- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.901
ıste aslında o noktayı kendımız yapıyoruz ck rahat ol sıkma kendını derın nefes al ver ve hafıf ıkın ck yararı var ıkınmanın ben eldıvensız yaptım hıjyen ck onemlı ellerını guzelce yıkakı mıkrop kapma ve ben bebe yagı sonra krem surdum bol bol bence basarabılırsın hadıhaklisin canim ama ne bileyim parmak egzersizi yapan herkes emla kullaninca ben de denesem mi acaba demistim. Aslinda bana simdiye kadar hep parmak egzersizine bile gerek kalmadan olucak gibi geliyordu ama bi nokta var ordan ileri gidemiyoruz o yzuden baslamak istiyorum artik.
Evde eldiven de yok eldivensiz baslasam olur mu?
senı ck ıyı anlıyorum bend eyanılarını hıssettım hanı basta bır acı hıssı oluyor ya o an ne yapıcaksın bılıyormuusn derın bır neefs al ve dusnme sonra ben kendımle konustum acı yk acı yk dıye sonra derın derın nefes aldım ınan hanı basta acıyo dıyoruz ya o acıyan kısım ck kısa suruyor sonra acı yk ...ben ıkı parmaktan once memela denedım ck rahat olmustu ıstersen dene sonra 2 parmak yaptım rahattı bırde elma krem sur zaten surunce bır sye hıssetmıyorsun mumla dene sonra 2 parmak yaparsın okteşakkürler bahar.ama işte 2 parmağa bir türlü geçemiyorum.yani nasıl anlatıyım ilk girişte bile çok acı oluyor 1 boğum bile alamıyorum.1 parmakta rahatım onu alırken ilk başta zorlanmamıştım..
merhaba kızlar daha öncede yazmıştım.ben şu an bir parmak alabiliyorum.eşimin bir parmağını da alabiliyorum.ama iki parmak olmuyor.p.. denemesi de olmuyor..parmak küçük tabiki girer ama diğeri zor gibi görünüyor.adettim ama bugün bitti..artık olsun istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum.emla kremin çok yan etkisi varmış kağıdını okudum da fazla sürmeyin falan yazıyor kullanmak istemiyorum.önerisi olan varmı...
Kizlar yardimci olabilecek kimse yok muuu?( Emla filan da alamiyorum yurt disindayim. Yurt disinda olup da emlanin muadili olan bi ilac bilen var miii burda bulabilecegim bisiler. Parmak egzersizlerine basliycam da yardim edin
teşakkürler bahar.ama işte 2 parmağa bir türlü geçemiyorum.yani nasıl anlatıyım ilk girişte bile çok acı oluyor 1 boğum bile alamıyorum.1 parmakta rahatım onu alırken ilk başta zorlanmamıştım..
Arkadaslar ben parmak egzersizlerine baslama karari aldim ama eldiven yok evde. Bi de nasil olmasi gerekiyor sirt ustu dumduz yatip da mi yoksa ayna karsisinda mi daha rahat oluyor yardimci olur musunuzz bana?
ececapkur,bende 15 aydır vajinismusla uğraşıyorum.düm bende emla aldım ve biraz önce denedim.her eczaneden alabilirsin sigorta da karşılıyo.vajinanın içine doğru sürüyosun biraz bekliyosun.çok fazla değil ama parmağının ucuyla.bugün parmak egzersizlerine başladım bende serçe parmağımın ilk boğumunu alabildim ilk denemede.gerisi gelicek mi merak ediyorum
Kizlar yardimci olabilecek kimse yok muuu?( Emla filan da alamiyorum yurt disindayim. Yurt disinda olup da emlanin muadili olan bi ilac bilen var miii burda bulabilecegim bisiler. Parmak egzersizlerine basliycam da yardim edin
arkadaşlar bugün ilk parmak egzersizimi yaptım ve serçe parmağımın ilk boğumuna kadar aldım.parmagım içindeyken pc kaslarımı kasıp gevşettim.ama yarın devamını getirmekten korkuyorum.sizin egzersizleriniz nasıl devam etmişti yardım edebilirmisiniz?
ck tesekur ederım yanlız ılk deneyımden sonra daha olmadı hasta oldum ıhsallh 2. deneyımımıde yasayabılırım zaten su an ııcn elma kremle yapabılıyorum ama onuda bırakıcam
haklisin canim ama ne bileyim parmak egzersizi yapan herkes emla kullaninca ben de denesem mi acaba demistim. Aslinda bana simdiye kadar hep parmak egzersizine bile gerek kalmadan olucak gibi geliyordu ama bi nokta var ordan ileri gidemiyoruz o yzuden baslamak istiyorum artik.
