- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.121
Peki siz nasl atlattinizDr nazife hanıma gittin mi? Burada birçok arkadaş onun sayesinde yendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki siz nasl atlattinizDr nazife hanıma gittin mi? Burada birçok arkadaş onun sayesinde yendi.
Ben evde kendim dilatör ile çalışarak atlattım.Peki siz nasl atlattiniz
Bundan hariç başka birşey kullandinmiBen evde kendim dilatör ile çalışarak atlattım.
Yok parmak ve diktatör ile çalıştım maalesef bu işin başka yolu yok. Kendin yapamıyorsan da doktorun yapması ile yenebilirsin.Bundan hariç başka birşey kullandinmi
İnşallah atlatirm bu illetten kurtulmak istiyorumYok parmak ve diktatör ile çalıştım maalesef bu işin başka yolu yok. Kendin yapamıyorsan da doktorun yapması ile yenebilirsin.
Tabiki kuzumKuzum sen Nazife hanıma gitmiştin detay verebilir misin? Luckk
Bu hastalığın tedavisi parmak ya da dilatör egzersizi ile oluyor ne yazık ki başka çözümü yok. Doktor muayenesi olup zar yapınızla ilgili bir sorun olmadığını öğrendiyseniz ayna karşısında inceleme ve kegel egzersizi yaparak başlayabilirsiniz. Kegel egzersizi ile ilgili videolar var. Bunu iki üç gün yapıp sonrasında parmak ya da dilatör egzersizine başlayabilirsiniz. Eğer kendi başınıza cesaret edemiyosanız vajinismus üzerine eğitimli bir kadın doğum doktorundan beklemeden destek almalısınız. Kendi kendine geçip gitmiyor ne yazık ki
Bunlardan hariç başka bir şey yapamiyormuyuzBu hastalığın tedavisi parmak ya da dilatör egzersizi ile oluyor ne yazık ki başka çözümü yok. Doktor muayenesi olup zar yapınızla ilgili bir sorun olmadığını öğrendiyseniz ayna karşısında inceleme ve kegel egzersizi yaparak başlayabilirsiniz. Kegel egzersizi ile ilgili videolar var. Bunu iki üç gün yapıp sonrasında parmak ya da dilatör egzersizine başlayabilirsiniz. Eğer kendi başınıza cesaret edemiyosanız vajinismus üzerine eğitimli bir kadın doğum doktorundan beklemeden destek almalısınız. Kendi kendine geçip gitmiyor ne yazık ki
Yapsan da işe yaramaz. Niyetin varsa düzelmeye muhakkak doktora git belli ki evde kendin çalışamayacaksın. Bu iş olmadan evlilik, evlilik olmuyor.Bunlardan hariç başka bir şey yapamiyormuyuz
İnşallah en kısa zamanda atlatirimYapsan da işe yaramaz. Niyetin varsa düzelmeye muhakkak doktora git belli ki evde kendin çalışamayacaksın. Bu iş olmadan evlilik, evlilik olmuyor.
Başka yolu yok malesef burda hepimiz bu şekilde yaptıkBunlardan hariç başka bir şey yapamiyormuyuz
TeşekkürlerBaşka yolu yok malesef burda hepimiz bu şekilde yaptık
Atlatman için doğru şekilde çabalaman gerekiyor malesef,kaçmayarak.İnşallah en kısa zamanda atlatirim
Kaçmıyormki sadece hastaligima şifa ariyormAtlatman için doğru şekilde çabalaman gerekiyor malesef,kaçmayarak.
dilatör ve parmak egzersizi kegel dışında başka çözümünü aramak aslında kaçmak demektir bana göre umarım bir an önce karar verip mücadeleye etmeye başlarsınız,yenmenizi tabiki çok istiyorum herkes kurtulsun.Kaçmıyormki sadece hastaligima şifa ariyorm
Şifası dilatör ya da parmak egzersizi. Cesaret edip başlamalısın bizlerde çok kötü durumdayken şimdi çok şükür kurtulduk aramızda anne olanlar, şuan hamile olanlar var sende başarabilirsin sadece cesaret edip ilk adımı atman gerek en zoru ilk aparat ya da ilk parmak sonrası emin ol daha kolay sadece birazcık cesaretKaçmıyormki sadece hastaligima şifa ariyorm
Umarım en kısa zamanda hepsini yapıp atlatrmdilatör ve parmak egzersizi kegel dışında başka çözümünü aramak aslında kaçmak demektir bana göre umarım bir an önce karar verip mücadeleye etmeye başlarsınız,yenmenizi tabiki çok istiyorum herkes kurtulsun.
Keşke yapabilsemde kurtulsamdilatör ve parmak egzersizi kegel dışında başka çözümünü aramak aslında kaçmak demektir bana göre umarım bir an önce karar verip mücadeleye etmeye başlarsınız,yenmenizi tabiki çok istiyorum herkes kurtulsun.