Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bunları bende yaşadım o dönem evliydim yapamadım çok korktum parmak denedim uyuşturucu krem denedim olmadı hiçbir şekilde olmuyordu doktora gittim bir kere devamı gelmeden ayrıldık biz herkes yapamadım bende problem var olarak gördü ama şimdiki eşimle yapabiliyorum ve ne doktor ne egzersiz hiçbirini yapmadan kendimi tamamen bıraktım ve oldu kasmadım o zamanlar bize 10bin liralardan bahsediyorlardı şimdi dahada artmış fiyatlar siz sadece kendinize güvenin eşinize güvenin inanın o kadar can acımıyor bile ben sokakta insanları görüyordum bu yapabiliyor ben niye yapamıyorum diyordum sürekli

Aynen icimden hep oyle konusuyorum, ya su bile yapmis mesela bak cocuk var yaninda sen neden yapamiyorsun diye konusuyordun kendimle hep ayni seyler yasaniyor hissediliyor. Ben gerci hala esli deneme yapmadim ama dun aksam 4. Dilatoru yapabildim, regl olucam bugun, haftaya esli deneyip basarili olucam inaniyorum kendime

Bende hiç beklemediğim anda oldu o ıslaklık heyecanla oldu bende şok olmuştum dilatör falan kesinlikle yapamazdım

Bende hiç beklemediğim anda oldu o ıslaklık heyecanla oldu bende şok olmuştum dilatör falan kesinlikle yapamazdım
Kozlar sorum olacak size hami ben dedim ya oluyor falan bu zamana kadar hiç giriş olmamıştı hani bu Kızlık zarındediğiöiz şey varta yuvarlak içi boş oraya kadar geliyor ve acı hissetmiyorum sadece baskı buraya kadar geldiyse çoğu bitti azı mı kaldı yada ne yapmam lazım

Kızlık zarı girişe yakındır canım genel olarak ortası delik ve esnek yapıdadır. Onu ve kasları geçince bişey kalmıyo gerisi boşluk. Çoğu bitmiş evet azı kalmış baskı hissi zamanla azalacak daha rahat giriş yapabilir hale geleceksin mümkün olduğunca sık ilişkiye girerseniz alışma süresi kısalır. İlk başlarda yarım bile olsa başarıdır zamanla hepsi olacaktır

Benim 16 ay sonra oldu gebeligim, ben soyle dusundum acikcasi bu korku bir seylerin dengesini bozdu ve duzelmesi zaman aldi gibi, yani bizde de bi sorun yoktu cunku ve gercekten hic beklemedigim bir zamanda hamile kaldigimi ogrendim. Regl bekliyordun bi de rahim filmi cektiriyim diye o ay hamile kalmişim sanirim beklenmeyen dusunulmeyen zamanlar biraz etkili oldu gibi.

G gogirl1923 bak bunları iyice oku canımm destek olacaktır sana

Ben de varım yasemin sevimli

Arkadaşalar tekrardan merhaba, ben vajinusmusu yendim geçen hafta itibariyle şöyle anlatmak istiyorum dilatör ve parmakla antrenmanlarım sonucu ve kendimi zorlayarak acının ilüzyon olduğunu kafama kodladım öncelikle. İlişkiden önce kadım doğuma gitmem gerekti ve vajinal muayene yapıldı cinsel birlşeme yaşamamıştım ama tampon kullanmaya başlamak ve egzersizlerin rahatlatmasıyla gönül rahatlığıyla o masaya yatıp kendimi kasmadığımda bu durumun geçtiğini anladım. Geçen hafta ilişkiye girdik ve doğruyu söylemek gerekirse kendinizi ana bıraktığınızda acı hissi yok diyebilirim ancak acı hissettiğim anlar da oldu ve o acının üstüne gidince acının saniyeler içinde geçtiğini farkettim ve şunu bilin vajinanın giriş kısmı dışında sizi zorlayacak bir durum yok acıyı hissederseniz partnerinizin içinizde kalmasına izin verin ve çok fazla ileri geri yapmadan tam birleşme halindeyken yavaşça sizr durumu alıştırmasını söyleyin inanın vajinal girişte hissettiğinix ağrıdan dolayı kendinizi kasmanız sizin için olayı daja da zorlaştıran kısım tam birlşemeye izin verdikten sonra her şey kolaylaşıyor bir anlık cesarete bakıyormuş tüm olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…