- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.921
etmez canim aile gibi olduk burda zaten
cnm memleketinde eskişehir yazıyor eğer seninle görüşme gibi bir imkanımız olabilirse sana bu konuda yardımcı olabilirim ben dr yardımı ile kurtuldum bu illetten bayağı maliyetli bir tedavi oldu benim için eğer imkanın varsa dra yönlendiririm değilse benim elimde senin işine yarayabilecek bazı şeyler var inş sende kurtulacaksın bu illettenbaharcım ben parmak sokamıyorum.zaten o birazı pen... ile gerçekleştirdim.gerisi olmuyor işte.canım çok acıyor.birde ben aşagıda olmam lazım başka pozisyonda korkuyorum.dizlerimin bagı çözülüyor titriyorum.Çok üzgünüm çoook
cnm memleketinde eskişehir yazıyor eğer seninle görüşme gibi bir imkanımız olabilirse sana bu konuda yardımcı olabilirim ben dr yardımı ile kurtuldum bu illetten bayağı maliyetli bir tedavi oldu benim için eğer imkanın varsa dra yönlendiririm değilse benim elimde senin işine yarayabilecek bazı şeyler var inş sende kurtulacaksın bu illetten
cnm dıyorsınkı acıycak dıye korkuyorum demekkı acımıyor ben elma krem kullanmanı tavsıye ederım zaten zor olan kısmı asmıısn eger bır kac denemey elma kremle yaparsan sorunsuz gecer bence hasta falan degılsın korkman ck normal aklına bıle getırme hastalıgı:)iyi günler arkadaşlar. ben evleneli 2,5 hafta oldu. benim yaşadığımda vaji problemimi bilmiyorum. bir gün ilişkiye izin verebiliyorsam ertesi gün korkuyorum ve izin veremiyorum. canım çok yanacak diye korkuyorum ilk günki acım yok ama kendimi rahat hissedemiyorum. bu durum benim psikolojimi çok bozdu. Allahtan eşim çok anlayışlı o bana destek oluyor. ilk günlerde canım çok yandığı ve çok kanamam olduğu için doktora gittim yol açılmış kendini çok kasıyorsun diye anestol pomad verdi. sizce kullanmalımıyım bir kaç defa denedim ama etkili olmadı galiba yada benim korkumu engellemedi. ne olur yardım edin...
elma krem o bolgeyı uysturuyor ben o kremle astım ılk ılıskımı acısısz gecırdım tavsıye ederım eczaned esatılıyotavsiyen için teşekkür ederim hastalık olarak kalacak diye korkuyorum.zamanla herşeyi çözerim umarım. bu arada elma kremi ne işe yarıyor:Saruboceq:
canım sana nasıl ulaşabilirim bunun bir yolunu bulabilirsek elimdeki notlar ve malzemeler işine yarayacaktır umarım ben tam 4 ay tedavi gördüm tıp fakültesinde ama parmak egzersizini dahi yapamadım biraz ileri bir vakaydım gittiğim dr kegel egzersizini ve parmak egzersizini kesinlikle önermiyordu zaten umarım yardımcı olabilirim çünkü 9 ay bu hastalıkla uğraştım ben allah herkesin yardımcısı olsunçok sevinirim.doktor maliyetli oldu diyorsan 1 sene gidemem çünküborçlarımız var.elinde olanlarla yardımcı olurmusun?şimdiden teşşekkur ederim.
bende hala korkanlar ve yapamıyanlardanım.en son pazar günü denedik.belirli bir yere gelince canım çok acıyor ve aglıyorum.ben aglayınca eşim kıyamayıp bırakıyor.ne yapacam yarabbim ben ya.acı dayanılmaz bir acı ama anlamıyorum neden bukadar acı veriyor?bir mucize istiyorum artık.yapamıcamı anladım.olmuyor çünkü.
whatsup çok teşekkür ederim.inan sizleri okuyunca o kadar rahatlıyorumki,güç alıyorum diyebilirim.
Bir arkadaşım erkeğin üstte olduğu pozisyonda önemli olan şeyin p.s in vajiye aşağıya doğru girmesi olduğunu söylemişti,doğru mu?tam olarak anlayamadım,kafamda canlandıramadım ama deneyince göreceğim.
Bir de bayan kalçalarının altına mı yastık koymalı?bel boşlukta mı kalacak?
çok sordum,şimdiden kusuruma bakmayın.tamamiyle cahillik ve korku..
sevgiler..
Alevsi bugün eşim nöbetçi o yüzden yarın dedim heyecanlıyım olmazsa die endişe ediyorum yarın yapamazsak tek parmaga geri dönüp küsü öbür güne bırakırım gibi düşündüm ama inşallah başarırız küs şeklindeyi yaa yeter artık yenmek isssstiiiyoruuuuum yaaasenağlamaYarın eşim tüm gün benimle uğraşıcam bu işe odaklanıcam ne yapıp edip alabilmeliyim iki parmağı kızlar dua edin size iki parmak tamamdır arkadaşlar diyebiliyim.Rabbim güç versin cesaret versin:Saruboceq:
bende hala korkanlar ve yapamıyanlardanım.en son pazar günü denedik.belirli bir yere gelince canım çok acıyor ve aglıyorum.ben aglayınca eşim kıyamayıp bırakıyor.ne yapacam yarabbim ben ya.acı dayanılmaz bir acı ama anlamıyorum neden bukadar acı veriyor?bir mucize istiyorum artık.yapamıcamı anladım.olmuyor çünkü.
canım tavsıyen için tsk ederım. bundan sonra bende vazlın kullanmıycam ben 3 parmaga kadar kendım egzersız yapabılıyorum fakat p.. e gecıs yapamıyorum canım cok acıyacak korkusu ıle. fakat gecen hafta eşımın p.. s ucunu sadece ıcıme kendım yerlestırerek denem yaptım hıc acı hıssetmedım bana tavsıyen varmı ?
iyi günler arkadaşlar. ben evleneli 2,5 hafta oldu. benim yaşadığımda vaji problemimi bilmiyorum. bir gün ilişkiye izin verebiliyorsam ertesi gün korkuyorum ve izin veremiyorum. canım çok yanacak diye korkuyorum ilk günki acım yok ama kendimi rahat hissedemiyorum. bu durum benim psikolojimi çok bozdu. Allahtan eşim çok anlayışlı o bana destek oluyor. ilk günlerde canım çok yandığı ve çok kanamam olduğu için doktora gittim yol açılmış kendini çok kasıyorsun diye anestol pomad verdi. sizce kullanmalımıyım bir kaç defa denedim ama etkili olmadı galiba yada benim korkumu engellemedi. ne olur yardım edin...
canım sana nasıl ulaşabilirim bunun bir yolunu bulabilirsek elimdeki notlar ve malzemeler işine yarayacaktır umarım ben tam 4 ay tedavi gördüm tıp fakültesinde ama parmak egzersizini dahi yapamadım biraz ileri bir vakaydım gittiğim dr kegel egzersizini ve parmak egzersizini kesinlikle önermiyordu zaten umarım yardımcı olabilirim çünkü 9 ay bu hastalıkla uğraştım ben allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?