• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaar arkadaşlarım 2 parmak aldım yaptım kızlar yaptım:lepi:öyle mutluyumki.yaaa aslında bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen çok heyecan yapıyorum korkuyorum.regldi eşimin göreviydi derken ara vermek zorunda kalmıştık belki ondanda kaynaklı çokta güçlü hissetmediğim heyecan yaptığım bi gündü bugün.sabah bi tek parmak yaptık öğleden sonra yine tek parmak yaptık ve hadi bi 2 parmak deneyelim dedik veeee oldu kızkar tavsiye ettiğiniz gibi küs seklinde denedik ve oldu çok şükür.yarıya kadar geldiğini söyledi eşimsositosositonasıl sevindim arkadaşlar yaa ben 2 yıl her başarısızlığın ardından gözyaşlarına boğuldum ama bugün ilk defa başarmanın,mutlu sona bir adım daha yaklaşmanın sevinci ağlattı beni,çok sevindim çok.desteğiniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlaropuyorumnanaktan

kızlaaaaaar arkadaşlarım 2 parmak aldım yaptım kızlar yaptım:lepi:öyle mutluyumki.yaaa aslında bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen çok heyecan yapıyorum korkuyorum.regldi eşimin göreviydi derken ara vermek zorunda kalmıştık belki ondanda kaynaklı çokta güçlü hissetmediğim heyecan yaptığım bi gündü bugün.sabah bi tek parmak yaptık öğleden sonra yine tek parmak yaptık ve hadi bi 2 parmak deneyelim dedik veeee oldu kızkar tavsiye ettiğiniz gibi küs seklinde denedik ve oldu çok şükür.yarıya kadar geldiğini söyledi eşimsositosositonasıl sevindim arkadaşlar yaa ben 2 yıl her başarısızlığın ardından gözyaşlarına boğuldum ama bugün ilk defa başarmanın,mutlu sona bir adım daha yaklaşmanın sevinci ağlattı beni,çok sevindim çok.desteğiniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlaropuyorumnanaktan

canım ne mutlu sana
umarım herşey istediğn gibi olur

işin çoğu bitmiş canım ne güzel işte bende 2 parmapa geçtim bunu yaklaşık 1 hafta yaptım ve sonta yavaş yavaş ilişkie geçtim bak 2 ay oldu ne bi acı ne bişey inan herşey beynimizdee biz abartıyoruz o kadar

cnm sakın umudunu yitirme bende aynen senin gibi düşünüyodum hastalığı yendim üstüne hamile kaldım ikiz bebek bekliyordum fakat 6.ayda erken doğum yptım üstelik normal doğumla bebeklerimi doğurdum fakat çok küçük oldukları için yaşamadılar şimdi dr üç ay korunmamı söledi iki ayım bitti inş bidahaki ay çalışmalara başlıcam çok kötü bir dönem geçirmiş olmama rağmen hastalığım tekrar etmedi umarım sende yenersin bu platformda hamiş haberlerini alırız

işallah canım ya şu illeti bir yensem.ama sana inanıyorum saolsun baharda çok yardım ediyor.allahın iz<niyle yenerim herhalde.nasıl görüşmek istersin o şekilde görüşelim olurmu?

slm kızlar bazı arkadaslar elma kremı onerdıgım ııcn yanlıs yaptıgımı soyluyorlar .. saygı duyuyorum ama bunu sahsı dusuncem belkı yanlıs onu bılemem ama kımdı bılmıyorum 4 kere elma kremle ılıskıye gırdıgını ve ondan sonra bıraktıgında ck rahat gectıgı dıye yazmıstı .... o yazıyı okuduktan sonra bende kullandım ve gercekten ck rahat oldu daha 1. kez denedık elma kremle ve hepsı oldu su an benım ıcın uyusukta olsa onun hepsını yapabılmek buuyk basarı su gercekkı vajına ıcının acılması bıraz zamna laıyor ve bu acılma zamanı bıraz sıkıntılı gecıyor ama bır kac denemeye acılıyor ek yardım 0olaraktan elma kremı onerıyorum tabıykı egerkı elma kremsız basarabılrısenız ck guzel ben kendı adına ben ılerı bır vakayım ve elma kremsız hepsını almam mumkun olmadı bır kac ılıskıden sonra elma kremı bırakıcam ve elma krem hıcte o sekılde hıssızlık yapmıyor penn..... ıcerde oldugunu hıssedıyosun ama tabıykı elmasız basara bılrısenız bencede kullanmayın cunku gerek yk ama sunuda bılın yan etkııs kesınlıkle olmuyor ınsanda bagımlılık dıye bır sey yapmıyor sadece ek yardım pen.... alısmamızda yardımcı oluyor vajınanaınıcının acılması sırasındakı sıkıntıyı alıyor cunku rahatsızlııgmızdan dolayı ıstesekte ıstemesekte kendımızı kaıyoruz ve buda sıkıtı verıyor bu sadece beım fıkrım onerım aklınıza yatmazsanız kullanmazsınızopuyorumnanaktan

işin çoğu bitmiş canım ne güzel işte bende 2 parmapa geçtim bunu yaklaşık 1 hafta yaptım ve sonta yavaş yavaş ilişkie geçtim bak 2 ay oldu ne bi acı ne bişey inan herşey beynimizdee biz abartıyoruz o kadar

ayy bitti çogu demi canım yaakaydirigubbakcemile2senin gibi bi süre 2 parmakta devam edip ilişkiye gecicem bende umarım tez zamnda başarırım senin gibi,çok sağol canım çok sağolkaydirigubbakcemile5

