Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay hadi inşallah ya 2 sene oldu hep erteledim artık herkes çoluk cocuk sorunca hızlandırmaya çalıştım ama bu kadar kolay olamaz diye düşündüm :)
Tam da bu kadar kolay canım bi de penisin yüzde kaçı giriyor kısmına odaklanmayın anı yaşayın bırakın bir süre sonra bakmışsınız tamamı girmiş

Yapay p***s nasıl birşey acaba dilatör gibi sert mi? Bide sadece onu mu yapabildiniz yoksa eşinizle yapınca da oluyo mu?

Vajinismus tedavisi için mi gidiyorsunuz ve ne kadar zamandır gidiyorsunuz acaba?

Op. Dr Nazife ergen micozkadioglu. Hayatımın dönüm noktası oldu. 3 seansta yendim. Oda 3 haftaya tekabül etti. Yani 3 defa gitmiştim. Bundan 4 yıl önce. Şimdi çocuğum 3 yasinda.
Siz gittiğiniz de vajinismus dereceniz neydi? Ve tedavi olarak ne yapılıyor acaba söyleyebilir misiniz? Parmak veya dilatör tarzı birşey mi

Nazife Ergen

3 seans da yeneceğinize inaniyo musunuz peki yani o kadar kısa sürede bu kadar ilerlediniz mi gerçekten? Bilgilenmek için soruyorum yanlış anlamayın bende gitmeyi düşünüyorum da.
Yani bilemem belki 4 seansıda bulabilir bu bizim hırsımıza ve verilen ev ödevlerimizi ne kadar çalıştığımızada bağlıdır ama ruhsal olarak bile artık kendimi iyi hissediyorum kendime inancım ve güvenim geldi korkularımın üstüne gidiyorum, inanın ama seanslar çok rahat ve kolay geçiyor umarım hepimiz başarırız

3.seansta yenersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…