- 9 Ağustos 2016
- 6.027
- 20.063
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.101
Şu an hangi aşamadasınız? Aparat kullanıyor musunuz?Yenenler varsa banada yardmci olurmsnz
Hyr kullanmdim hicŞu an hangi aşamadasınız? Aparat kullanıyor musunuz?
Onlarda temin etmelisiniz. İnanın çok daha kolay ve rahatHyr kullanmdim hic
Siz kullandınız mıOnlarda temin etmelisiniz. İnanın çok daha kolay ve rahat
Tabi olmaya çalışırım ne aşamadasın doktor muayenesi oldun mu?Banada yardmci olurmsnz
Oldm ama faydasını gormedimTabi olmaya çalışırım ne aşamadasın doktor muayenesi oldun mu?
Aparat ya da parmak egzersizi yaptınız mı pekiOldm ama faydasını gormedim
HyrAparat ya da parmak egzersizi yaptınız mı peki
Yenenler banada yardmci olurmsnzBende dilatörleri yapabildiğim halde eşli yapamıyorum çok kasılıyorum o an bi endişe sarıyor gevşeyemiyorum
Buradaki kişilerin %90ı kullandı. Ya parmak egzersizi yapın ya da dilatör kullanın diğer türlü yenilmiyor hiç zaman kaybetmeyin.Siz kullandınız mı
Niyetin yok mu dilatör veya parmak egzersizi yapmaya? Ona göre yorum yazıcamPeki Başka önerebileceginiz birşey varmi
İşte problem orda yapamiyorumNiyetin yok mu dilatör veya parmak egzersizi yapmaya? Ona göre yorum yazıcam
Yapmak istiyorsun ama yapamıyorsun doğru mu anlıyorum? Dilatör aldın mı evde var mı?İşte problem orda yapamiyorum
Yapmak istiyorum ama yapamıyorum hyr yokYapmak istiyorsun ama yapamıyorsun doğru mu anlıyorum? Dilatör aldın mı evde var mı?
Alıp denememişsin ki?Yapmak istiyorum ama yapamıyorum hyr yok
Yapamiyorm tek başimaAlıp denememişsin ki?
Dr nazife hanıma gittin mi? Burada birçok arkadaş onun sayesinde yendi.Yapamiyorm tek başima
Yeri nerde pekiDr nazife hanıma gittin mi? Burada birçok arkadaş onun sayesinde yendi.