyrum işte .çok kötü bi acı yne olckmı korkusu oluyrrahatlıyrum ynnca yne mahvoluyrum

bence kesinlikle psikolojik olduğuna kanaat getirdim
bende dün akşam 2 denemeyi yapmaya çalıştım ama olmadı ikimizde tedirgin olduk yani mafoldumben onu düşünerek yaparsanız bence öyle oluyo bi dahakine düşünmücem rastagele başlıcam yaniÇok üzgünüm çoook

yanma olckmı dyemi,vajiyken bu kızlar yenmş daha ne yok agrıyr yok yanıyr derler derdim kızardım yenmşnz işte daha ne istyrsunuz dye onları şimdi çok iyi anlıyrum.büyük konuşmamak lazım aynı şeyleri bn yasyom şimdi çok zor bu hastalık ya allah sabır versin herkese

yanma olckmı dyemi,vajiyken bu kızlar yenmş daha ne yok agrıyr yok yanıyr derler derdim kızardım yenmşnz işte daha ne istyrsunuz dye onları şimdi çok iyi anlıyrum.büyük konuşmamak lazım aynı şeyleri bn yasyom şimdi çok zor bu hastalık ya allah sabır versin herkese

sadece yanma olcakmı diye değil
şimdi ilkini yaşadık problem yok ok. ama 2.3.4. gibi denemelerde hep acba yancakmı acıcakmı gibi düşüncelere kapıldığımız için bence bu oluyor başımıza geliyor
bende mesela 2.denemeyi dün akşam yapmaya çalıştık ama acaba olcakmı tedirginliği ile hiç bişey başaramadık Çok üzgünüm çoook tamamen psikolojik anlıyacağın..

allah hepimize herşeyin hayırlısını sabrını versin inanıyorumki en kısa zamanda herşey yoluna gircek ama sabır..

evet cnm dün bn vazgecyrdum eşimn canı sıkıldı üzldü onun o suratını görnce dayandım grdrdim onlarada yazık dglmi.allah yardımcımz olsun.hevesi olsun dye katlandım

aynen öyle valla
yine onlara binlerce şükür allah razı olsunki bu zamana kadar tavırları değişmedi hep destek oldular..

allah yardımcımız olsun

başaramayan arkadaşlarımızda biraz daha gayret göstersinler herşeyin başı sabır azim..herkes başarıcak eminimki sorunlar ortadan kalkıcak..

başaran arkadaşlar önce tebrik ediyorum ve hemen bizimle ilgilenmeniz ve yol göstermeniz için sorularıma geçiyorum.1 haftadır adettim ve deneme falan yapmadım ama aklıma geldikçe kaslarımı kuvvetlendirmek için sık bırak çalışması yaptım(bana gülmeyin şimdilik bu bile bi başlangıç bi çaba:)cuma günü ciddi anlamda bi deneme yapıcam alkol emla krem ne gerekiyorsa yapıcam hatta tanışma yıldönümümüz güzel bi masa hazırlayıp belki gelinliğimi giyip o gün evlenmişiz gibi düşünücem.ve acırsada kendime söz verdim dayanıcam kaçmıycam ve ağlamıycam.kendime şunu söylüyorum sürekli cinselliği yaşamayı eşimden çok ben istiyorum...
şimdi bana biraz yol gösterin parmak çalışması falan hiç yapmadım,girişin nerde olduğunu bilmiyorum.bana en uygun pozisyon içerisinin yönü hakkında bilgi verirmisiniz.bi yönü varmış herkes öle sölüyo ve ben bunu bilmiyorum eşiminde hiç deneyimi yok bu konuda.lütfen bana biraz akıl verin hadi bismillah deyip böle tek defada atlatamazsam olmıycak gibi geliyo.bunu denemek istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler bana da dua edin...

ya ggolge ben hiç önermyrum denemni cnm ya kegel yapmadn zor bnce aynanın karsısında vajine deliğini bul parmagını grdrerek ara bn ilk öyle basladım sonra kegel.yapamssan hayal kırıklıgı olur p...stn iyce korkarsın bnce.alkol de kar etmez emlaya bsey dyemycm basaranlar var cnki emlayla

kızıl81 seni arkadaş listeme ekleyemiyorum nikinin üstüne tıkladığımda da açılmıyo bir türlü özel mesaj atamadım. soruna buradan cevap vereyim; tek parmakta bol jel kullandım. iki parmağa geçerken bol emla ve bol jel + ameliytat eldiveni ( ben daha rahat ettiğim için) iki parmakta iki gün emla kullandıktan sonra sadedce jelle devam ettim. 3 parmağa geçerken iki gün emla sonra yine emlasız devam ettim. penis denemesinde bol emla+ xliocadin sprey vajina içinde sıktım.Bu sprey ve emla bende bir sorun çıkartmadı ama herkesin cildi tiğpi farkli emla zaten vajinal ama sprey mantar yapabilir bilgin olsun. bana özel mesaj atarsan sana daha rahat ulaşabilirim.

başaran arkadaşlar önce tebrik ediyorum ve hemen bizimle ilgilenmeniz ve yol göstermeniz için sorularıma geçiyorum.1 haftadır adettim ve deneme falan yapmadım ama aklıma geldikçe kaslarımı kuvvetlendirmek için sık bırak çalışması yaptım(bana gülmeyin şimdilik bu bile bi başlangıç bi çaba:)cuma günü ciddi anlamda bi deneme yapıcam alkol emla krem ne gerekiyorsa yapıcam hatta tanışma yıldönümümüz güzel bi masa hazırlayıp belki gelinliğimi giyip o gün evlenmişiz gibi düşünücem.ve acırsada kendime söz verdim dayanıcam kaçmıycam ve ağlamıycam.kendime şunu söylüyorum sürekli cinselliği yaşamayı eşimden çok ben istiyorum...
şimdi bana biraz yol gösterin parmak çalışması falan hiç yapmadım,girişin nerde olduğunu bilmiyorum.bana en uygun pozisyon içerisinin yönü hakkında bilgi verirmisiniz.bi yönü varmış herkes öle sölüyo ve ben bunu bilmiyorum eşiminde hiç deneyimi yok bu konuda.lütfen bana biraz akıl verin hadi bismillah deyip böle tek defada atlatamazsam olmıycak gibi geliyo.bunu denemek istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler bana da dua edin...

