Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıste aslında o noktayı kendımız yapıyoruz ck rahat ol sıkma kendını derın nefes al ver ve hafıf ıkın ck yararı var ıkınmanın ben eldıvensız yaptım hıjyen ck onemlı ellerını guzelce yıkakı mıkrop kapma ve ben bebe yagı sonra krem surdum bol bol bence basarabılırsın hadı

teşakkürler bahar.ama işte 2 parmağa bir türlü geçemiyorum.yani nasıl anlatıyım ilk girişte bile çok acı oluyor 1 boğum bile alamıyorum.1 parmakta rahatım onu alırken ilk başta zorlanmamıştım..

senı ck ıyı anlıyorum bend eyanılarını hıssettım hanı basta bır acı hıssı oluyor ya o an ne yapıcaksın bılıyormuusn derın bır neefs al ve dusnme sonra ben kendımle konustum acı yk acı yk dıye sonra derın derın nefes aldım ınan hanı basta acıyo dıyoruz ya o acıyan kısım ck kısa suruyor sonra acı yk ...ben ıkı parmaktan once memela denedım ck rahat olmustu ıstersen dene sonra 2 parmak yaptım rahattı bırde elma krem sur zaten surunce bır sye hıssetmıyorsun mumla dene sonra 2 parmak yaparsın ok

merhaba canım ikimizde aynı durumdayız bende eşimin tek parmağını alabiliyorum içimde rahatlıkla istediği kadar gitgel yapmasına izin veriyorum ve artık iki parmağa geçebilirim diye düşünüyorum biz ikiparmak yanyana denedik olmamıstı arkadaslar küs seklinde denememi tavsiye ettiler yarın veya öbür gün denicem nasipse sende küs şeklinde dene istersen bide.inşallah yapabiliriz canım:Saruboceq:

Kizlar yardimci olabilecek kimse yok muuu?( Emla filan da alamiyorum yurt disindayim. Yurt disinda olup da emlanin muadili olan bi ilac bilen var miii burda bulabilecegim bisiler. Parmak egzersizlerine basliycam da yardim edin

cnm walla emla gibi bi ilaç varmı bilmiorum ama kayganlaştırıcı al sırt üstü uzan ya eldiven tak yada ellerini iice yıka tırnağın uzun olmasın serçe parmağınla başla. yada dilatör al o daha rahat bence parmaktan.

canım selam. bende ilk tek parmka sonra 2 parmak ve şimdide 3 parmaga kadar alabılıyorum ama bır turlu penısde basarılı olamıyorum sana tavsıyem vazelın yada beb yagı kullan hem parmagına hemde vajınana ınan o kadar rahat parmak egzersızı oluyokı hıc sıkıntı yasamazsın.burdakı arkadaslar bana 3 parmagı labılıyosan penısıde cok rahat alırsın dıyo ama benım acı korkum oldugunda yanı işi tam olarak beyınde bıtıremedım. ama sana tavsıyem hıc korkma ha tek parmak ha 2 parmak mutlaka dedıgım seylerı kullanarak egzersiz yap.

Arkadaslar ben parmak egzersizlerine baslama karari aldim ama eldiven yok evde. Bi de nasil olmasi gerekiyor sirt ustu dumduz yatip da mi yoksa ayna karsisinda mi daha rahat oluyor yardimci olur musunuzz bana?

öncelikle ayna egzersiziyle başla aten kendin için en rahat pozisyonu bulabilirsin ben altıma minder aldım oturdum bacaklarımı uzattım sırtımı bir yere dayadım sonrası geldi.

elbette gelecek mümkün olduğunca uzun süre içerde tutmayı dene ve aniden çekme. parmağı yerleştiriken dik olarak değil yatay olarak yerleştirmeye dikkat et. dik şekilde denediğinde vücüt onu tehdit olarak algılıyor. ilk adımı attın ggerisi gelecek.

