Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kaçmıyormki sadece hastaligima şifa ariyorm
Şifası dilatör ya da parmak egzersizi. Cesaret edip başlamalısın bizlerde çok kötü durumdayken şimdi çok şükür kurtulduk aramızda anne olanlar, şuan hamile olanlar var 😊 sende başarabilirsin sadece cesaret edip ilk adımı atman gerek 🌸en zoru ilk aparat ya da ilk parmak sonrası emin ol daha kolay sadece birazcık cesaret 👍🏻

Keşke yapabilsemde kurtulsam 🤲🤲
Keşke diyerek olmuyor maalesef. Öncelikle jinekolojik muayeneden geçmek gerekli. Ben klinikte yendiğim için orada jinekolog iyice muayene etti. Bir sorun olmadığına karar verince dilatörle terapiler aldım. Bu erteleme hastalığı bir an önce adım atman lazım. Ev de kendim yenicem diyorsan doktora git muayeneni ol ve aparatlarını al sonrasında burada yardımcı oluruz sana.

Keşke diyerek olmuyor maalesef. Öncelikle jinekolojik muayeneden geçmek gerekli. Ben klinikte yendiğim için orada jinekolog iyice muayene etti. Bir sorun olmadığına karar verince dilatörle terapiler aldım. Bu erteleme hastalığı bir an önce adım atman lazım. Ev de kendim yenicem diyorsan doktora git muayeneni ol ve aparatlarını al sonrasında burada yardımcı oluruz sana.
Gittim doktora birşeyin yok diyip gonderdiler

X