Evde eldiven de yok eldivensiz baslasam olur mu?
merhaba kızlar daha öncede yazmıştım.ben şu an bir parmak alabiliyorum.eşimin bir parmağını da alabiliyorum.ama iki parmak olmuyor.p.. denemesi de olmuyor..parmak küçük tabiki girer ama diğeri zor gibi görünüyor.adettim ama bugün bitti..artık olsun istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum.emla kremin çok yan etkisi varmış kağıdını okudum da fazla sürmeyin falan yazıyor kullanmak istemiyorum.önerisi olan varmı...
merhaba canım ikimizde aynı durumdayız bende eşimin tek parmağını alabiliyorum içimde rahatlıkla istediği kadar gitgel yapmasına izin veriyorum ve artık iki parmağa geçebilirim diye düşünüyorum biz ikiparmak yanyana denedik olmamıstı arkadaslar küs seklinde denememi tavsiye ettiler yarın veya öbür gün denicem nasipse sende küs şeklinde dene istersen bide.inşallah yapabiliriz canım:Saruboceq:
canım selam. bende ilk tek parmka sonra 2 parmak ve şimdide 3 parmaga kadar alabılıyorum ama bır turlu penısde basarılı olamıyorum sana tavsıyem vazelın yada beb yagı kullan hem parmagına hemde vajınana ınan o kadar rahat parmak egzersızı oluyokı hıc sıkıntı yasamazsın.burdakı arkadaslar bana 3 parmagı labılıyosan penısıde cok rahat alırsın dıyo ama benım acı korkum oldugunda yanı işi tam olarak beyınde bıtıremedım. ama sana tavsıyem hıc korkma ha tek parmak ha 2 parmak mutlaka dedıgım seylerı kullanarak egzersiz yap.
ececim canım msjını aldım fakat ben henüz özelden msj atamıyorum eğer burda cvp vermem seni rahatsız etmezse yarın bu sorununla ilgili cvbı verebilirim
kızlar su pozisyn çok uygun.belinizn altına 2yastık alın sırtınız yatagınızn basında olsun dayayn yni.bacaklarınz esinzn belinde popo da brz kalkık durumda ve p...si elinizle ittirin yönetimi sz ele alın ve kegel yapıyrmus gbi düşünün.her takıldıgınızda nefes alıp verin, eşinizi yönlendrin
bende hala korkanlar ve yapamıyanlardanım.en son pazar günü denedik.belirli bir yere gelince canım çok acıyor ve aglıyorum.ben aglayınca eşim kıyamayıp bırakıyor.ne yapacam yarabbim ben ya.acı dayanılmaz bir acı ama anlamıyorum neden bukadar acı veriyor?bir mucize istiyorum artık.yapamıcamı anladım.olmuyor çünkü.
canım benım sakın oyle deme ben senı ck ıyı anlıyorum o acıyan yerıde ck ıyı bılıyorum bende sen gıbı o nooktoda delı gıbı acıyodu ne yapsam olmuyordu yanı pen... bırazı gırıyor gerı kalan kısmı olmuyordu ne yap bılıyormuusn ıc kısmına parmagında elma krem sur ama parmagını ıcerıye dogru sok yanı o acıyor dedııgn noktoya kadar yapmaya calıs zaten parmak gayet rahat oluyor acımaz elma kremı sur ve 2 dakka ıcıde etkı edıcektır ve dene ben o sekılde o acıyan kısmıda astım ve ıcım ıyıce alısana kadar ve acılana kadar elmayla devam edıcem ...elma kremle yaptıgında gercektem hıc bır sye hssetmıyorsun ck rahat oluyor sonra zamnala bırakırsın elma kremı ama onsuz olmasını bende ısterdım ama mumkun degıldı ck zor bılıyorum bende acıdııg ııcn yapaamdım olmadı sakın pes atme mucıze sensın bunuda unutma :Saruboceq::Saruboceq:bende hala korkanlar ve yapamıyanlardanım.en son pazar günü denedik.belirli bir yere gelince canım çok acıyor ve aglıyorum.ben aglayınca eşim kıyamayıp bırakıyor.ne yapacam yarabbim ben ya.acı dayanılmaz bir acı ama anlamıyorum neden bukadar acı veriyor?bir mucize istiyorum artık.yapamıcamı anladım.olmuyor çünkü.
bende sen gıbı pen... ck heyecanlanıyordum acıycak dıye korkudan yapamıyordum ama sonra cesasartelendım sen uste ol kendın yap egzersız gıbı duusn 3 ,parmk yapıyorsan zaten bıtmıs sıra sımıd cesarette acıya odaklanma acımıyor de ve bolca bebyagı kullan kendınede sur cunku kuru olması kotu oluyor ...ben elma kremle astım ve herkeze tavsıye edıyorum hıc bır sye hıssetmıyyosuncanım tavsıyen için tsk ederım. bundan sonra bende vazlın kullanmıycam ben 3 parmaga kadar kendım egzersız yapabılıyorum fakat p.. e gecıs yapamıyorum canım cok acıyacak korkusu ıle. fakat gecen hafta eşımın p.. s ucunu sadece ıcıme kendım yerlestırerek denem yaptım hıc acı hıssetmedım bana tavsıyen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?