• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senin adına cok sevndm cnm inan sanki ben basrmışım gbi neyse brini daha kurtardık cok şükür kuruluk varsa kayganlastrıcı kullan cnm ben acı falan kalmıyr ozmn.daha acık bi şeklde anlatmak gerekrse kayganlastırıcıdan zevk alıp vajina da sıvı salgılıyr.su bazlı olanını tercih edin bnm kullandıgım kayganlastırıcı ismni merak eden olursa özelden yazablrm

merhaba ozelden sordum ama mesajım ulaşmadı galiba. bu kayganlaştırıcının ismini yazmanız mümkünmü acaba? benimde ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler...:teselli:

senin adına cok sevndm cnm inan sanki ben basrmışım gbi neyse brini daha kurtardık cok şükür kuruluk varsa kayganlastrıcı kullan cnm ben acı falan kalmıyr ozmn.daha acık bi şeklde anlatmak gerekrse kayganlastırıcıdan zevk alıp vajina da sıvı salgılıyr.su bazlı olanını tercih edin bnm kullandıgım kayganlastırıcı ismni merak eden olursa özelden yazablrm

özelden bana ismini yazarmısın rica etsem şimdiden teşekkür ederim.

üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.
canım benım evet super haber ..
ck sevındım gozun aydın
benımde acı oluyo ama zamnala acılma olucak dıyorum haralde ama benım4 ılıskım hala canım yaıyo elmayla denıycem bır kac kez acılması ıcın ...zevk olayına gelınce haklıısn bendede olmuyor ama ılerde olur heralde artık bıttı gerııs kolay ama ıstersen bır kac kez elmayla dene gene ıyıce acılsın .... bırde dedııgn gıbı ıslnama olmuyor ama bebe yagı kullan ıcerıyede dok ıse yarıyor ck

canım benım evet super haber ..
ck sevındım gozun aydın
benımde acı oluyo ama zamnala acılma olucak dıyorum haralde ama benım4 ılıskım hala canım yaıyo elmayla denıycem bır kac kez acılması ıcın ...zevk olayına gelınce haklıısn bendede olmuyor ama ılerde olur heralde artık bıttı gerııs kolay ama ıstersen bır kac kez elmayla dene gene ıyıce acılsın .... bırde dedııgn gıbı ıslnama olmuyor ama bebe yagı kullan ıcerıyede dok ıse yarıyor ck

canım bebeyağını kullanıyorum işe yarıyor.içerisi kuru olduğundan kayganlaştıyor.ama yanma oluyor.bende acılıyor herhalde diyorum.zevk işi zamanla olur işallah.

üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.

slm karlarperisi.başarmana çok sevindim.sen hiç parmak egzersizi yapmışmıydın?

slm kızlar bu başarı haberlerini duydukça inanin ben daha çok rahatlıyorum.zevk alma işine gelince zamanla olacak bz daha başındyız bu işin.bu illetten kurtuldum ya bu da bir zevk benim için...

kızlar allah yardımıcınız olsun.ben de ilk etapta yapamamıştım korktum kastım.Bikaç denemeden sonra oldu doktora gittim saat 4 yönünde yırtılmış dedi çok kalınmış zar o yüzden çok canım yandı ama doktor bundan sonra rahatça girer eşin dedi.sonrasında da tam olarak yapabildik ama bu seferde daha fazla yırtıldı sanırım ciddi bir kanama oldu 2 gün sonra durdu şimdi aynayla baktığımda zar ortdan açılmış bu sefer ve sanki yırtık bi küçük parçası öne doğru çıkmış şuan bi sıkıntı vermiyor bana zaten eşim de uzakta ama napsam gitsem mi yine doktora ya kadın olmak ne zormuş yaa..

o jel ılıskı anında zevk alamadıgımız ıcın kuruluk hıssını kaldırmak ııcn ılıskıye daha kolay yasayabılmemız ıcın kullanılan jel

canım ben hiç parmak egzersizi falan yapamadım halada yapamıyorum direk p...nis ile oldu.

canım sen parmak egzersızı yapmadıgın için bence acı hıssedıyorsun. parmak egzersısı yapan arkadaslar sızler egzersız yapmadan dırek ılıskıye gıren arkadslarda acı yasamazsınız cunku vajınanınızı yeterı kadar genısleme yapmıs oluyosunuz helekı 2 parmak yapabılen arkadslar rahat olun.bende cok uzun sure parmak egzersızı yaptım.emla ile kökten kurtulus yaptım gecende emlasız denedım.ınanın cok fazla acı cekemdım

canım sen parmak egzersızı yapmadıgın için bence acı hıssedıyorsun. parmak egzersısı yapan arkadaslar sızler egzersız yapmadan dırek ılıskıye gıren arkadslarda acı yasamazsınız cunku vajınanınızı yeterı kadar genısleme yapmıs oluyosunuz helekı 2 parmak yapabılen arkadslar rahat olun.bende cok uzun sure parmak egzersızı yaptım.emla ile kökten kurtulus yaptım gecende emlasız denedım.ınanın cok fazla acı cekemdım

parmakla yapamadım korkuyorum.zamanla herşeyin düzelicegine inanıyorum.enzından umut ediyorum.belki genişler acım azalır.senin adınada sevindim canım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back