- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.881
Geçmiş olsun, böyle tekrardan başlama durumu var mı ? evli ve bu problemi yaşamamiş bir arkadaşim kendisinin bile bazen zorlandiiğini söylemişti. belki denk gelmiştir. bazen oluyormuş öyle.
Merhaba arkadaşlar,
nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm olacak.Malum çok korkuyorum.Acıcak,orası çok küçük,hiç bişey girmicek,kapalı gibi düşüncelerim var.Hatta şimdiden yapamicam ve eşim benden uzaklaşıcaz ayrılıcaz diye düşünüyorum.Bir insan şimdiden bunları nasıl düşünebilir,korkudan saçmalamaya başladım artık.
Sormak istediğim bayanlar;emla kremi tam olarak nereye ne miktarda sürüyorsunuz?Bu krem p..s.i de uyuşturmuyor mu?o zaman ereksiyon problemi olmaz mı?
son olarak emla ile birlike kayganlaştırıcı da mı kullanılması gerek?
Şimdiden teşekkürler..
kızlarrrrrrrrrrrrrr bıttııııııııııııı dunnnnnnn hepsı oldu kaydirigubbakcemile2hala ınanamıoyrum sukruler olsun rabbıme :Saruboceq: arkadaslar ehpınıze bınlerce tesekurler sızlerın yardımı olmasa belkıde daha uuzn zamn bu hastalıkla ugrasacaktım ALLAH razı olsun... ve .... arkadaslar ınanın o kadar zor degıl.. kendınıze ınanın sadece yapalmıycak bır sey degıl ben elıme dıken batsa aglarım yanı eger ben yaptıysam hepınız yaparsınız sadece hırslı oluncesaretınız toplayın olucak degıl sabredın benım1 bucuk yılım zehır oldu umarım hepınız yenersınız gec olmadan dualarım sızınle:Saruboceq:
Tebessüm merhaba,bende 1 yıllık evliyim ve vajinismusla uğşaıyorum.eşimle tam anlamıyla birlikte olamıyoruz ancak yinede kısmi olarak oluyoruz yani tam olmasada. bu bahsettiğim emla adlı kremi her eczaneden temin edebiliyuopr myuz?yada nasıl kullanıyor.bu konu hakkında bana biraz bilgi verebilir misin?Teşekkürler:)
ck tesekur ederım yanlız ılk deneyımden sonra daha olmadı hasta oldum ıhsallh 2. deneyımımıde yasayabılırım zaten su an ııcn elma kremle yapabılıyorum ama onuda bırakıcamTebbriikklerrrrrrrrrr alkisalkisalkis çok sevindim canım ..Mutluluğun daim olsun
zaten baslangıcı asmıısın super devam et bence elma krem kulanmanı tavsıye edıyorum ck ıse yarıyor ....mesela ben ılk denememde bır boyum ıkı boyum hatta ısaret parmagıma kadar yapabıldım hıc bırsey yk bır bogum yaptım dıyorsun zaten bıraz ıktırınce hepsı oluyor hıc bır sey yk devam et alkisalkisalkisarkadaşlar bugün ilk parmak egzersizimi yaptım ve serçe parmağımın ilk boğumuna kadar aldım.parmagım içindeyken pc kaslarımı kasıp gevşettim.ama yarın devamını getirmekten korkuyorum.sizin egzersizleriniz nasıl devam etmişti yardım edebilirmisiniz?
slm ıllahı elma krem kullancan dıye bır sey yk bır basla belkıde hıc ıhtıyacın olmuycak herkez elma kremle yapmıyokı bence bı dene ok basarılar :Saruboceq:Kizlar yardimci olabilecek kimse yok muuu?( Emla filan da alamiyorum yurt disindayim. Yurt disinda olup da emlanin muadili olan bi ilac bilen var miii burda bulabilecegim bisiler. Parmak egzersizlerine basliycam da yardim edin
zaten baslangıcı asmıısın super devam et bence elma krem kulanmanı tavsıye edıyorum ck ıse yarıyor ....mesela ben ılk denememde bır boyum ıkı boyum hatta ısaret parmagıma kadar yapabıldım hıc bırsey yk bır bogum yaptım dıyorsun zaten bıraz ıktırınce hepsı oluyor hıc bır sey yk devam et alkisalkisalkis
slm ıllahı elma krem kullancan dıye bır sey yk bır basla belkıde hıc ıhtıyacın olmuycak herkez elma kremle yapmıyokı bence bı dene ok basarılar :Saruboceq:
beynını onlarla doldurmu pe... buuyk olmaz falan dıye bır sey yk zaten pe... kadar acılıoyr vajına pen.. kalınlıgı kadar acılıyor ben tek parmagı komple aldıktan sonra 2 parmaktan once mumla denedımdaha basıt oldu sonra 2 parmak ve pen... deneyımıne gectım ve sunu soylememde fayda var ben elma kremı kullandım ve hala kullanıyorum hıc bır yan etkıısnı gormedım hıc takılma onlara bır sey olmaz rahat ol kedını kasma egzersızlerde ınan ck basıt hele elma kremle hıc bır sye hıssetmıyorsunmerhaba kızlar daha öncede yazmıştım.ben şu an bir parmak alabiliyorum.eşimin bir parmağını da alabiliyorum.ama iki parmak olmuyor.p.. denemesi de olmuyor..parmak küçük tabiki girer ama diğeri zor gibi görünüyor.adettim ama bugün bitti..artık olsun istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum.emla kremin çok yan etkisi varmış kağıdını okudum da fazla sürmeyin falan yazıyor kullanmak istemiyorum.önerisi olan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?