Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yorumları yeniden paylaşıyorum yeni gelen arkadaşlar görsün diye

Arkadaşlar ilişki denemesi olmayınca fizyolojik muayene devlet hastanesinde yaptırın her şeyin normal olduğunu görünce ,lütfen önce dilatör ile egzersiz çalışmaları yapın,evde kendi başınıza bu sorunu çözemediğinizi fark ettiğinizde de tedavi olarak Vajinusmus alanında uzman doktordan klinik tedavi alın,bunlar da olmayınca o zaman psikoloğa gidin.

Önerir misiniz peki dereceniz neydi çok uçuk fiyat veriyo ve gidip de yenemezsem diye çok korkuyorum çok durumum yok çünkü
5. Dereceydim ve beş seansta yendim. Gözüm kapalı öneririm Nazife hocayı. Şu anki fiyatı bilmiyorum ama ben giderken çoğu yerden daha uygundu. Ben ilk etapta psikologdan 9 seans terapi aldım ama neredeyse hiçbir ilerleme kaydedemedim. Doktor araştırırken Nazife hocayi buldum ve onunla yendim. Hamile kaldım, vajinal doğum yaptım. Hâlâ iletişimdeyim, hâlâ duacisiyim.

bende psikolog tedavisi aldım bitek işaret parmağımı sokacak duruma geldim ilerisi yok ve evlendiğim 2 yıl oldu acaba gidip de yenemeyen varmıdır diyorum hep şüpheye düşüyorum. Cok durumum yok çünkü olmazsa o para benim için çok önemli olur olursa zaten feda olsun insan tereddüt ediyo acaba nasıl değiştirecek diye sonuçta bende biliyorum oranın genişledğini onun için yaratıldığını vs ne yapıyor da oluyo diyo insan bide tedavi bitip aylar sonra yenen de var sanırım hemen aşamayan yani

Hem buradan soruyorsunuz hem özelden bir sürü soru soruyorsunuz. Herkes size anlatıyor hala tereddüt ediyorsunuz. Adım atıp bir uzmana gitmezseniz daha kaç yılınız geçer farkında mısınız? Siz olumlu yorum değil olumsuz yorum arıyorsunuz adeta. İlla Nazife hanıma gidin diyen yok size. Sorup durmak yerine artık bir adım atın.

Neden terslediniz anlamadım burdan sormamın nedeni mesajımın görülmemesidir sanırım aştığınız için böyle atarlı konusuyosunuz anladığım kadarıyla da burdaki birçok insan gibi ileri derecede değildiniz psikolojiniz pek bozulmamıştı. Cünkü o şekilde olsaydınız en cok anlayan siz olurdunuz. Şahsen ben yenmiş olsam bana bin kere de sorulsa bu psikolojiyi çok iyi anlarım sorduğum kimseden de sizden aldığım gibi bi tepki almadım kusura bakmayın iyi akşamlar

Terslenecek durumdasınız çünkü, 10000 defa aynı şeyleri farklı üyelere soruyorsunuz. Herkes size anlatıyor ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Hala mesajımdan vajinusmus derecesi ölçmeye çalışıyorsunuz şaka gibisiniz. Psikolojik falan değil sizinki ayrı bir olay. Siz olumsuz geri bildirim istiyorsunuz gittik ama yenemedik gibi. Öyle bir şey duyarsanız işinize gelecek sanki. Kıyın paranıza bir zahmet.

Ne kadar paralara kıydık tabiki sorucam burda önceki sayfalara gidip bakın isterseniz neler neler defalarca soruluyor olumsuz bişey duymayı değil de kendimi avutacak güçlendirecek sürekli olumlu şeyler duymak istiyor diye düşünebilirsiniz siz neden hemen olumsuz yönden düşündünüz anlamadım. Ben oraya burda bir kişi de bana ben yenemedim dese yine gidicem ne duymak istediğimi şimdi siz kestirin. Bu psikolojiyi de yaşamadıgınız çok belli muhtemelen evli olmadığınız için evli olunca insan çok daha farklı oluyo emin olun kimse de rahatsızlık duymuyo sormamdan özelden de burdan da ayrı cevap veriyorlar Allah bin kere razı olsun

Kızım ben sana evli olmadığımı zaten yazdığın bir sürü özel mesajda söylemedim mi? Şimdi aklı sıra beni bel altı mı vurmaya çalışıyorsun. Evli bekar bu sorunu yaşayan bir sürü kadın var ve sorunu yaşayanlar çözüm bulmaya çalışıyor. Sen kendine ayna tut biraz özeleştiri yap. Ben de sana bin defa cevap verdim yok anlamak için çaba göstermiyorsun. Olumsuz bir vaka duymak istiyorsun gittim ama yenemedim diyen. Umarım duymazsın da bir atak yaparsın kendin için. Özelden bir sürü soru sordun hepsine cevap verdim. ALLAH BENDEN DE RAZI OLSUN.

Dürüst olmak gerekirse,cok fazla tereddütlüsün malesef ben de böyle düşünüyorum seni üzmek için söylemiyorum ..Bunu da almış olduğun psikolojik tedaviyle bu durumu yeneceğine inanıp sonra hayal kırıklığına uğramana bağlıyorum,fakat gerçekten hepimiz sana yeterli bilgiler sunduk.Daha öte bilgiler gerçekten yok,emin ol Nazife hoca gerçekten çok iyi bir doktor ,daha fazla ertelemeyip tedaviye başlamalısın.( şu soru dönüyor kafanda hala biliyorum dilatörü ben alamıyorken doktor nasıl yapacak ,işte doktor bu yüzden var tedaviyi alınca daha iyi anlayacaksın) hadi sen de başaranlardan olacaksın,ama bu tereddütlerini bir kenara bırakıp inancını sağlam tut.Ve adım at.

Yo bel altı vurmadım direkt evli olmadıgınız için diye vurguladım evki olmayıp giden çok var bu sayfada ve farkettikten sonra doğru bi olay bence siz fazla olumsuz düşünüyorsunuz herşeyi farklı yorumluyorsunuz neyse iyi akşamlar

Evet çok güzel tespit yapmıssınız daha önce çok inançlı olarak kendinden çok emin bi psikologla 1 yıl vaktimizi kaybettiğimiz için tam bir hayal kırıklığı olduğu için böyle düşünüyorum hep olunlama yapmak istiyorum o yüzden. Teşekkür ederim gidicem inşallah

Vajinusmus sorununun yaşattığı psikolojiyi anlamak için evli olmak şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…