- 26 Ağustos 2017
- 2.766
- 7.112
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.041
Kasa takıldığında sen çişini yapar şekilde vajina kaslarını sal o şekilde ilerlesin eşin. hemen yumuşuyorsa arkadaşın dediği gibi sertleştirici ilaç alsınBir de şöyle bi durum var dilatör sert plastik yumuşama ihtimali yok. Ben ucundan tutup yavaş yavaş itip alıştırıyorum kendimi ama adam çabuk yumuşuyor. Yumuşayınca zaten penis tamamen girmiyor. İlk gitişteki kasa takılıyor. Eşim mi çabuk yumuşuyor yoksa normal mi anlamadım.
Bende açık açık yazdım valla durumuzu anlayın diye sizde kusura bakmayın ☺☺
Dilatörleri birde eşiniz eğer kabul ediyorsa ona yaptırın bu sayede eşinize olan güveni sağlamış olursunuz. Hemde dilatörleri iyice pekiştirmiş olursunuz daha sonra eşli de olur Allah'ın izniyle ☺Selamlar siteye bu konuya yazmak için üye oldum. Dilatörleri yapabiliyorum ama eşli deneme olmuyor. Eşimle denemeden önce alıştırma da yapıyorum ama iş o ana geldimi yine kasılıyor. Ne yapabilirim başka artık bilmiyorum.
Ben doktorla yendim ve egzersiz aşamalarından biri buydu. Açıkçası benim dönüm noktam egzersizleri eşimin yapması oldu.Doğrusu eşim pek dilatör kısmıyla ilgilenmiyor. Benim hazır olmamı bekliyor. Bende utanırım onun yapmasına ama teklif edicem bunu.
Canım yanınca kendimi de kontrol edemez oluyorum ama bir dahakine ıkınmayı demeye çalılıcam. Bir de ilacın ismini öğrenebilir miiym?eğer böyle bir durum varsa ondna da olmaz, eşiniz ilaç alabilir tek seferlik açıkçası benim doktorum da öyle yaptırmıştı problem olsun olmasın o an gerginlikten de ne olacağını kestiremiyor kimse
bu arada ıkının o an siz kendiniz yerleştirin ve alırken ıkınıp öyle alın, gün içinde de ıkınma egzersizleri yapın kasları güçlendirir farkındalık kazanırsınız
Canım o kadar yandı ki kontrol edemedim kendimi.Kasa takıldığında sen çişini yapar şekilde vajina kaslarını sal o şekilde ilerlesin eşin. hemen yumuşuyorsa arkadaşın dediği gibi sertleştirici ilaç alsın
İnşallh yoruldum artıkDilatörleri birde eşiniz eğer kabul ediyorsa ona yaptırın bu sayede eşinize olan güveni sağlamış olursunuz. Hemde dilatörleri iyice pekiştirmiş olursunuz daha sonra eşli de olur Allah'ın izniyle ☺
İnşallah teşekkür ederimBen doktorla yendim ve egzersiz aşamalarından biri buydu. Açıkçası benim dönüm noktam egzersizleri eşimin yapması oldu.
Bizim vajinismus olmayanlar gibi doğal seyreden bir ilişki sürecimiz ilk etapta ne yazık ki olmuyor. Eşimiz de bunun bilincinde ve farkında olarak bize destek olmalı. Vajinismus bittikten sonra ve her şey normale binince zaten hiç vajinismus olmamış gibi doğal seyrediyor ilişkiler. Cekincenizi anlıyorum elbette, çok mahrem bir durum ama ilerideki iyi cinsel yaşam için şimdi bunları yapmamız gerekiyor.
İnşallah en kısa zamanda çözüp her şeyi yoluna koyarsınız.
Evet ben klinikte yenmiştim.Peki kızlar tedavi için hastane araştırdınız mı hiç
HangisiEvet ben klinikte yenmiştim.
nişantaşında hera daHangisi
Aci yok ama girdigini hissettiniz degil mi?kızlar size bişey sormam lazımmm şimdi ben 1 sene 2 aykık evliyim söylemiştim Birtane fizyoterpiste gitmiştim falan ama olmamıştı bizde Reyyan hocaya sıra aldık 21 ekime ama dün ilk defa oldu yani eşim derili oldu yani ama bende acı yok sizce bu hastalığın durup dururken nefes egzersizi falanda yapmadım geçme olasılığı var mı 1 defa yaptık bugün birdahaki denicez sizce kendiliğinden geçer mi
Bilemiyorum ama ben sizin yerinizde olsam bu asamada eger kullanmiyoraaniz uyusturucu krem kullanirdimAçık yazmak gerekiyor zatennefes egzersizi yapıyorum, bacaklarımı açabildiğim kadar açıyorum ama eşim vajinada ki ilk girişte ki kas var ya hep oraya takılıyor. Öyle olunca istemeden kasılıyorum. İnş bi dahaki denemelere
Eşli demede değil ama dilatöre ilk başladığım zaman vemcain sprey kullanmıştım çok yakıyor. Orada zaten fazla acı hassasiyeti var. Bende işe yarayacaığını düşünmüyorum.Bilemiyorum ama ben sizin yerinizde olsam bu asamada eger kullanmiyoraaniz uyusturucu krem kullanirdim
Aci yok ama girdigini hissettiniz degil mi?
