-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.121
İnşallah en kısa zamanda atlatirimYapsan da işe yaramaz. Niyetin varsa düzelmeye muhakkak doktora git belli ki evde kendin çalışamayacaksın. Bu iş olmadan evlilik, evlilik olmuyor.
Başka yolu yok malesef burda hepimiz bu şekilde yaptıkBunlardan hariç başka bir şey yapamiyormuyuz
TeşekkürlerBaşka yolu yok malesef burda hepimiz bu şekilde yaptık
Atlatman için doğru şekilde çabalaman gerekiyor malesef,kaçmayarak.İnşallah en kısa zamanda atlatirim
Kaçmıyormki sadece hastaligima şifa ariyormAtlatman için doğru şekilde çabalaman gerekiyor malesef,kaçmayarak.
dilatör ve parmak egzersizi kegel dışında başka çözümünü aramak aslında kaçmak demektir bana göreKaçmıyormki sadece hastaligima şifa ariyorm
Şifası dilatör ya da parmak egzersizi. Cesaret edip başlamalısın bizlerde çok kötü durumdayken şimdi çok şükür kurtulduk aramızda anne olanlar, şuan hamile olanlar varKaçmıyormki sadece hastaligima şifa ariyorm
Umarım en kısa zamanda hepsini yapıp atlatrmdilatör ve parmak egzersizi kegel dışında başka çözümünü aramak aslında kaçmak demektir bana göreumarım bir an önce karar verip mücadeleye etmeye başlarsınız,yenmenizi tabiki çok istiyorum herkes kurtulsun.
Keşke yapabilsemde kurtulsamdilatör ve parmak egzersizi kegel dışında başka çözümünü aramak aslında kaçmak demektir bana göreumarım bir an önce karar verip mücadeleye etmeye başlarsınız,yenmenizi tabiki çok istiyorum herkes kurtulsun.
Tabii ki ben onun yendim ama ben kliniğe gittim. Aparatlar olmadan çok zorSiz kullandınız mı
Tedavide olurkendemi dilator ve parmak egzersizleri varmı pekiTabii ki ben onun yendim ama ben kliniğe gittim. Aparatlar olmadan çok zor
Keşke diyerek olmuyor maalesef. Öncelikle jinekolojik muayeneden geçmek gerekli. Ben klinikte yendiğim için orada jinekolog iyice muayene etti. Bir sorun olmadığına karar verince dilatörle terapiler aldım. Bu erteleme hastalığı bir an önce adım atman lazım. Ev de kendim yenicem diyorsan doktora git muayeneni ol ve aparatlarını al sonrasında burada yardımcı oluruz sana.Keşke yapabilsemde kurtulsam
Beni parmak irrite ediyor ama dilatör egzersizleri yapıldı bana. Her gün gittim ben kliniğe yılmadan. Sonradan işe gittim akşam gelip gene çalıştımmTedavide olurkendemi dilator ve parmak egzersizleri varmı peki
Gittim doktora birşeyin yok diyip gonderdilerKeşke diyerek olmuyor maalesef. Öncelikle jinekolojik muayeneden geçmek gerekli. Ben klinikte yendiğim için orada jinekolog iyice muayene etti. Bir sorun olmadığına karar verince dilatörle terapiler aldım. Bu erteleme hastalığı bir an önce adım atman lazım. Ev de kendim yenicem diyorsan doktora git muayeneni ol ve aparatlarını al sonrasında burada yardımcı oluruz sana.
Dilator acitmiyormu pekiBeni parmak irrite ediyor ama dilatör egzersizleri yapıldı bana. Her gün gittim ben kliniğe yılmadan. Sonradan işe gittim akşam gelip gene çalıştımm
Tamam süper işte demek ki senin de bizim gibi psikolojikGittim doktora birşeyin yok diyip gonderdiler
Hayır acı yok. Bunca insan nasıl yapabiliyor hem de zevk alarakDilator acitmiyormu peki
Aynen psikolojik de atlatsam rahat edicem bnde işte dilatoru yapamıyorumTamam süper işte demek ki senin de bizim gibi psikolojik
Hayır acı yok. Bunca insan nasıl yapabiliyor hem de zevk alarak
Sen normal doktora gitmişsin. Bu işin uzmanı bir doktorla görüşmen daha iyi olur.Gittim doktora birşeyin yok diyip gonderdiler
Norml degl ozellere gittimSen normal doktora gitmişsin. Bu işin uzmanı bir doktorla görüşmen daha iyi olur.