Goggle kararlı olmakla kendini acı çeksem de yapicam diye zorlamakla iki kremle bu iş çözülecek olsaydı emin ol kimse parmak egzersizi yapmazdı. Çözebilirsin tabi ama gelinliğini giyip yemekleri hazırlayıp bir sonuç alamazsan kendini daha kötü hissedersin. Hep diyorum bu hastalık sabır+azimle aşılır. İkisinden biri olmadı mı olmuyo maalesef. KEgel egzersizi gülünecek birşey değil neden gülelim canim ya. Çok iyi yapmişsin kendi kendini serbest bırakmayı öğrenirsin. Ama benim sana tavsiyem kesinlikle egzersiz yapman. Daha sonra spreylerle denemen. Ama dersen ki ben kendime inaniyorum yapabilirim o zaman dene tabi ki belki olur Allah izin verdikten sonra. Allah yardımcin olsun inşallah olur.

O dediğin ilişki sonrası yanma sızı zamanla geçiyo. Ama girişteki sızı geçmedi bende de ya. Offf offf. Neyse buna da şükür diyelim. Haklisin hiç olmamasindan iyidir. :kedi:

ece haklısın buda büyük bir yıkım olur tabi ama bikaç arkadaş beni anlamıştı bu konuda ;parmağa karşı çok daha tedirgin oluyorum yani p.ns ile denediğimde en azından ilerlemeyi deniyorum canım yanana kadar yada öle hissedene kadar ama parmağımla dokunduğumda sıçrıyorum.burda okuduklarıma göre parmak egzersizi yapmadanda başaran sayısı azımsanmayacak kadar çok.ha keşke yapabilsem parmağı hem vücudumu tanısam hem mantığını sindire sindire gitsem.ama olmuyo anda daha çok kasıyorum dokunamıyorum ya...ilgilendiğin için çok çok sağol.gelinlik fikrinden evlilik yıldönümüne kadar vazgeçtim ama:)

ece haklısın buda büyük bir yıkım olur tabi ama bikaç arkadaş beni anlamıştı bu konuda ;parmağa karşı çok daha tedirgin oluyorum yani p.ns ile denediğimde en azından ilerlemeyi deniyorum canım yanana kadar yada öle hissedene kadar ama parmağımla dokunduğumda sıçrıyorum.burda okuduklarıma göre parmak egzersizi yapmadanda başaran sayısı azımsanmayacak kadar çok.ha keşke yapabilsem parmağı hem vücudumu tanısam hem mantığını sindire sindire gitsem.ama olmuyo anda daha çok kasıyorum dokunamıyorum ya...ilgilendiğin için çok çok sağol.gelinlik fikrinden evlilik yıldönümüne kadar vazgeçtim ama:)

Haklisin ben anladim seni çünkü bazıları da bana mumla egzersiz yap daha kolay derdi ben de mumu beceremezdim bu da öyle bir şey sanırım. Sana o zaman bir kaç şey önereyim, öncelikle çok sıcak bi banyo yap. Mümkünse sicak suyun üzreinde dur biraz. Su buharı gevşetiyormuş. Emla al 5 li paket halinde değil. Paket içinde tek satiyorlar. Mümkünse bayan olan bi eczaneye git. Bu kremi önerdiler tek alabilir miyim de çekinme. Diyemiyosan da bi kağida yaz( ben öyle yaptım) . Xliocadine sprey al (eğer cildin çok hassas değilse.) Önce parmağini alamiyosan da etrafina iyice sür. bi kaç dakika bekle sonra spreyi sıık. Spreyi mümkün olduğu kadar içeri al. Onun çook incecik bi borusu var görünce anlarsin korkmzsin. bi kaç dakikada etkisini gösterir. Jeli hem kendine hem eşine sür. Böylece çook rahat edersin. Eğer hepsini aninda alamazsan üzülme bunu da bekleme çünkü bu milim milim ilerler. Bir gün bi cm bi gün bi cm derken bakmişsin hepğsi olmuş. İnşallah tez vakitte kurtulursunç. Madem egzersiz yapamiyosun penis denemelerine şmdiden başla. Bunu da egzersiz olarak gör ama en önemlkisi bu.

ggolge vajinal dilatör al cnm istyrsan ya ben emlayı önermyrum anestol hiç dglse hissettryr brz.cesaretli ol cnm anestolle basla hepsini yap parmagını. daha sonra uyustrmadn yeniden dene parmakları ben öyle yaptım tabuyu kaldrmada yararlı oluyr

ece,arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim.beklediğim destek buydu; yapabileceğim şeyler tavsiye etmeniz:)xlocadine ve emlayı almıştım zaten kayganlaştırıcıda var ama emlayı 5li pakette aldım bi farkı varmı tekliden.inşallah işe yarar yaramazsada pes etmek yok.çünkü bunu yenmeden çocuk sahibi olmayı falan aklımdan bile geçirmem,hayat bu şekilde geçmez.tekrar teşekkürler. inşallah en kısa zamanda olurda bende başkalarına yardımcı olabilirim...inşallah hepimiz beklediğimiz küçük meleklere kavuşuruz.

Back