-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.141
Merhaba ,3 e tekrar dönüp en kolay şekilde yapabileceğiniz kadar uygulamayı yapın,4.aparat sonra tekrar deneyin bir iki gün 3 ile çalıştıktan sonra ,4.aparat 3. aparat gibi rahat girmeyebilir ilk başta ,siz parmağınızla sıkı ittirin çalışırken ,aparat biliyorsunuz et parçası değil esneme yok biraz da ondan.penis vajina içinde şekil alıyor,eşli deneme için tavsiyem de şu ,3 ve 4.aparatı bir kez de olsa eşiniz size yapsın.Bu esnada aparatları uygularken eşinize güveniniz gelişecek ve penetrasyon anında da aparatları çalışırken gibi olmasını söylersiniz ,eşli denemede ben penis geldiği anı görmek istemedim stres olduğum için lambayı da kapatmıştımSelamlar dilatörde sadece 3 ve 4 numarayı deniyorum 3 rahatça giriyor 4 zorlasada giriyor ama eşli denemede hala bir çözüme kavuşmadık. Tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı?
kendinizi aparat çalışmaya önce ikna etmelisiniz,hepimiz bu yollardan geçtik ama bu hastalığı yenmek için aparat çalışmamızın gerekliliğine inandık.Hiçbirimiz zevk alarak çalışmadık aparata ,ama yenmek için bir araçtı aparatlar.Araç olarak gördüm.Yendim ve artık kullanmıyorum..Bunun başka çözümü yok aparat ve parmak egzersizi dışında.Vajinamızı egzersiz yaparak kaslarımızı gevşetip sıkmayı öğreniyoruz aparat ya da parmak egzersizi sayesinde.Norml degl ozellere gittim
Yapabilirmiyimki bilmiyorumkendinizi aparat çalışmaya önce ikna etmelisiniz,hepimiz bu yollardan geçtik ama bu hastalığı yenmek için aparat çalışmamızın gerekliliğine inandık.Hiçbirimiz zevk alarak çalışmadık aparata ,ama yenmek için bir araçtı aparatlar.Araç olarak gördüm.Yendim ve artık kullanmıyorum..Bunun başka çözümü yok aparat ve parmak egzersizi dışında.Vajinamızı egzersiz yaparak kaslarımızı gevşetip sıkmayı öğreniyoruz aparat ya da parmak egzersizi sayesinde.
Canım özel devlet ayırmadım. Vajinusmus konusunda uzman doktora gitmemişsin demek istedim.Norml degl ozellere gittim
Onada gittim ama hiç faydasını gormedimCanım özel devlet ayırmadım. Vajinusmus konusunda uzman doktora gitmemişsin demek istedim.
Nazife hanımı araştırdın mı?Onada gittim ama hiç faydasını gormedim
Aradın mı Nazife Ergen i ?Onada gittim ama hiç faydasını gormedim
EvttNazife hanımı araştırdın mı?Luckk özelden bilgi vermiş sana.
Ne yapacaksın ?
yapıyoruz aslında fakat eşli yaparken tam giriş oluyor ama ileri geri yaparken çok canım yanıyor devam edemiyorum çok tahriş oluyor kayganlaştırıcıyı da bol kullanıyoruz ama buna bir çözüm bulamadım canım acıdıkça artık yapmak istemiyorum hiçbir şeyilişki sayısı arttıkça zamanla daha iyi olur geçer ,şunu yapıyor musunuz ,eşiniz çıksın tekrar girsin 2.de ileri geri yaparsanız eğer daha rahat hissedersiniz.
Belki de o pozisyon sizin rahat olmadığınız kendinizi hala biraz da olsa farkında olmadan kastığınız pozisyonduryapıyoruz aslında fakat eşli yaparken tam giriş oluyor ama ileri geri yaparken çok canım yanıyor devam edemiyorum çok tahriş oluyor kayganlaştırıcıyı da bol kullanıyoruz ama buna bir çözüm bulamadım canım acıdıkça artık yapmak istemiyorum hiçbir şey
Bence Şuan dilatöre başlamayın,önce 2 gün kendinize zaman verin,bu 2 günde ayna karşısında vajinanızı inceleyin,ayırın bacaklarınızı korkusuzca ayna alın karşınıza bakın dokunun önce bu cesareti sağlayın.Ve bunları yaparken kegel egzersizi yapın ,kegel egzersizini daha iyi anlamak için tuvalette çişinizi yaparken bitmeden tutun sıkın kendinizi çişin durması için,burda yaptığınız hareket kegel egzersizi,bunu ayna karşısında yapın oturduğunuz yerde gün içinde yapın.Ayna karşısında ıkının iyice o vajina deliğini küçücük görün,bunları yapmadan önce akıntılar görmenize engel olur diye iyice temizlenin öyle yapın bakın.Önce bunları yapın sonra dilatöre geçersiniz.O zaman tekrar yazın burayaDilatör ile başladım dünden beri ama hala kasıyorum ittiremıyorum duvara çarpıyor en küçük boyunu bile alamadım