Sonunda başardım!

özetle burdan sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum çünkü bende bu forum sayesinde desteği olan bir arkadaş sayesinde başarma yoluna girdim. 1,5 yıllık evliliğimin sonunda oldu.
Evlilik öncesi psikolojik olarak klasik kültürümüzden kaynaklanan düğünden önce olmaz düşüncelerden dolayı olmuyor diye düşünüyorduk eşimle çok üstünde durmamıştık vajinismustan haberim bile yoktu. İkimizde aslında açıkgörüşlüyüz ama malum ailelerden büyüklerden bize geçen baskılar var diye düşündüm hep. Evlendik yine olmadı, olmadı sürekli erteledik olur illa ki diye ama artık kendimi iyice kötü hissederken buraya bir göz attım ve bir cok kişinin dilatör sayesinde vajinismustan kurtulduğunu okudum. Sonra bir arkadaşa özelden yazdım oda deneyimlerini paylaştı bende dilatör sipariş vermiştim zaten öyle başladım.
İlk başlarda ben dilatörün en küçüğünü bile yapamadım, parmakla denedim ve parmakla oldu. Zar denilen kasın ilerisine ilk kez parmağımla gidebildim, hatta çok kastıgım için parmağımda iz çıkmıştı.
Sonrasında baya uzun bir süre dilatörleri bıraktım olmuyor olmicak diye. Sonra kafama koydum tekrar başladım. 1. Boyu başardım, 2. Boyu başardım zorlanarak, 3. Boyda baya zorlanmıştım ama sonrasında olduktan sonra çok rahattım 2 ve 3 deniyordum artık hep. Bu arada baya bir kayganlanştırıcı kullanarak tabi ki. Ama 4. Numara asla olmuyordu Buda beni artık o kadar üzüyordu ki psikolojik olarak çok kötüydüm. 4 olduktan sonra penis kesin olur diye düşünüyordum ben. Sonrasında tekrar buraya baktım ve başka bir üyenin yorumunu okudum emla uyusturucu kremle 4. Numarayı yapabilmiş. Bende kafaya koydum ve onu yaptım ilk olarak. Önce 2. Numarayı içimde 15-20 dk tuttum gel git yaptım ve dairesel hareketler yaptım. Sonrasında 3. Numaraya hem kayganlaştırıcı hemde emla krem sürüp sokup, en az 20 dk beklettim yine aynı hareketleri yaptım. sonrasında hemen 4. Boyu kayganlaştırıcı kremle denedim ve birden oldu. Zaten o kasa gelince anlıyorsunuz ve ondan sonrası gerçekten boşluk. Orda bi sızı hissedip bekletip devam ettim. Bu arada ben her boy arası tuvalete gidiyordum çünkü sürekli tuvaletim geliyordu ve kesinlikle tuvaletinizi yapmış olmalısınız yoksa baskı hissediyorsunuz. Birde daha rahat olmak ve gevşemek için kendinizi öncesinde rahatlatabilirsiniz, düşüncelerinizle yada sizi zevke getiricek şeyler izleyerek. Bu konuda da çok tereddüt yaşadım ve hiç yapmak istediğim bir
Şey değildi ama kesinlikle yardımcı oluyor. 4 Numarayı ertesi gün tekrarladım ve aynı akşam eşime denemek istediğimi söyledim. Eşimle denemeden 1. boy dilatöre uyusturucu krem sürüp içine soktum iyice kremi yaydım içine dışına kenarlarına. Sonra eşli denedik hemen şıp diye olmadı tabi ama çokta sürmedi açıkçası, sanırım yarım saat içinde başardık. Galiba kremden dolayı hissiyatım azaldığı içinde zorlamasına çok izin verdiğim icin baya bir kanamam oldu.
Sunu da belirtmek istiyorum, tabi ki herkesin acı eşiği farklı ama sonuçta vajinismustan dolayı hepimizde kasılmaktan dolayı bir acı oluyor. Acı yada bir sızı hissedince hemen bırakmamak gerekiyormuş gerçekten. Hiç bir şey hissetmiyorsun diye bir şey olduğunu zannetmiyorum vajinismus olan birinin ilk birleşiminde ama kesinlikle anlık ve hiç kötü bir acı değil ki benim gerçekten acı eşiğim çok düşük ve aşırı korkak biriyim.
Dilatörlerle de o kasa gelince o sızıyı hissedince sonrasında içine soktuğunda ki sızı gibi hatta belki gerçekten de ondan daha hafif bişey.
Bunu da benimle aynı inancı paylaşanlar vardır diye yazıyorum, artık psikolojik olarak o kadar kötüydüm ki bir kaç gün önce Hacet namazı kıldım ve bu işin bir kaç gün içinde bitmesini diledim. Kafanıza bunu iyice olucak diye koymanıza yardımcı olabilir diye yazıyorum yanlış anlamayın.
Lütfen asla pes etmeyin ve istikrarlı bir şekilde dilatör çalışın. Ben bu çözümün asla çözülemez bir şey olduğunu ve hatta eşimden ayrılmayı bile düşündüm. Çok şükür ki oldu.