Kizlar yardimci olabilecek kimse yok muuu?( Emla filan da alamiyorum yurt disindayim. Yurt disinda olup da emlanin muadili olan bi ilac bilen var miii burda bulabilecegim bisiler. Parmak egzersizlerine basliycam da yardim edin

emla şart değil canım bebeyağı veya vajinal kayganlaştırıcı jeller daha çok işini görür. ertelememeye bak.

ben ilk egzersizden sonra çok hevesliydim. çok hızlı ilerledim. ama sonraları bi sıkılma geldi. hergün düzenli olarak devam et. takıldığın yerde bir adım geri dön. Allah sabrını veriyor.

ck tesekur ederım yanlız ılk deneyımden sonra daha olmadı hasta oldum ıhsallh 2. deneyımımıde yasayabılırım zaten su an ııcn elma kremle yapabılıyorum ama onuda bırakıcam

eğer iğrenmiyorsan adetliyken de devam edebilirsin egzersizlrine.

eldiven olmazsa çok daha iyi olur. doktorum bana eldiven filan kullan dememişti. amaç dokunarak vajenin içinin ne kadar geniş olduğunu algılamak. yoksa parmak egzersizlerinin vajinayı genişletme gibi bir etkisi yok. vajen zaten kendini kasmadığın sürece inanamayacağın kadar genişleyebilen bir yapı. tırnaklarının kısa olmasına ve ellerrinin temiz olmasına dikket et gerisi önemli değil. eldiveni de hiç kullanma derim.

gleitgelen jel kullan canım ne kadar çok sürersen o kadar iyi hiç yan etkisi yok. ilk ilişkiye girdiğinde de kendini rahat hissedene kadar kullanabilirsin. yada muadili başka vajinal kayganlaştırıcı jeller kullanabilirsin. eş parmağına geçmeden önce tüm egzersizleri tamamlamanı tavsiye ederim. küs işareti yapı daha kolay yerleştirebilirsin.

erteleme neden bugün denemiyorsun ki:)

şimdiye kadar acımadıysa daha da acımaz canım endişeyi bırak 3 parmak demişsin eşparmağı ve makas hareketlerini yaptın mı bakiyim sen.

KIZLAR TÜM EGZERSİZLERİ TAMALAYIP EŞ PARMAĞINA GEÇİN EŞ PARMAĞINDAN SONRA MAKAS HAREKETİNİ EŞİNİZ RAHATLIKLA YAPABİLİYORSA İLİŞKİ DENEYİN ÖNCESİNE TAMAM BEN OLDUM DEYİP DENEMEYE KALKMAYIN.SONU HÜSRAN OLUYOR ÇÜNKÜ.

PARMAK EGZERSİZLERİNİ YAPARKEN ELDİVEN KULLANMAZSANIZ DAHA İYİ OLUR ZATEN EGZERSİZLERİN AMACI VAJİNANIN İÇİNİ HİSSETMEK VAJİNAYI GENİŞLETMEK DEĞİL. ELLERİNİZİ GÜZELCE TEMİZLEYİN VE TIRNAKLARINIZIN KISA OLMASINA DİKKAT EDİN. ELDİVEN SADECE HİJYEN İÇİN KULLANILABİLİR AMA PARMAĞI VAJİNAYA YERLEŞTİRMEKTEN BAŞKA İŞE YARAMAZ...

kızlar bnde vajinismus hadtasıydım ve bu ayın 6snda yendim.sabredin ve olumsuz olmayın yapamıycm dgl yapıcam deyin.bana soru sormak isteyen olursa özelden yardımcı olurum.allah yardımcınız olsun

whatsup çok teşekkür ederim.inan sizleri okuyunca o kadar rahatlıyorumki,güç alıyorum diyebilirim.
Bir arkadaşım erkeğin üstte olduğu pozisyonda önemli olan şeyin p.s in vajiye aşağıya doğru girmesi olduğunu söylemişti,doğru mu?tam olarak anlayamadım,kafamda canlandıramadım ama deneyince göreceğim.
Bir de bayan kalçalarının altına mı yastık koymalı?bel boşlukta mı kalacak?
çok sordum,şimdiden kusuruma bakmayın.tamamiyle cahillik ve korku..
sevgiler..

