Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben 4 boyu da alıyorum ama hala eşlide başaramayınca yapay p**** aldım baya kalın ve büyük olduğu için ancak 8-9 cm kadarını itebiliyorum. Bugün eşli denemede p****in %70 i girdi ama kanama yoktu git gel fazla oldu bazen kendşmş yşne çektim tam anlamıyla gerçekleşmesi için %100 mü ilerlemesi gerekiyor? Ne yaşadık bilmiyorum :) Zar vajinanın kaç cm ilerisinde?

Merhaba artık yenmiş sayılırsın şu an ne kadarı oluyorsa o şekilde 2 günde bir ilişkiye girmeye devam edin. Zamanla penis daha da ilerleyecek. Gözün aydın

ay hadi inşallah ya 2 sene oldu hep erteledim artık herkes çoluk cocuk sorunca hızlandırmaya çalıştım ama bu kadar kolay olamaz diye düşündüm :)

ay hadi inşallah ya 2 sene oldu hep erteledim artık herkes çoluk cocuk sorunca hızlandırmaya çalıştım ama bu kadar kolay olamaz diye düşündüm :)
Tam da bu kadar kolay canım bi de penisin yüzde kaçı giriyor kısmına odaklanmayın anı yaşayın bırakın bir süre sonra bakmışsınız tamamı girmiş

Yapay p***s nasıl birşey acaba dilatör gibi sert mi? Bide sadece onu mu yapabildiniz yoksa eşinizle yapınca da oluyo mu?

Vajinismus tedavisi için mi gidiyorsunuz ve ne kadar zamandır gidiyorsunuz acaba?

Op. Dr Nazife ergen micozkadioglu. Hayatımın dönüm noktası oldu. 3 seansta yendim. Oda 3 haftaya tekabül etti. Yani 3 defa gitmiştim. Bundan 4 yıl önce. Şimdi çocuğum 3 yasinda.
Siz gittiğiniz de vajinismus dereceniz neydi? Ve tedavi olarak ne yapılıyor acaba söyleyebilir misiniz? Parmak veya dilatör tarzı birşey mi

Nazife Ergen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…