- 26 Ağustos 2017
- 2.770
- 7.120
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.101
Buradaki kişilerin %90ı kullandı. Ya parmak egzersizi yapın ya da dilatör kullanın diğer türlü yenilmiyor hiç zaman kaybetmeyin.Siz kullandınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradaki kişilerin %90ı kullandı. Ya parmak egzersizi yapın ya da dilatör kullanın diğer türlü yenilmiyor hiç zaman kaybetmeyin.Siz kullandınız mı
Niyetin yok mu dilatör veya parmak egzersizi yapmaya? Ona göre yorum yazıcamPeki Başka önerebileceginiz birşey varmi
İşte problem orda yapamiyorumNiyetin yok mu dilatör veya parmak egzersizi yapmaya? Ona göre yorum yazıcam
Yapmak istiyorsun ama yapamıyorsun doğru mu anlıyorum? Dilatör aldın mı evde var mı?İşte problem orda yapamiyorum
Yapmak istiyorum ama yapamıyorum hyr yokYapmak istiyorsun ama yapamıyorsun doğru mu anlıyorum? Dilatör aldın mı evde var mı?
Alıp denememişsin ki?Yapmak istiyorum ama yapamıyorum hyr yok
Yapamiyorm tek başimaAlıp denememişsin ki?
Dr nazife hanıma gittin mi? Burada birçok arkadaş onun sayesinde yendi.Yapamiyorm tek başima
Yeri nerde pekiDr nazife hanıma gittin mi? Burada birçok arkadaş onun sayesinde yendi.
Peki siz nasl atlattinizDr nazife hanıma gittin mi? Burada birçok arkadaş onun sayesinde yendi.
Ben evde kendim dilatör ile çalışarak atlattım.Peki siz nasl atlattiniz
Bundan hariç başka birşey kullandinmiBen evde kendim dilatör ile çalışarak atlattım.
Yok parmak ve diktatör ile çalıştım maalesef bu işin başka yolu yok. Kendin yapamıyorsan da doktorun yapması ile yenebilirsin.Bundan hariç başka birşey kullandinmi
İnşallah atlatirm bu illetten kurtulmak istiyorumYok parmak ve diktatör ile çalıştım maalesef bu işin başka yolu yok. Kendin yapamıyorsan da doktorun yapması ile yenebilirsin.
Tabiki kuzumKuzum sen Nazife hanıma gitmiştin detay verebilir misin? Luckk
Bu hastalığın tedavisi parmak ya da dilatör egzersizi ile oluyor ne yazık ki başka çözümü yok. Doktor muayenesi olup zar yapınızla ilgili bir sorun olmadığını öğrendiyseniz ayna karşısında inceleme ve kegel egzersizi yaparak başlayabilirsiniz. Kegel egzersizi ile ilgili videolar var. Bunu iki üç gün yapıp sonrasında parmak ya da dilatör egzersizine başlayabilirsiniz. Eğer kendi başınıza cesaret edemiyosanız vajinismus üzerine eğitimli bir kadın doğum doktorundan beklemeden destek almalısınız. Kendi kendine geçip gitmiyor ne yazık ki
Bunlardan hariç başka bir şey yapamiyormuyuzBu hastalığın tedavisi parmak ya da dilatör egzersizi ile oluyor ne yazık ki başka çözümü yok. Doktor muayenesi olup zar yapınızla ilgili bir sorun olmadığını öğrendiyseniz ayna karşısında inceleme ve kegel egzersizi yaparak başlayabilirsiniz. Kegel egzersizi ile ilgili videolar var. Bunu iki üç gün yapıp sonrasında parmak ya da dilatör egzersizine başlayabilirsiniz. Eğer kendi başınıza cesaret edemiyosanız vajinismus üzerine eğitimli bir kadın doğum doktorundan beklemeden destek almalısınız. Kendi kendine geçip gitmiyor ne yazık ki
Yapsan da işe yaramaz. Niyetin varsa düzelmeye muhakkak doktora git belli ki evde kendin çalışamayacaksın. Bu iş olmadan evlilik, evlilik olmuyor.Bunlardan hariç başka bir şey yapamiyormuyuz