hayır yarıyor, yakması normal ilk aşamada, siz 3 4 defa sıkıp 5 dakika bekleyin sonra egzersiz eşli deneme vs yapın, bu arada bu girişi rahatlatır içeriyi uyuşturmaz, içerde bir yer var bilmiyorum dilatör çalışırken fark ettiniz mi o kaslardan geçerken ağrı baskı hissi oluşuyor, oradaki baskıya rağmen almaya devam edince rahatlıyor ve ilerisi boşluk zaten. olay tamamen o girişteki kaslar işte, onu dilatörlerle eğitiyorsun sonra eşiniz yapsın işte en son eşli deneme olsun kontrolü devretmiş olursunuz ya da eşinizi siz yerleştirip alacaksınız ama kasıyorum diyorsanız bunu yapmanız yine biraz uğraştırıcı olabilir, bu noktada pozisyon önemli diye ondan dedim, kasılmanıza fırsat vermeyecek şekilde durmak lazım ama vajinismus hastaları onu pek yapamıyorEşli demede değil ama dilatöre ilk başladığım zaman vemcain sprey kullanmıştım çok yakıyor. Orada zaten fazla acı hassasiyeti var. Bende işe yarayacaığını düşünmüyorum.
Hangisi en dogru pozisyon sizcehayır yarıyor, yakması normal ilk aşamada, siz 3 4 defa sıkıp 5 dakika bekleyin sonra egzersiz eşli deneme vs yapın, bu arada bu girişi rahatlatır içeriyi uyuşturmaz, içerde bir yer var bilmiyorum dilatör çalışırken fark ettiniz mi o kaslardan geçerken ağrı baskı hissi oluşuyor, oradaki baskıya rağmen almaya devam edince rahatlıyor ve ilerisi boşluk zaten. olay tamamen o girişteki kaslar işte, onu dilatörlerle eğitiyorsun sonra eşiniz yapsın işte en son eşli deneme olsun kontrolü devretmiş olursunuz ya da eşinizi siz yerleştirip alacaksınız ama kasıyorum diyorsanız bunu yapmanız yine biraz uğraştırıcı olabilir, bu noktada pozisyon önemli diye ondan dedim, kasılmanıza fırsat vermeyecek şekilde durmak lazım ama vajinismus hastaları onu pek yapamıyorben açıkçası pozisyondan dolayı da yapamamışım onu da yaptığımda anladım..
Ben mesela dilatorleri yaparken, yataga sirt ustu uzanip bacaklarimi dizden kirip ve kalcami hafif yukari dogru kaldirarak daha rahat yaptim sankihayır yarıyor, yakması normal ilk aşamada, siz 3 4 defa sıkıp 5 dakika bekleyin sonra egzersiz eşli deneme vs yapın, bu arada bu girişi rahatlatır içeriyi uyuşturmaz, içerde bir yer var bilmiyorum dilatör çalışırken fark ettiniz mi o kaslardan geçerken ağrı baskı hissi oluşuyor, oradaki baskıya rağmen almaya devam edince rahatlıyor ve ilerisi boşluk zaten. olay tamamen o girişteki kaslar işte, onu dilatörlerle eğitiyorsun sonra eşiniz yapsın işte en son eşli deneme olsun kontrolü devretmiş olursunuz ya da eşinizi siz yerleştirip alacaksınız ama kasıyorum diyorsanız bunu yapmanız yine biraz uğraştırıcı olabilir, bu noktada pozisyon önemli diye ondan dedim, kasılmanıza fırsat vermeyecek şekilde durmak lazım ama vajinismus hastaları onu pek yapamıyorben açıkçası pozisyondan dolayı da yapamamışım onu da yaptığımda anladım..
evet ben dilatörlerde bacaklarımı kaldırmadım bile açıkçası, ama eşli denemelerde bacakları omuzlara sabitleyin, bu bacak kaslarınızı kassanız bile kapanmasına engel oluyormuşBen mesela dilatorleri yaparken, yataga sirt ustu uzanip bacaklarimi dizden kirip ve kalcami hafif yukari dogru kaldirarak daha rahat yaptim sanki
Evet eşim yumuşayınca o kasa takılıyor zaten. Orayı geçebilsek devamı olur ama işte..hayır yarıyor, yakması normal ilk aşamada, siz 3 4 defa sıkıp 5 dakika bekleyin sonra egzersiz eşli deneme vs yapın, bu arada bu girişi rahatlatır içeriyi uyuşturmaz, içerde bir yer var bilmiyorum dilatör çalışırken fark ettiniz mi o kaslardan geçerken ağrı baskı hissi oluşuyor, oradaki baskıya rağmen almaya devam edince rahatlıyor ve ilerisi boşluk zaten. olay tamamen o girişteki kaslar işte, onu dilatörlerle eğitiyorsun sonra eşiniz yapsın işte en son eşli deneme olsun kontrolü devretmiş olursunuz ya da eşinizi siz yerleştirip alacaksınız ama kasıyorum diyorsanız bunu yapmanız yine biraz uğraştırıcı olabilir, bu noktada pozisyon önemli diye ondan dedim, kasılmanıza fırsat vermeyecek şekilde durmak lazım ama vajinismus hastaları onu pek yapamıyorben açıkçası pozisyondan dolayı da yapamamışım onu da yaptığımda anladım..