• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bekarım ama Allah'tan hepinize şifa diliyorum. Hurafeler yüzünden şu an bünyeleriniz bu halde herşey tabu olduğu için...
Allah bunu sizin kanınıza sokanlardan yanlış tanıtanlardan bizleri uzak etsin inşallah...

bende

evlenmeden önce çok korkuyordum...ya kendimi kasarsam...ya vajinusmussam....diye...

birgün bütün dertlerimi anlattığım ablama açtım konuyu.....

ablamda belki çok basit bir söz söyledi ama inanın içime işledi....

ne dedi bende nede annem bizde böyle birşey olmadı emin ol sendede olmayacak....

bana bir güven geldi bir güven tarifi yok...zaten düğünümde önce adet olmuştum.

düğün günüm titriyorum tarifsiz.....hep aklım orda ne olcak nasıl olcak...çünkü adetimin 7. günüydü yani yıkanıcaktımm

sonra eşime dedimki ilk eve geldiğimizde 2 ve 3 gün yapmayalım.....
ben korkuyorum birazcık sana alışayım dedim...

eşim tamam dedi...
ve biz 3 .gün o malum işi hallettik.....ŞUAN 1.5 YILLIK EVLİYİM İNANIN BAZEN NE ÇOCUKMUŞUM NEDEN KORKMUŞUM DİYORUM...

AKLINIZA BİR SORU TAKILIRSA ÖZELDEN MESAJ ATIN BEN CEVAPLARIM...

EMİN OLUN ZOR DEĞİL HİÇ DEĞİL....

SİZ KAFANIZDA BÜYÜTMÜŞSÜNÜZ HERŞEYİ....HEMEN BU İŞİ YAPINKİ ARTIK BEBEK İÇİN UĞRAŞIN......

BAKIN BEN 1.5 YILDIRDA BEBEK İÇİN UĞRAŞIYORUM AMA YOKKK

Geçmiş olsun, böyle tekrardan başlama durumu var mı ? evli ve bu problemi yaşamamiş bir arkadaşim kendisinin bile bazen zorlandiiğini söylemişti. belki denk gelmiştir. bazen oluyormuş öyle.

canım maalesef tekrarlama ihtimali var. muhtemelen adet dönemi gerginliği ve birde uzun yola gittim iş için tüm bu yorgunluklar filan belki o yüzden oldu bilemiyorum. riske atmak istemiyorum o nedenle reglim bitsin tekrar parmak egzersizlerine başlayacağım.

tekrarlama riski şöyle hiç bu sorunu yaşamayanlar bile doğumdan sonra veya ne bileyim bir çok sebepten tekrarlayabiliyor.

Merhaba arkadaşlar,
nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm olacak.Malum çok korkuyorum.Acıcak,orası çok küçük,hiç bişey girmicek,kapalı gibi düşüncelerim var.Hatta şimdiden yapamicam ve eşim benden uzaklaşıcaz ayrılıcaz diye düşünüyorum.Bir insan şimdiden bunları nasıl düşünebilir,korkudan saçmalamaya başladım artık.

Sormak istediğim bayanlar;emla kremi tam olarak nereye ne miktarda sürüyorsunuz?Bu krem p..s.i de uyuşturmuyor mu?o zaman ereksiyon problemi olmaz mı?
son olarak emla ile birlike kayganlaştırıcı da mı kullanılması gerek?

Şimdiden teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar,
nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm olacak.Malum çok korkuyorum.Acıcak,orası çok küçük,hiç bişey girmicek,kapalı gibi düşüncelerim var.Hatta şimdiden yapamicam ve eşim benden uzaklaşıcaz ayrılıcaz diye düşünüyorum.Bir insan şimdiden bunları nasıl düşünebilir,korkudan saçmalamaya başladım artık.

Sormak istediğim bayanlar;emla kremi tam olarak nereye ne miktarda sürüyorsunuz?Bu krem p..s.i de uyuşturmuyor mu?o zaman ereksiyon problemi olmaz mı?
son olarak emla ile birlike kayganlaştırıcı da mı kullanılması gerek?

