- 22 Kasım 2024
- 41
- 9
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.461
Merhaba tebrik ederim bizde bu durumdayızMerhaba ben 4 boyu da alıyorum ama hala eşlide başaramayınca yapay p**** aldım baya kalın ve büyük olduğu için ancak 8-9 cm kadarını itebiliyorum. Bugün eşli denemede p****in %70 i girdi ama kanama yoktu git gel fazla oldu bazen kendşmş yşne çektim tam anlamıyla gerçekleşmesi için %100 mü ilerlemesi gerekiyor? Ne yaşadık bilmiyorum :) Zar vajinanın kaç cm ilerisinde?
yıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyorMerhaba tebrik ederim bizde bu durumdayızbendede kanama olmadı, zar yapımız esnek olduğundan olabilir diye düşünüyorum çünkü zardan geçiyor 1buçuk 2 cm ilerisinde vajinanın. Tam ilişki olduğunda olurmu kanama bilmiyorum. Ama zaten kanama dediğimiz şey salgıladığımız sıvıyla karışan pembe bir şey. Foşur foşur gelecek bir kan değil :)
Bu konuda özelden yardımcı olur musunuz acabaVajinusmusu yendimşimdi sizlere yardımcı olmak istiyorum
Ah bu premses bünyelerimiz düşürdü zaten bu illeteyıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyoraslında olmaması daha iyi kendi adıma beni kan tutuyor premses bünyem :) tekrarlayamadık adet olacağım diye
Aa burdaymışsın zatenBu konuda özelden yardımcı olur musunuz acaba
HahaAa burdaymışsın zaten
Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyorSiz gittiğiniz de vajinismus dereceniz neydi? Ve tedavi olarak ne yapılıyor acaba söyleyebilir misiniz? Parmak veya dilatör tarzı birşey mi
Ben gittim dün Nazife hanıma. Muayene etti ve vajinismusumun çok hafif derecede olduğunu söyledi bazı tavsiyeler verdi öyle deneyin olmazsa gel zaten 2 seans da biter seninkisi dedi.Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyor
Çok güzel yazmıssınız Allâh razı olsun... Çok yararlı bilgiler gerçekten@akakakka bak canımm hepimiz bunları uyguladık
Zor olduğu için isteksizlik olmssı çok normal zamanla istekli olursunÇok güzel yazmıssınız Allâh razı olsun... Çok yararlı bilgiler gerçektenben de bir buçuk yıldır bu sorunla mücadele ediyorum benim zor da olsa ilşki oluyor ama çok zorlanıyorum hala.. İstek de sıfır. bu normal mi sizce
Ay inşallahZor olduğu için isteksizlik olmssı çok normal zamanla istekli olursun
Dilatörlerin gelsin bence sen kolayca ve hızlıca yapabileceksinAy inşallahparmak egzersizi yapabiliyorum ama dilatör almamıstım şimdi siparişini verdim... Kolaylıkla olana kadar da ilşkiye de girmeyeceğim ne zamanki dördüncü dilatörü rahatça alabilirim işte o zaman deneyecegim bıktım gerçekten
İnşallah..deneyecegim bakalım sonuçları yazarımDilatörlerin gelsin bence sen kolayca ve hızlıca yapabileceksin
Ne mutlu size..Kızlar merhaba, buraya başardım diye yazmak için o kadar çok bekledim ki7 yıllık uzun bir yoldan geliyorum. Temmuz ayında buradaki arkadaşlarımın desteğiyle dilatöre başladım. 3.aparata kadar birkaç günde ilerledim, sonra 4.aparatta kaldım ve moralim bozuldu. günlerce aylarca ertele dur durumu geri geldi ve bıraktım. Dün dedim ki ben bunu halledeceğim ve oturdum en baştan başladım. Ve başardım kızlar 4. Aparat ve eşli deneme dahil hepsini başardım bu mesajı bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Lütfen ertelemeyin, bu durum kesinlikle erteleme sorunu. Onca yıldan sonra ben başardıysam sizler lütfen geç kalmadan bu sorun için çabalayın. Buradan ve özelden bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum kızlar.
Çok şükür kuzum o kadar dua ettim ki Rabbime, sonunda başardım ben deNe mutlu size..Bu sorunu çekmeyen anlamaz kesinlikle.. Şükür ki atlatmışşınız Ben de neredeyse iki yıllık evliyim ilişki acıyla da olsa gerçekleşiyor ama zevk cinsel istek sıfır bende. Sizin istek noktasında durumunuz nasıldı acaba bu hastalıgı uzun süre çeken herkeste böyle isteksizlik sorunu oluyor mu diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?