slm kızlar bazı arkadaslar elma kremı onerdıgım ııcn yanlıs yaptıgımı soyluyorlar .. saygı duyuyorum ama bunu sahsı dusuncem belkı yanlıs onu bılemem ama kımdı bılmıyorum 4 kere elma kremle ılıskıye gırdıgını ve ondan sonra bıraktıgında ck rahat gectıgı dıye yazmıstı .... o yazıyı okuduktan sonra bende kullandım ve gercekten ck rahat oldu daha 1. kez denedık elma kremle ve hepsı oldu su an benım ıcın uyusukta olsa onun hepsını yapabılmek buuyk basarı su gercekkı vajına ıcının acılması bıraz zamna laıyor ve bu acılma zamanı bıraz sıkıntılı gecıyor ama bır kac denemeye acılıyor ek yardım 0olaraktan elma kremı onerıyorum tabıykı egerkı elma kremsız basarabılrısenız ck guzel ben kendı adına ben ılerı bır vakayım ve elma kremsız hepsını almam mumkun olmadı bır kac ılıskıden sonra elma kremı bırakıcam ve elma krem hıcte o sekılde hıssızlık yapmıyor penn..... ıcerde oldugunu hıssedıyosun ama tabıykı elmasız basara bılrısenız bencede kullanmayın cunku gerek yk ama sunuda bılın yan etkııs kesınlıkle olmuyor ınsanda bagımlılık dıye bır sey yapmıyor sadece ek yardım pen.... alısmamızda yardımcı oluyor vajınanaınıcının acılması sırasındakı sıkıntıyı alıyor cunku rahatsızlııgmızdan dolayı ıstesekte ıstemesekte kendımızı kaıyoruz ve buda sıkıtı verıyor bu sadece beım fıkrım onerım aklınıza yatmazsanız kullanmazsınızopuyorumnanaktan

canım sen yardımcı olmak amaçla bunu öneriyorsun ki.ben sen gibiyim mesale insanın başka çaresi olmayınca derman arıyorsun.ben kullanmayı düşünüyorum sağlık ocagından ablam yazdıracak onu bekliyorum mesale.herşeyde umut ararım oldum ben.emlayı kullanıcam.ve birde tebessüm arkadaşımla görüşücem oda bana umut verdi.sositosositove yenicem işallah.fakat bazen umutsuzluga kapılıyorum işte.

işallah canım ya şu illeti bir yensem.ama sana inanıyorum saolsun baharda çok yardım ediyor.allahın iz<niyle yenerim herhalde.nasıl görüşmek istersin o şekilde görüşelim olurmu?
cnm merhaba ben çarşıda oturuyorum ne zaman istersen görüşelim bugün işim var ama yarın görüşebiliriz daha fazla erteleme sen uygun olduğun zamanı ve yeri söle görüşelim

tebessüm nasıl yendiğni bana da özelden anlatırmısın.bende parmak egzersizlerini yapamıyorum çünkü yardım edersen sevinirim
emoscum ben henüz özelden msj atamıyorum ben nazillide bir dra tedavi oldum dr bey bana özel bir paket gönderdi önce bilinçaltımı uyandırdı bu hastalık zaten bilinçaltında önemli olan bilinçaltınızı uyandırmak bidaha hastalığınızın tekrarlamaması için bu şart bana cdler falan göndermişti yani ben gerçek anlamda tedavi oldum öle buradan anlatabileceğim gibi bir tedavi değil yani size tavsiye edebileceğim bir krem adı filan yok karlarperisi arkadaşım eskişehirde olduğu için elimdeki cdleri falan ona vericem almış olduğum notlar var onlar yardımcı olabilir çok üzgünüm inş sende yenebilirsin ama şu emla kremi sende denemutlaka dr bey banada ondan göndermişti

merhaba arkadaşlar ben parmak egzersizi yapamıyorum ve bu yüzden bu hastalık uzadıkça uzadı ve çaresizliğe dönüşecek ne olur yardım edin...

canım normalde gittiğin her dr parmakegzersizi veriyor bende yapamadım ama ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ben 4 ay kadar denedim tıp fakültesinde bu hstalık için özel klinikler var burada bazı arkadaşlar parmak egzersiziyle yenmişler ben nazillide özel bir dra tedavi oldum ama onun yöntemi farklı birazda maliyetli parmak egzerszini yapman lazım eğer imkanın yoksa

bahar07 senle az cok konuşmuşlugumuz var ben emla kabusumdan sonra kullanmamayı tercih ettim ama vajinada kızarıklık ve yanma yapıyr bunuda es gecme. kullanmak arkadasların tercihine kalmış ne diyeblrzki bende kndi fikrimi söyledim sonuçta hersey beyinde btyr

bahar07 senle az cok konuşmuşlugumuz var ben emla kabusumdan sonra kullanmamayı tercih ettim ama vajinada kızarıklık ve yanma yapıyr bunuda es gecme. kullanmak arkadasların tercihine kalmış ne diyeblrzki bende kndi fikrimi söyledim sonuçta hersey beyinde btyr
keısnlıkle haklıısn ben sana hak evrmıyorum demedımkı keske bunlara ıhtıyac duymadan sneın gıbı yenebılsek ama ınsan her cıkıs denıyo sen o bu ben kım ne derse desın su lanet hastalııgn cıkıs yolu o oldugunu dusunduugmuzde mutlaka denemelıyız umarım senın gıbı bızde taamamen beynımızde bıtırebılırız bu olayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back