kızlar su pozisyn çok uygun.belinizn altına 2yastık alın sırtınız yatagınızn basında olsun dayayn yni.bacaklarınz esinzn belinde popo da brz kalkık durumda ve p...si elinizle ittirin yönetimi sz ele alın ve kegel yapıyrmus gbi düşünün.her takıldıgınızda nefes alıp verin, eşinizi yönlendrin

Alevsi bugün eşim nöbetçi o yüzden yarın dedim heyecanlıyım olmazsa die endişe ediyorum yarın yapamazsak tek parmaga geri dönüp küsü öbür güne bırakırım gibi düşündüm ama inşallah başarırız küs şeklindeyi yaa yeter artık yenmek isssstiiiyoruuuuum yaaasenağlamaYarın eşim tüm gün benimle uğraşıcam bu işe odaklanıcam ne yapıp edip alabilmeliyim iki parmağı kızlar dua edin size iki parmak tamamdır arkadaşlar diyebiliyim.Rabbim güç versin cesaret versin:Saruboceq:

ececim canım msjını aldım fakat ben henüz özelden msj atamıyorum eğer burda cvp vermem seni rahatsız etmezse yarın bu sorununla ilgili cvbı verebilirim

bende hala korkanlar ve yapamıyanlardanım.en son pazar günü denedik.belirli bir yere gelince canım çok acıyor ve aglıyorum.ben aglayınca eşim kıyamayıp bırakıyor.ne yapacam yarabbim ben ya.acı dayanılmaz bir acı ama anlamıyorum neden bukadar acı veriyor?bir mucize istiyorum artık.yapamıcamı anladım.olmuyor çünkü.

canım tavsıyen için tsk ederım. bundan sonra bende vazlın kullanmıycam ben 3 parmaga kadar kendım egzersız yapabılıyorum fakat p.. e gecıs yapamıyorum canım cok acıyacak korkusu ıle. fakat gecen hafta eşımın p.. s ucunu sadece ıcıme kendım yerlestırerek denem yaptım hıc acı hıssetmedım bana tavsıyen varmı ?

karlar perisi slm,sen parmak egzersızınde demı acı hıssedıyordun?

canım benım sakın oyle deme ben senı ck ıyı anlıyorum o acıyan yerıde ck ıyı bılıyorum bende sen gıbı o nooktoda delı gıbı acıyodu ne yapsam olmuyordu yanı pen... bırazı gırıyor gerı kalan kısmı olmuyordu ne yap bılıyormuusn ıc kısmına parmagında elma krem sur ama parmagını ıcerıye dogru sok yanı o acıyor dedııgn noktoya kadar yapmaya calıs zaten parmak gayet rahat oluyor acımaz elma kremı sur ve 2 dakka ıcıde etkı edıcektır ve dene ben o sekılde o acıyan kısmıda astım ve ıcım ıyıce alısana kadar ve acılana kadar elmayla devam edıcem ...elma kremle yaptıgında gercektem hıc bır sye hssetmıyorsun ck rahat oluyor sonra zamnala bırakırsın elma kremı ama onsuz olmasını bende ısterdım ama mumkun degıldı ck zor bılıyorum bende acıdııg ııcn yapaamdım olmadı sakın pes atme mucıze sensın bunuda unutma :Saruboceq::Saruboceq:

bende sen gıbı pen... ck heyecanlanıyordum acıycak dıye korkudan yapamıyordum ama sonra cesasartelendım sen uste ol kendın yap egzersız gıbı duusn 3 ,parmk yapıyorsan zaten bıtmıs sıra sımıd cesarette acıya odaklanma acımıyor de ve bolca bebyagı kullan kendınede sur cunku kuru olması kotu oluyor ...ben elma kremle astım ve herkeze tavsıye edıyorum hıc bır sye hıssetmıyyosun

baharcım ben parmak sokamıyorum.zaten o birazı pen... ile gerçekleştirdim.gerisi olmuyor işte.canım çok acıyor.birde ben aşagıda olmam lazım başka pozisyonda korkuyorum.dizlerimin bagı çözülüyor titriyorum.Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…