- 11 Mart 2022
- 378
- 329
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.501
Regl den sonra hemen dene çünkü vajina biraz daha açık oluyor en azından benim deneyimlerim öyleydi daha da yapamazsan istersen uyuşturucu sprey dene ilk sefer içinKesinlikle öyle dilatör sayesibde farkındalık oldu, duvar olmadığını dört hariç diğerlerinde farkındayım ama dördüncü boyunu denerken kendimi rahat bırakmama rağmen diğer üçü gibi olmadı girmiyor. Bir hafta regli arası vermek durumunda kaldım sonrasında söylenilenler gibi sabırla devam edeceğim
Vemcaine spreyspreyin adı ne acaba
Öyle düşünüyorum biran önce bitse de devam edeyim diyeRegl den sonra hemen dene çünkü vajina biraz daha açık oluyor en azından benim deneyimlerim öyleydi daha da yapamazsan istersen uyuşturucu sprey dene ilk sefer için
Vemcaine sprey kullandım ben Burda biri önermişti ince uzun çubuğu var vajinanın içine sıkıp 5 dakika bekliyorsunuz uyuşuyorÖyle düşünüyorum biran önce bitse de devam edeyim diyeUyuştucu sprey için öneriniz var mı?
Bunu tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba. Vajinismus için sanki bir umut ışığı oldu bana daVemcaine sprey
Uzun bir çubuğu var vajinanın içine sıkıyorsunuz 5 dakika sonra uyuşuyor ve yarım saat felan uyuşuk kalıyor ben 3 4 fıs sıkıyordum biraz yakıyor ama kısa süreliBunu tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba. Vajinismus için sanki bir umut ışığı oldu bana da
Uyuşturucu sprey hangisi adı ne acabaRegl den sonra hemen dene çünkü vajina biraz daha açık oluyor en azından benim deneyimlerim öyleydi daha da yapamazsan istersen uyuşturucu sprey dene ilk sefer için
Vemcaine sprey ismiUyuşturucu sprey hangisi adı ne acaba
Nasıl yendiniz özelden yardımcı olur musunuz banaArkadaşlar bende vajinismusu yendiiiiiimm
Ben Nazife ergen sayesinde yendin Online tedaviyleNasıl yendiniz özelden yardımcı olur musunuz bana
Ücretleri çok pahalı geldi durumumuz da pek yok. Süreci aktarabilme durumunuz var mı, bana yardımcı olursanız çok sevinirimBen Nazife ergen sayesinde yendin Online tedaviyle
Mrb orda da mı dilatör le çaliştılar ek olarak başka napıyorlar yaniBen Nazife ergen sayesinde yendin Online tedaviyle
Evet Dilatör kullanılıyor ama en başta seni bilgilendiriyor hazırlıyor Nazife hoca her daim yanında bu iş bitene kadarMrb orda da mı dilatör le çaliştılar ek olarak başka napıyorlar yani
Dilatörleri eşinizle yapmayı denediniz miBen şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu
Evet eşle denedik. Benm sadece eşimle birleşme anı sıkıntılı sadece o an kasıyorum kendimi olmuyorDilatörleri eşinizle yapmayı denediniz mi
Ya işte o an. İttirme bırak eşin yavaş yavaş soksun içine yemin ederim hiç acımıyor. Bak bende 4 yıl sonra yendim.Psikolog tedavisi aldım hera kliniğe gttim. Orda yarım şekilde oldu. Ama artık o da olmuyor. Yani eşli kısımda sıkıntı bence ben pozisyonunda yanlış yapıyorum sanki. Altta denedim ittirıyorımm adamı korkuyorum Bi anda canımı acıtacak diye bu durumu nasıl yenmeliyim
Her pozisyonda kasıyor insan kendini. Ben altta olan pozisyon sayesinde yendim. Eşine izin verBen şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?