Şimdiden teşekkürler..

canım şimdiden böyle düşüncelere kapılma. orası küçük falan değil. oldukça geniş. penis girdiği zaman genişliyo. rahat ol kasma kendini. illa emla sürücem diosan sana tavsiyem parmağınla vajina içine nohut büyüklüğünde kremi sür. ilk başta yanma yapar telaşlanma 2-3 dk içinde geçio. eşin prezervatif taksın böylece pek hissetmez. penisede kayganlaştırıcı sürün. böylece rahat rahat olur. bak ben 1sene bu hastalıkla uğraştım yeneli 6 ay oluyo. bu kdr rahat acısız ve güzel bişey olduğunu bilseydim daha rahat olurdum öncesinde. eğer kendini kasarsan tabiiki ağrın olur normal. ama rahat olursan hiç bişey hissetmezsin inan bana. orası hemen penisin büyüklüğünü ve genişliğini alıyo. okadar açılıp genişliyo. ilişki sonrasındada normal hale gelio.
umarım sorun yaşamazsın
şimdiden karamsar olma ve yapabiliceğine kendini inandır canım

arkadaşlar merhaba bende 9 ay kadar bu vajinusmus illetiyle uğraştım nette araştırma yaparken bir drla tanıştım ve bu illetten kurtuldum eğer işinize yararsa kesinlikle emla kremi öneriyorum bana biraz pahalıya patladı tedavi fakat dr bey bana emla krem gönderdi ayrıca drun bulunduğu yere gidemeyen arkadaşlar için netten tedavi yöntemi var msn görüşmeli ve özel paketli dr bey paket gönderiyor ve en fazla üç günde çözüyorsunuz sorunu ve asla bidaha bu sorunu yaşamıyosunuz keşke kendiniz aşabilseniz ama ben çok uğraaştım aşamadım bu sorunu psikoloğa gittim parmak egsersizlerini dahi yapamadım ben biraz zor vakaydım ama drum sayesinde başardım hatta hamile bile kaldım ikiz bebek beklerken 23 haftalıkken bebeklerim kaybettim tabi bunun vajinusmusla alaksı yok tamamen hamilelikle ilgili sorun yaşadım ikiz gebelik olduğu için zor geçti biraz şimdi umutla yeni hamileliğimi bekliyorum herkesin bu illetten kurtulması dileklerimle

bir süre bu sorunu çektim felaket bir şey ama imtehan işte..
netten tedaviyle ilgili bir yazı okudum parmak egzersizleri vesair var ama sana tavsiyem bunu ilk kendin parmağınla dene orda doktor öyle diyordu.. önce serçe parmak ve sonra diğerleri ile sonra iki parmak ile..

allah yardımcın olsun..

Arkadaslar ben parmak egzersizlerine baslama karari aldim ama eldiven yok evde. Bi de nasil olmasi gerekiyor sirt ustu dumduz yatip da mi yoksa ayna karsisinda mi daha rahat oluyor yardimci olur musunuzz bana?

kızlarrrrrrrrrrrrrr bıttııııııııııııı dunnnnnnn hepsı oldu kaydirigubbakcemile2hala ınanamıoyrum sukruler olsun rabbıme :Saruboceq: arkadaslar ehpınıze bınlerce tesekurler sızlerın yardımı olmasa belkıde daha uuzn zamn bu hastalıkla ugrasacaktım ALLAH razı olsun... ve .... arkadaslar ınanın o kadar zor degıl.. kendınıze ınanın sadece yapalmıycak bır sey degıl ben elıme dıken batsa aglarım yanı eger ben yaptıysam hepınız yaparsınız sadece hırslı oluncesaretınız toplayın olucak degıl sabredın benım1 bucuk yılım zehır oldu umarım hepınız yenersınız gec olmadan dualarım sızınle:Saruboceq:

Tebbriikklerrrrrrrrrr alkisalkisalkis çok sevindim canım ..Mutluluğun daim olsun :delphin:

Tebessüm merhaba,bende 1 yıllık evliyim ve vajinismusla uğşaıyorum.eşimle tam anlamıyla birlikte olamıyoruz ancak yinede kısmi olarak oluyoruz yani tam olmasada. bu bahsettiğim emla adlı kremi her eczaneden temin edebiliyuopr myuz?yada nasıl kullanıyor.bu konu hakkında bana biraz bilgi verebilir misin?Teşekkürler:)

Tebessüm merhaba,bende 1 yıllık evliyim ve vajinismusla uğşaıyorum.eşimle tam anlamıyla birlikte olamıyoruz ancak yinede kısmi olarak oluyoruz yani tam olmasada. bu bahsettiğim emla adlı kremi her eczaneden temin edebiliyuopr myuz?yada nasıl kullanıyor.bu konu hakkında bana biraz bilgi verebilir misin?Teşekkürler:)

ececapkur,bende 15 aydır vajinismusla uğraşıyorum.düm bende emla aldım ve biraz önce denedim.her eczaneden alabilirsin sigorta da karşılıyo.vajinanın içine doğru sürüyosun biraz bekliyosun.çok fazla değil ama parmağının ucuyla.bugün parmak egzersizlerine başladım bende serçe parmağımın ilk boğumunu alabildim ilk denemede.gerisi gelicek mi merak ediyorum

