Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

G gogirl1923 bak bunları iyice oku canımm destek olacaktır sana

Ben de varım yasemin sevimli

Arkadaşalar tekrardan merhaba, ben vajinusmusu yendim geçen hafta itibariyle şöyle anlatmak istiyorum dilatör ve parmakla antrenmanlarım sonucu ve kendimi zorlayarak acının ilüzyon olduğunu kafama kodladım öncelikle. İlişkiden önce kadım doğuma gitmem gerekti ve vajinal muayene yapıldı cinsel birlşeme yaşamamıştım ama tampon kullanmaya başlamak ve egzersizlerin rahatlatmasıyla gönül rahatlığıyla o masaya yatıp kendimi kasmadığımda bu durumun geçtiğini anladım. Geçen hafta ilişkiye girdik ve doğruyu söylemek gerekirse kendinizi ana bıraktığınızda acı hissi yok diyebilirim ancak acı hissettiğim anlar da oldu ve o acının üstüne gidince acının saniyeler içinde geçtiğini farkettim ve şunu bilin vajinanın giriş kısmı dışında sizi zorlayacak bir durum yok acıyı hissederseniz partnerinizin içinizde kalmasına izin verin ve çok fazla ileri geri yapmadan tam birleşme halindeyken yavaşça sizr durumu alıştırmasını söyleyin inanın vajinal girişte hissettiğinix ağrıdan dolayı kendinizi kasmanız sizin için olayı daja da zorlaştıran kısım tam birlşemeye izin verdikten sonra her şey kolaylaşıyor bir anlık cesarete bakıyormuş tüm olay

İlk birleşme olduğunda mesanedeki baskıyı çok net hissettim şu idrarı boşaltma ihtiyacı hissettiren durum, bu 2.birlşemeden sonra daha kontrol edilebilir hale geliyor dişinizi sıkın her şey çok güzel oluyor

Tebrik ederim sizi darısı benim gibi Hayla çabalayanların başına inşallah

Banada yardmci olurmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…