Kizlar yardimci olabilecek kimse yok muuu?:(( Emla filan da alamiyorum yurt disindayim. Yurt disinda olup da emlanin muadili olan bi ilac bilen var miii burda bulabilecegim bisiler. Parmak egzersizlerine basliycam da yardim edin:(

arkadaşlar bugün ilk parmak egzersizimi yaptım ve serçe parmağımın ilk boğumuna kadar aldım.parmagım içindeyken pc kaslarımı kasıp gevşettim.ama yarın devamını getirmekten korkuyorum.sizin egzersizleriniz nasıl devam etmişti yardım edebilirmisiniz?

arkadaşlar bugün ilk parmak egzersizimi yaptım ve serçe parmağımın ilk boğumuna kadar aldım.parmagım içindeyken pc kaslarımı kasıp gevşettim.ama yarın devamını getirmekten korkuyorum.sizin egzersizleriniz nasıl devam etmişti yardım edebilirmisiniz?
zaten baslangıcı asmıısın super devam et bence elma krem kulanmanı tavsıye edıyorum ck ıse yarıyor ....mesela ben ılk denememde bır boyum ıkı boyum hatta ısaret parmagıma kadar yapabıldım hıc bırsey yk bır bogum yaptım dıyorsun zaten bıraz ıktırınce hepsı oluyor hıc bır sey yk devam et alkisalkisalkis

Kizlar yardimci olabilecek kimse yok muuu?:(( Emla filan da alamiyorum yurt disindayim. Yurt disinda olup da emlanin muadili olan bi ilac bilen var miii burda bulabilecegim bisiler. Parmak egzersizlerine basliycam da yardim edin:(
slm ıllahı elma krem kullancan dıye bır sey yk bır basla belkıde hıc ıhtıyacın olmuycak herkez elma kremle yapmıyokı bence bı dene ok basarılar :Saruboceq:

zaten baslangıcı asmıısın super devam et bence elma krem kulanmanı tavsıye edıyorum ck ıse yarıyor ....mesela ben ılk denememde bır boyum ıkı boyum hatta ısaret parmagıma kadar yapabıldım hıc bırsey yk bır bogum yaptım dıyorsun zaten bıraz ıktırınce hepsı oluyor hıc bır sey yk devam et alkisalkisalkis

sağol canım.ben serçe parmağımın hepsini alabilirim diye düşünmüştüm ama yapamadım.hem gerildi hemde bacaklarımı tam açamadım.akşama başka pozisyonda deniycem.ama herşeye rağmen vajinaya dokunabilmem aynayla bakabilmem bile benim için büyük bişey:1rolleyes:

slm ıllahı elma krem kullancan dıye bır sey yk bır basla belkıde hıc ıhtıyacın olmuycak herkez elma kremle yapmıyokı bence bı dene ok basarılar :Saruboceq:

haklisin canim ama ne bileyim parmak egzersizi yapan herkes emla kullaninca ben de denesem mi acaba demistim. Aslinda bana simdiye kadar hep parmak egzersizine bile gerek kalmadan olucak gibi geliyordu ama bi nokta var ordan ileri gidemiyoruz o yzuden baslamak istiyorum artik.
Evde eldiven de yok eldivensiz baslasam olur mu?

merhaba kızlar daha öncede yazmıştım.ben şu an bir parmak alabiliyorum.eşimin bir parmağını da alabiliyorum.ama iki parmak olmuyor.p.. denemesi de olmuyor..parmak küçük tabiki girer ama diğeri zor gibi görünüyor.adettim ama bugün bitti..artık olsun istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum.emla kremin çok yan etkisi varmış kağıdını okudum da fazla sürmeyin falan yazıyor kullanmak istemiyorum.önerisi olan varmı...

merhaba kızlar daha öncede yazmıştım.ben şu an bir parmak alabiliyorum.eşimin bir parmağını da alabiliyorum.ama iki parmak olmuyor.p.. denemesi de olmuyor..parmak küçük tabiki girer ama diğeri zor gibi görünüyor.adettim ama bugün bitti..artık olsun istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum.emla kremin çok yan etkisi varmış kağıdını okudum da fazla sürmeyin falan yazıyor kullanmak istemiyorum.önerisi olan varmı...
beynını onlarla doldurmu pe... buuyk olmaz falan dıye bır sey yk zaten pe... kadar acılıoyr vajına pen.. kalınlıgı kadar acılıyor ben tek parmagı komple aldıktan sonra 2 parmaktan once mumla denedımdaha basıt oldu sonra 2 parmak ve pen... deneyımıne gectım ve sunu soylememde fayda var ben elma kremı kullandım ve hala kullanıyorum hıc bır yan etkıısnı gormedım hıc takılma onlara bır sey olmaz rahat ol kedını kasma egzersızlerde ınan ck basıt hele elma kremle hıc bır sye hıssetmıyorsun

Back